Scudo Sports

'' 3 temmuz şile 142 km '' evet yorucu ''

@ali albut

ali bey,, teşekkür ederim bu tur herkezin yapabileceği bi tur değildir heleki temmuz sıcağında benim anlatmak istediğim sudur ben burda senelerdir varım ama ne zaman lay lom lom desem millet koşar niye, milletin çoğu işin eğlencesinde ben burda acı çekiyorum 6 senedir ne için bana paramı veriyorlarda 200 km yi bi günde gidiyorum bu yaşta benim idealim budur ben uzun yol fanatikçisiyim her zaman hazırım 100 artı üstü km leri ama sekiz saatte ama 10 saatte önemli olan uzun mesafelerde koşturmak bol rampalı hiç kimse soyunmadı bütün kış ben burda idim üç adam çalıştı bütün kış ben aytekin erzan ve onur berberci bize para vermiyorlar bunun için biz kendimiz için pedal basarız herşeyi kendimiz için yaparız ..

Scudo
Kudret abi gelmek istiyorum. bunu göze alıyorum fakat gözüm korkmaya başladı. Kendime güveniyorum ama bilmiyorum .. ?

@Anıl İZCİ

anıl gerçekleri konuşalımmı ne dersin ...17 yaşındasın ve bisiklet ile yeni haşır neşir olma durumu buraya kadar yanlış ise müdale et ..
evet 17 yaş ..... şimdi bir senelik bir tecrübe olsa idi ve bu bir sene içersinde uzun yollara imza atsa idin sorun yoktu ama daha yeni bisiklet aldın galba ...
aramızda çok iyi basacak genç dostum var ve ben onu gidişte yakalamaya çalışacağım bu genç dostumuz kartepeyi yuttu yani 21 km lik rampayı bi çırpıda almış bi arkadaş ve günlerdir bu tur için günde 70 km basıyor 30-40 tempo ile şimdi bu arkadaş tabi durmayacak ve hızlı gidecek onun durması demek kasların bitmesi demek biz neden hızlı gideceğiz çünki sıcağa kalmayacağız
şimdi senin duruma gelelim bence senin hazır olman için biraz daha çalışma yapman lazım bol rampalı etaplarda örnek dragos rampaları örnek büyük çamlıca rampaları buraları süratli bi şekilde çıkacaksın yavaş yavaş mesafe çoğaltacaksın önce 50 km ile işe başla ama rampa olsun güzergahını belirle sonra arttır zamanla kaslar gelişecek tabi sen basamağın en üstüne çıkmadan önce oraya yavaş yavaş geleceksin ...

Abi daha yeni çıkardılar piyasaya gelmesi 2 hafta sürer..Mecbur benim taka ile gelicem :D

@sonEr´´

aslında şile yoluna bu yol yakışır tabi....

yoklama bitti....son yoklama idi..

bostancı a takımı ... saat----- hareket 06.00 adalar iskele önü..

1- kudret kurtcebe,,,takım a çavuş..,
2- mertcan sarı kanarya .... b takımına katılacak 9 km sonra..kesin geliyor..
3- soner - kesin geliyor..takım a .
4- sefa--- kesin geliyor b takımı
5- derşan ....

alemdağ b takımı saat 06.30 meydanda ....

1- murat belli değil.............??????????????
2- bugsbunny ........geliyor kesin
3- çağatay ----geliyor kesin...
4- bahtiyar -kesin geliyor
5 -erkan - kesin geliyor
6- ömer doğan ---kesin geliyor ..
7- ismail -b takım kesin geliyor...

12 kişi.....

avrupa yakadan gelecek olanlar 04.30 da metrobüse binerek son durakta inecekler akabinde bostancıya 10 km pedal basarak gelecekler adalar iskele önüne ve saat tam 05.50 de hazır olacaklar hareket saati 06.05 dir ...

bu turun zorluk derecesi 160 km bir gündedir..................ıron man turu.........

gidiş durmak yok az mola toplam 2 saat 41 dakika hedefe varış...... dönüş 16.00 serbest sürüş.............14 adet rampa............

özelden memet kartepe fatihi geliyor

yoklama bitti....son yoklama idi..

bostancı a takımı ... saat----- hareket 06.00 adalar iskele önü..

