Scudo Sports

3 mevsim çadır ve arka bagaj aranmaktadır.

Scudo
Merhaba çokta kötü birşey istemiyorum.BEnim ve bisikletimin içine girebileceği şekilde.

yanlız bişey sormak istiyorum. bende hiç denemedim ancak 2 kişilik çadıra bisiklet ve siz sığabilecekmisiniz. daha önce denediniz mi?

Eğer tekerleri çıkartırsanız sanıyorum ki hem bisiklet hemde bir kişi çadıra girebilir, ancak bence pek mantıklı değil.. Bisikleti çadırın yakınında bir yere kilitleyip bir iple çadırınıza sıkıca bağlarsanız(hareket ederse haberiniz olsun diye) yağmurlu günler için de 1-2 çöp poşeti kullanırsanız hiç sorun yaşamadan konaklayabilirsiniz..

Gerekirse 3 kişilik olsun fakat bisikleti içeri alabileyim.150-200 civarında sıfırda bütçem olabilir.Bisikleti dışarı bırakmayı düşünmüyorum :) Kilidi kesen ipi hayli hayli keser =)

@İlkerGel

Sana Hannah öneriyorum sen diyorsun kalitesiz bişey olmasın.Nereden biliyorsun kalitesini illa pahalı demek kalite demek mi sence.:rolleyes:

Hayır öyle demek istemedim.Alıp birdaha şuyu yokmuş buyu yokmuş demek istemiyorum ;)

Motosikletforum'da da tavsiye ettim bu çadırı ,kamp ustası ağabeylerim ok'ledi eksik parça aramayın.
Mesaj 26'da.
(link)

Bisikleti içeri almayı düşünüyorsan 3 kişilik standart çadırlar yetersiz ve küçük gelecektir.
Bisikletin içerisine sığacağı bir çadırın ağırlığı da doğal olarak 4 kg yi çok rahat geçer. Ağırlık geçmezse zaten fiyatı uçar. Ayrıca eğer bisiklet için özel üretilmiş bir çadır değilse, hangi çadırı alırsanız alın bisikleti içeri alınca yer problemi yaşarsınız. Diğer arkadaşların dediği gibi, bisikleti dışarıda bırakıp, 2 kg lik bir çadır almanız nacizane tavsiyemdir.

Geri