Scudo Sports

'' 3 temmuz şile 142 km '' evet yorucu ''

@Bugsbunny

evet şile yoklama içtiması başlamıştır kesin gelenler ...

bostancı a takımı ... saat----- hareket 06.00 adalar iskele önü..

1- kudret kurtcebe

alemdağ b takımı saat 06.30 meydanda ....

1- murat belli değil.............??????????????
2- bugsbunny ........geliyor kesin
3- çağatay ----geliyor kesin...

Details for Sunday, July 03, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/3_int.jpg

Partly sunny and pleasant; breezy in the afternoon

High Temperature
26°C

RealFeel®
28°C

Winds
NNE 18

alemdağ ekibinin buluşma yeri.....
saat 06.30....
9 km basarak a takımı gelecek ....

avrupa yakadan gelecekler

1- ya araba ile yukardaki meydana geleceksiniz, dikkatlice bakın meydanın önünde park yeri var...
2- yada bi gün öncesinden anadolu yakada kalacaksınız.....
3- 04.30 da metrobüse bineceksiniz ve son durakta indikten sonra 9-10 km pedal basarak bostancı adalar iskele önünde saat 05.50 de olacaksınız saat 06.05 hareket 5 dakika beklenir ...akabinde kimse beklenmeyecek 06.30 da toplanan alemdağ ekibi içinde en fazla beş dakikadır bekleme .....

http://img576.imageshack.us/img576/9386/fotoraf020.jpg

arkadaşlar bu şile ile alakamız yok bizim ,,,merkeze gitmeyeceğiz shell benzinciden sonra 700 metre ilerdeki sol yoldan uygur yoluna girerek ,yaklaşık 3 km sonra yine sola dönerek denize ulaşacağız sakin yerler amacımız...

Scudo
@sarikanarya567

1- kudret kurtcebe,,,,
2- mertcan sarı kanarya .... b takımına katılacak 9 km sonra..kesin geliyor..

arkadaşlar bu tura gelecek olan pedalşörler ,burda ferdi başarı önemli değildir a- b takımlarının başarısı önemlidir ....
a takım derşan ,soner ve benden teşkil olmakta ...
sefa ayrılmaz arkadaş bostancıdan b ye katılacak... ve anıl arkadaşta öyle...
a-b takımlarının olması farklı performans sürüşüne sahip insanların buluşması içindir böylelikle herkez partnerini kesin bulacaktır .teknik hatalar isim vermeden konuşulacaktır trafikte dikkat edeceğiz ,kamyonlara bilassa,, gerçi şehir dışında şile yollarında kamyonlar hep dostum olmuştur ....yakın geçmelerine karşı mümkün olduğu kadar toprağa kaçabilirsiniz mesafe ayarı yapamayabilirler yada yorgun olabilirler ....sabah trafiğin olacağını sanmam 16.00 da şileden çıkışta trafiğe yakalanacağız kamyon artı otomobil....

erkan ile bahtiyar kesin geliyor

@bahtiyar közen

1- kudret kurtcebe,,,,

4- bahtiyar -kesin geliyor
5 -erkan - kesin geliyor

arkadaşlar bu tura gelecek olan pedalşörler ,burda ferdi başarı önemli değildir a- b takımlarının başarısı önemlidir ....
a takım derşan ,soner ve benden teşkil olmakta ...
sefa ayrılmaz arkadaş bostancıdan b ye katılacak... ve anıl arkadaşta öyle...
a-b takımlarının olması farklı performans sürüşüne sahip insanların buluşması içindir böylelikle herkez partnerini kesin bulacaktır .teknik hatalar isim vermeden konuşulacaktır trafikte dikkat edeceğiz ,kamyonlara bilassa,, gerçi şehir dışında şile yollarında kamyonlar hep dostum olmuştur ....yakın geçmelerine karşı mümkün olduğu kadar toprağa kaçabilirsiniz mesafe ayarı yapamayabilirler yada yorgun olabilirler ....sabah trafiğin olacağını sanmam 16.00 da şileden çıkışta trafiğe yakalanacağız kamyon artı otomobil....

bende kesin geliyorum bostancıda olucam 5.50- 6.00 arası yüksek tempo grupt mu yoksa düşük tempo grup mu bana uygun bilemiyorum şuan ama anlamak çok zor olmasa gerek siz beni yerleştirirsinzi artık bi gruba

Bende kesin geliyorum B takımındanım Kudret abi...

Kesin geliyorum...Bu turu kaçırmammmmmmmm...Patlamaya hazırım :)

@douach

o.k -b grubuna dahil olacaksınız...

1- kudret kurtcebe,,,takım a çavuş..,
3- douach-kesin geliyor -- b takımı...
4- soner - kesin geliyor..takım a .

5 -erkan - kesin geliyor
6- ömer doğan ---kesin geliyor ..

bostancı beklemeyecek ,saat en geç 06.05 harekete geçecek ona göre tayminkleri ayarlayın hiç kimse için beklenmeyecektir dişli teker ile gelmeyin silik teker takın bisiklete, aksi takdirde dönüş sizin için cehennem olur kondüsyonunuz yeterse bilemem...

....yol bisikleti kullananlar inişlerde şanslıdır rampalarda ise zorlanacaklar tabi performans farkları olabilir durum neyi gösterecek belli değildir yorulan b ye takılacak yüksek basan a yı yakalayacak ...durum budur ..

çavuş rampalar kartepe kadar dik mi ? ..uzunluğu önemli değil..