5- derşan .... a takımı
6- memet kesin geliyor...a takımı

1- murat belli değil.............??????????????
2- bugsbunny ........geliyor kesin
3- çağatay ----geliyor kesin...
4- bahtiyar -kesin geliyor
5 -erkan - kesin geliyor
6- ömer doğan ---kesin geliyor ..
7- ismail -b takım kesin geliyor...

13 kişi.....

avrupa yakadan gelecek olanlar 04.30 da metrobüse binerek son durakta inecekler akabinde bostancıya 10 km pedal basarak gelecekler adalar iskele önüne ve saat tam 05.50 de hazır olacaklar hareket saati 06.05 dir ...

bu turun zorluk derecesi 160 km bir gündedir..................ıron man turu.........

gidiş durmak yok az mola toplam 2 saat 41 dakika hedefe varış...... dönüş 16.00 serbest sürüş.............14 adet rampa............

Details for Sunday, July 03, 2011

http://www.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Sunny

High Temperature
28°C

RealFeel®
33°C

Winds
NE 8

Maximum UV
8

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://www.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/35_int.jpg
Partly cloudy and humid; a late-night shower in the area

Low Temperature
19°C

RealFeel®
19°C

Winds
N 23

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

evet hissedilen derece tam 33 yanmaya kavrulmaya hazır olun dönüşte ....
rüzgar 8 km önemsiz...........

akşam 23 km rüzgarın hızı...

o şilenin ben :D Rampalarını yerim :) Çantamı hazırlayım geleyim yüzelim :d sezonu açalım :p :D

Herkese merhaba,
forum'a ve böylesi turlara yeniyim arkadaşlar, uzun yıllar bisikletimi şehir içi ulaşım aracı olarak kullandım ve bu tura katılmak istiyorum eğer geç kalmadıysam.

Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama meteorolojinin sitesinde bulutlu gözüküyor pazar günü.27 derece.Hoş son güne kadar değişir bu.

Evet kudret baba, çok özür dileyerek istikamet değiştiriyorum. Siz beni listeden düşüyorsunuz ve ben hem Cumartesi hem de Pazar Kayışdağı - Maslak - Kayışdağı turu yapıyorum (seve seve). beton manzaralı işyerimden size sevgilerimi yollarım artık.

:ci: :ci: :ci: :brutal324

bostancı yolunu ben anlamadım,kudret abi geçen sefer gittğimiz yol daha uygun değilmi?güzargahı çok çakozlamadım :) otobana girme taraftarı değilimde çok fazla geçen sizi götürdüğüm yol oto yolu yana alıyordu böylece trafikden kurtarıyorduk.

ha tamam şimdi çakozladım o kadar uzun topikki gözümden kaçmış evet geçen gittiğmiz rota aynen 70 km civarı yani 3 saatin altında biter gibi.

bostancı adalar iskele önü ,,,a takımı ... saat----- hareket 06.00 adalar iskele önü..

5- derşan .... a takımı--kesin geliyor...
6- memet --kesin geliyor...a takımı

1- bugsbunny ........geliyor kesin
2- çağatay ----geliyor kesin...
3- bahtiyar -kesin geliyor
4 -erkan - kesin geliyor
5- ömer doğan ---kesin geliyor ..
6- ismail -b takım kesin geliyor...

12 kişi.....

1- kudret kurtcebe,,,
2- mertcan sarı kanarya ....
3- soner -.
4- sefa---
5- derşan ....
6- memet --

bostancı ekibi saat tam 06.00 da hareket edecek en geç 06.05 de...
evet aramızda yüksek basamayan arkadaşlar var onları düşüneceğiz onları alemdağa yetiştireceğiz ve onları b grubuna dahil edeceğiz alemdağdan sonra süratli bisiklet kullanılacaktır önemle duyurulur yol yapımı var çok dikkatli olun işin şakası yok yokuş aşağı süratle ineceğiz......yol sonunda yol yapımı var ise duramazsanız kafada kaskta yoksa orda el fatiha olursunuz işin kötü tarafı bunu ben göremem ya arkada kalarak olaya sonra sahit olurum yada arkamda olur kaza haberim olmaz , ve giderim .....
evet memet kask getirecen diğer arkadaşlarda aksi takdirde kaskı olmayanlara formalite icabı kağıt imzalatacağım sorumluluk size ait olacak başınıza bi olay gelirse mesul siz olursunuz ben değil............

Geri