Scudo Sports

30 Ağustos 2020 - Bursa Granfondo

@hamlet2006 Siz katılmıyor musunuz sayın Yörükoğlu? Yoksa (yemek) kültür turunu tercih mi ediyorsunuz? :ssrtcbya:

Scudo
@hamlet2006 Siz katılmıyor musunuz sayın Yörükoğlu? Yoksa (yemek) kültür turunu tercih mi ediyorsunuz? :ssrtcbya:
Osmanlı şehri Bursa, iskender döneriyle,İnegöl köftesiyle, cantıkıyla, Kemalpaşa tatlısıyla, kestane şekeriyle daha nice lezzetleriyle başlı başına bir gastronomi başkenti. Başka şehir aramama gerek bile yok ama.
Zamanım yok, haşortmanımı ve velespitimi duvara asmak zorunda kaldım :kötü:

Bu arada üniversiteye yaklaşırken sınav kolejininin 20 MT sonrasindaki ustgecitin altında 8-10 metre kanal var. 4-5 cm genişlikte ve bir o kadar derinlikte. Ordan her gectigimde beni ürküten bir kanal. Belediyeye yazdım ama gelişme olmadı. Komiteye hata bildirebiliyorsaniz bunu da ekleyin bence.

Bu arada üniversiteye yaklaşırken sınav kolejininin 20 MT sonrasindaki ustgecitin altında 8-10 metre kanal var. 4-5 cm genişlikte ve bir o kadar derinlikte. Ordan her gectigimde beni ürküten bir kanal. Belediyeye yazdım ama gelişme olmadı. Komiteye hata bildirebiliyorsaniz bunu da ekleyin bence.
Metro marketin oradan gir içeriden git.

Bursa'da Gran Fondo varsa yol bisikletine fısıldayan adam, canımız ciğerimiz sayın @mariokaldato konuda neden aktif değil.Bunu sormak araştırmak lazım.

Bursa'da Gran Fondo varsa yol bisikletine fısıldayan adam, canımız ciğerimiz sayın @mariokaldato konuda neden aktif değil.Bunu sormak araştırmak lazım.
Valla hc haberim yok sulumancim. Ehehe zaten ilgili değilim yarislarla felan. Hayirli bayramlar cumleten 💚💚💚

Yarın sabah kısa tur rotasını yapalım diyoruz.
Güncel bilgileri uzun rotasında olduğu gibi siz değerli bisiklet müptelaları ile paylaşıciimmmm....:kyfmyrn:

İyi bayramlar arkadaşlar..
Kısa parkuru baştan sona kat ettik.
Yol kalitesi 10 üzerinden 7.
Rotanın geneli düz, sadece 3 nokta da 400-500 metre arası ortalama eğimi % 7-18 civarı kısa yokuşlar var.
Düzenli antrenman yapanlar için şeker-şurup bir rota olduğunu söyleyeyim..
Dönüşte güneş tepede olacağından yolda tükenmek olası. O nedenle mutlaka İzotonik takviyesi yapılmalı, mümkünse iki suluk alınmalı..
Kabaca bilgi vermiş oldum.
Detaylı bilgi almak isteyenler hiç çekinmeden sorularını yöneltebilirler..
Uzun rotada tatminkâr bir düzenleme yapılmazsa ben de kısaya geçiş yapabilirim...

(link)

Bayramlaşma tadında ekip aradaşlarımız ile buluşarak rotayı inceledik. Strava kaydı sizlere bir fikir verebilir, yol ve asfalt temiz güzel bir rota olmuş, 2-3 yerde sert ve kısa tırmanışlar var özellikle Demirci köy Tırmanışı, Zübeyde Hanım Cd. tırmanışı, kısa parkurun tatlı sert eğimlerinden.

20200801_120915.jpg

Granfondo organizasyonuna uzun parkurda yapılacak düzenleme ve değişikliklerin durumunu sordum.
Gelen cevap:
Yarın parkur isaretleme yapilacak. Ona gore son duruma karar verilecek. Ama herhangi bir degisiklik olacagini sanmiyorum. Gerekli duzenleme ve tamiratlar yapilacak.

Artık işaretleme sonrası bir daha gidip kontrol etmemiz gerekecek...

Corona bu artışla devam ederken insanların toplandığı ortamlara girmek pek akıl kârı görünmüyor @trainspotting35

İstanbul 'dan gelecek arkadaşlar için feribot ayarlanmış....

Ekran görüntüleri_20200808-123928.png
Sağlık önlemleri de sıkı...
(link)

@cazci onlemler biraz komik geldi bana. Baslangicta aralar uzak tutulacak, maskeli olunacak ya sonrasi. Sürüş basladiginda herkes dipdibe olacak ve maskeler çıkarılacak.

@trainspotting35 , U.C.I. yarışları da benzer önlemlerle başladı..
Tabi amatör bir şenlik bu, keyfe keder...
Prolar gibi mesleğimiz bisiklet sporculuğu değil, üstüne masraf yapıp bir aidiyet yaşanıyor...
Mevcut riskler herkes için geçerli, göze almayan katılmaz....

Selam herkese,
İlk defa bu tarz bir organizasyona katılacağım için bazı sorularım olacak. Su takviyesi yol boyunca basıl oluyor? Çift suluk bile yeteceğini sanmıyorum Ağustos ayında. Ayrıca saati en az 1 saat geri çekmeleri herkesin hayatını kolaylaştırır. Sanki 7:30 iyi bir saat, ancak yakın illerden gelenleri düşünerek bu saati seçtiklerini ancak sporcu sağlığı için doğru olmadığını düşünüyorum.

@fse , su çok önemli, İzotonik desteği de..
750 m.l. lik iki matara yeter. Bir de beslenme noktası olacak deniyor. Su ve muz takviyesi oradan yapılıp devam edilebilir bence...
Başlangıcın daha erken saate alınması mantıklı ama organizasyon tecrübeli ve bir çok kritere göre karar aldıklarını düşünüyorum....
Ekran görüntüleri_20200808-214715.png

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri