Scudo Sports

30 Ağustos 2020 - Bursa Granfondo

@cazci sporculara büyük ihtimalle test yapıyorlardır. Hayat illaki devam edecek ama amatör yarış olmazsa olmaz değil. Katılıp katılmamak elbette bizim elimizde ama orada virüsü kapma olasılığını arttırıp cevreyle temasa gececek birçok insan olacak. Bence acele ediyorlar gibi geliyor hakkımızda hayirlisi diyelim.

Scudo
Granfondo Bursa Kısa Yarış
(link)

Bu haritayı nasıl takip edebilecegimi bulamadım. Kendimi denemek için bir tur atcam yarın sabah. Ama konumu haritadan nasıl takip ederiz.

@z_g_h ,Granfondo Bursa Kısa Yarış
(link)

Biz bu rotada sürdük, fondo öncesi tekrar edeceğiz..Kesin tarihi buradan açıklarım, dilerseniz birlikte gideriz...Akçalar tarafı biraz karışık. Onun dışında fazla zorluğu yok, bilindik yollar..
Rotayı Garmin ve bir kaç cihaza yükleme denemeleri başarısız olmuştu...

Hocam harita açılıyor da. Yol tarifi kısmına gelemedim ben. O nasıl olacak onu çözemedim. Yol tarifi diyince start noktasına götürüyor harita.

Cozecez bakalım. Ben yatıp dinleneyim sabah 7bucukta hareket etcez millet bahcesinden. En zayıf halka benim zaten. Tıngır mıngır deneyelim. Zaman şartlarını tutturabilcez mi görelim.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Sabah deneme sürüşüne çıktık. Heykelden inip ankara yoluna dönen kısımda bir yanlışlık mevcut orda dediği yerde ana yola çıkış yok. Orda biraz zaman kaybettik. 50. kilometreye geldiğimizde ortalama hızımız 22 küsürdü. Çok iyi gidiyorduk (108 kg bedene göre düşününce) ancak 50. kilometredeki bi hurdacı kapıları açık köpekler serbest. 2 köpek birden az önümdeki arkadaşa saldırdı. Arkadaş genç zayıf altında da yol bisikletiyle zaten bana uyum sağlayarak yavaş gidiyordu. Sprinte kalkıp zor kurtuldu ama ben kurtulamadım. Bisikleti siper ettim ama 2 köpek birlik oldu beni geçirmediler. Kamyonet geliyordu yardım istedim el salladım ama durmadı. Mecburen geri kaçtım. Sanayinin içinden dolaşıp yolu uzatıp uzan et mangalın oraya attım kendimi. Devam ederken dikici köyümüydü orda rampa başlarken köpekler vardı geri döndük eve doğru devam ettik. 4 saatin altında tamamlayabilir miyim diye kendimi görmek istiyordum ama çok karıştı bitiremedik desek yeridir. Belediyeye köpekleri serbest bırakan firmayı şikayet ettim. Yarışma günü bu köpekler ne olacak merak ediyorum. Onlarca insan geçecek. Herkes tırmanışta köpekten kaçabilecek kadar yüksek performanslı da değil. Bilmiyorum nasıl olur. Katılsam mı halen kararsızım. Zaten sonlara kalacağımı biliyorum da sırf katılım olsun kapalı yolda rahat bir sürüş yapayım diyordum kararsız kaldım şimdi.

2016’dan beri gran fondoya katılamıyorum ve çok özledim. Bu yıl ise aynı tarihte ayağımızın dibinde, Ordu’da, triatlon yarışı düzenleneceği için yine katılamayacağım...

Gerek Bursa’daki bisiklet kültürü, gerek büyük şehirlere yakın olması açışından yüksek katılımlı bir yarış olacağa benziyor. Atmosfer olarak festival havasında geçeceğine eminim.

Şimdiden herkese iyi eğlenceler ve kazasız sürüşler :) pedalınıza kuvvet; patlasın wattlar, ağlasın rampalar.
Ordu da triatlon ne zaman düzenlendi?

@z_g_h geçmiş olsun....Size saldıran köpeklerin konum bilgilerini mail yoluyla organizasyona iletmeniz, çözüm için işe yarayabilir..
Ayın 15'inden sonra bu rotaya yeniden giderek son duruma bakacağız.
İşaretleme, yol bakım/onarım nasıl olmuş görmek gerek.

• Beğen
Tepkiler: Noldor
Arkadaşlar lisans şart galiba demi TBF den almamız gerekli yani

Kısa parkura katılsam solo kaçış gerçekleştirebilir miyim acaba 🤔 rüzgar durumu sabah saatlerinde nasıl oluyor?

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@z_g_h Ayın 15'inden sonra bu rotaya yeniden giderek son duruma bakacağız.
İşaretleme, yol bakım/onarım nasıl olmuş görmek gerek.
saniyorum bu hafta sonu tekrar kisa rotada surus yapacaksiniz, umarim parkur gayet iyi durumda olur :) sizden detaylari sabirsizlikla bekliyoruz . bu arada , kisa'da sizinle ayni yas kategorisindeyiz. :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve cazci
@necmeddin Yok abi ben değilim :D Videoyu ben de çok beğendim, bir yandan grup ile sürmek ve bir yandan da içerik oluşturmak zor olsa gerek. @asladurma Fatih abi parkur hakkında önemli bilgilendirmeleri yerinde anlatıp, göstermiş.

Geri