@sonEr´´

soner dönüşte kartepeden daha dik rakım 15 - 18 arası değişecek dönüş çile olacak ama başaracağız dönüş kesin serbest grekomen sürüşü herkez tek başına olacak lastiği patlayan arkada değiştirecek şile dönüş böyle ...
kartepecilere koymaz biliyorsun ..

5 -erkan - kesin geliyor

bostancı beklemeyecek ,saat en geç 06.05 harekete geçecek ona göre tayminkleri ayarlayın hiç kimse için beklenmeyecektir dişli teker ile gelmeyin silik teker takın bisiklete, aksi takdirde dönüş sizin için cehennem olur kondüsyonunuz yeterse bilemem...

....yol bisikleti kullananlar inişlerde şanslıdır rampalarda ise zorlanacaklar tabi performans farkları olabilir durum neyi gösterecek belli değildir yorulan b ye takılacak yüksek basan a yı yakalayacak ...durum budur ..

amaç en kısa zamanda şile benzinciye ulaşmak hedeftir,, bu süre limiti 2 saat 41 dakikadır bunun altında gidenler şile benzincide bekleyecek ,,,bütün grubu orda bekleyeceğiz ve ceplerden haber edeceğiz birbirimizi..

@Sefa Ayrılmaz

5- sefa--- kesin geliyor b takımı

5 -erkan - kesin geliyor

amaç, hedef, en kısa zamanda şile benzinciye ulaşmak ,, bu süre limiti 2 saat 41 dakikadır bunun altında gidenler şile benzincide bekleyecek ,,,bütün grubu orda bekleyeceğiz ve ceplerden haber edeceğiz birbirimizi..

haftasonu olması dolayısıyla trafik, taş ocağı kamyonları ve yol çalışmaları nedeniyle tedirginim; ama ben de geliyorum. umarım bu son yoklamadır.:)

@ismailofli

dikkatli olacağız.... yol çalışmalarında,,,, özellikle yol kullanan arkadaşlar süratlerini düşürerek kontrollü şekilde yol tamiri olan yerlerde hızlarını azaltarak emniyetlerini sağlayacaklar...

5- sefa--- kesin geliyor b takımı

5 -erkan - kesin geliyor
7- ismail -b takım kesin geliyor...

amaç, hedef, en kısa zamanda şile benzinciye ulaşmak ,, bu süre limiti 2 saat 41 dakikadır bunun altında gidenler şile benzincide bekleyecek ,,,bütün grubu orda bekleyeceğiz ve ceplerden haber edeceğiz birbirimizi..

tur planı....

06.05 çıkış bostancı akabinde 9 km sonra b takımı ile buluşacağız... hemen hareket bekleme yok 2 saat 41 dakika şile benzinci.....4 adet rampa var 900 metre eğim 6-7 .
hep iniş gidiş kolaydır.....shell benzinciye varanlar bekleyecek soldadır arkada ışık üniversitesinin kampüsleri vardır ...
a- b takımlarının oluşturulmasının nedeni herkezin farklı performansa sahip olmasıdır bu nedenle herkezin partnerini bulması amaçlanmıştır ....giderken lastik patlamalarında birbirimizden ayrı düşüceğimiz için herkez tekdir ...kimse beni beklemesin lastiğim patlar ise gerekli herşeyim yanımda olacaktır...

gidişim kontrollu olacak dönüşüm hızlı tempo olarak kendimi ayarlıyorum inşallah yolculuğumuzda büyük aksilikler olmaz yolumuz açık olsun pazar sabahı görüşürüz

@bahtiyar közen

başarılmayacak bi olay yok bahtiyar ...kartepe 21 km rampanın tırmanışında harcanan güç kalori daha fazla olmuştu geçen pazar....burda dönüşte 14 rampa var ama üst üste gelmiyor o yüzden daha şanslıyız ...bostancıdan bana tam 108 km olmakta şile benzinci gerçi 144 km dedik ama şile merkez hesaba katılırsa .....ve de dönüşte 14 rampa eklenince 160 km lik yorgunluk yaratır topiğin başında bazı arkadaşlar mesaj attılar çok zor dur diye kendileri zorlukları görmüş olabilir ama biz biliyorsuzki antreman yapan için şile sakızdır ....uzun mesafeler yazın sıcaklarında evet zorlu olmakta ve su kaybına tuz kaybına sebebiyet vermekte kalori artı enerji gitmekte ..
şileye sabah erkenden gitmemiz bizim için son derece avantajdır 25 temmızda yapılan şile turu gecikmeli olduğu için piştik ..böyle bi durum asla olmayacak ve vaktinde çıkacağız ve sıcaklara varmadan hedefte kilitleneceğiz dönüş için epey vaktimiz olacak 16.00 ya kadar ...ayrıca erken dönmek son derece riskli olur sıcakta son derece zor olur ....bu yüzden kötünün iyisi deyip 16.00 şile çıkış diyoruz..

Kudret abi ben bostancıdan benzinciye google earth den rota çizdirdim 60km gözüküyor,ben mi yanlış hesaplıyorum acaba?

Kudret bey sizi kutluyorum istanbullu bisiklet sever arkadaşlarada bu tura katılmalarını canı yürekten diliyorum yanlız bırakmayın bu bir spordur en nıhayetınde
ali baba
saygılar

@sarikanarya567

doğrudur mertcan...6 km sapma yapmışım ben 54 dedim evet 120 km doğru ben ne dedim 144 km merkezi dahil ettim ama 130 km demekki fazladan 14 km çıktı ama 130 km lik şile bize 160 a bağlanır rampaları ile .....

Geri