Scudo Sports

30 Ağustos 2020 - Bursa Granfondo

cazci

Dört Mevsim Pedal...
Yönetici
Tepki
19.393
İsim
MEHMET CEM SAYGI
Başlangıç
1974—75
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Pandemi nedeniyle ölü bir sezon geçiren camiamız için güzel haber...
(link)

Scudo
İptal olur gibi duruyor ama kayıt yaptırmakta fayda var çünkü limit sınırlı belki dolabilir :)

Önceden açıklanan takvime göre 19 temmuz tarihinde yapılacaktı. Corona önlemleri nedeniyle iptal edildi. Bu son açıklanan tarih artık "yeni normal" için bir adım olarak görülmeli...Ben iptal edileceğini sanmıyorum...

hadi hayırlısı güzel haber👍

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Parkur bilgileri hatalı, ilk açıklanan tarihteki parkur bilgileri onlar. 30 ağustosta koşulacak fondoda startın verildiği yer Altıparmak ile Gölyazı arası zaten 37 km. civarı.
Kısa için git-gel 75 olur, uzunu 100 e tamamlamak için ne gibi sürprizleri var merak ediyoruz. ..
@Özcan , uzun rota için; "-İzmir yolundan Akçalar, Fadıllı'dan Ayvaköy üzerinden Unçukuru,oradan Kayapa inişi, Demirci arka yoldan Misi, yeni stadyum yanından Kültürpark bitiş" diye bir duyum almış...

Son düzenleme:
Katılım ücreti uygunmuş. Hatırladığım kadarıyla 16 Ağustos'ta MTB Türkiye şampiyonası yapılacaktı, sezon açılışının ertelenmesi ile o da ertelenmiş oldu, ama ben daha fazla erteleme olacağını sanmıyorum. Bisiklet COVID-19 açısından görece güvenli sporlardan biri bence.

İstanbul'dan en erken feribot 9:15 te varıyor Bursa'ya. Daha erken sefer olsaydı gelirdim.

Ulaşım çok sıkıntı benim gibi günlük gidenler için

• Beğen
Tepkiler: makaram
O nasıl bir rotadır öyle gereksiz karıştırmışlar. Gereksiz virajlar çok yolu karıştıran olur.

@Ziya On Road , özellikle uzun etap riskler barındırıyor. En son benzer rotada çok bozuk yol, soğuk asfalt ve yorucu tırmanışlar üzerinden gitmiştik. Son halini yerinde görüp izlenimlerimizi buradan paylaşırız...
Ki revize edilir diye umuyoruz...

O nasıl bir rotadır öyle gereksiz karıştırmışlar. Gereksiz virajlar çok yolu karıştıran olur.
Zoomladığın zaman daha açık seçik duruyor. Kısa rota neredeyse benim klasik coffee ride rotam. Uzun rota tırmanış sevenler için daha uygun. Sıkıntı şehir içinde bizim böcek dediğimiz osuruktan trenimsi bir şey var. Onun rayları sıkıntı çıkartabilir.

Umarım olmaz ama çok kaza olacak gibi duruyor.

Marmara Granfondosunu hariç tutarsak, tamamı şehrimizde yapılacak bu organizasyon için geniş katılım bekliyorum.
Şehir dışı masraflar olmadığından, Bursalı bisikletçiler için çok uygun olduğu kanısındayım..
Şehir dışından katılacaklar en az bir gece konaklama yapmalı...

Son düzenleme:
Katılmam işim olmaz :) ama iş yerinde extra mesai olmaz ise izlemeye geleceğim

• Beğen
Tepkiler: Bordo
Rotayı strava verisi olarak olarak paylaşan olursa sevinirim. Çok yetersiz veri. Nerede ne kadar tırmanış var ne tarafa başlıyor belli değil. Gpx verisi koymak, yükselik grafiği koymak bu kadar zor mu. Üstelik Bursa gibi bisikletin aktif olduğu bir şehirde. Kısaya katılmayı düşünüyorum ama koydukları haritadan çok dolaştırdıkları gran fondo gibi amatorlerin çok olduğu bir yarışa göre gereksiz keskin dönüşler koydukları görünüyor. Aralardan atlancak çok yer var hepsi için çip okuyucu koyabilecekler mi yoksa çok hak yenir.

Geri