organizasyon ve yaris bence cok cok iyiydi, muhtesem sekilde ilgili ve alakali insanlar vardi organizasyonda. bu vesile ile kendilerine cok tesekkur ederim. Ayrica , Berlem Bey ve Sarper Bey ile Cumartesi gunu bisiklet dagitimindan once tanisip sohbet etme imkanim oldu , kendilerine , buradan , gostermis olduklari ilgi ve alaka icin tesekkur ederim.,
Cumartesi yapilan kisa surus ve antremanlarda , bir cok lastik patlatan vardi. benim lastigim ise , merkezde, numaralari aldiktan sonra ve en olmayacak yerde patladi. yaklasik 1 senedir ilk defa oldu.
Sonuc ; yas kategorisinde , 53ncu oldum , genelde de 384, ortalama 24,44 . benim icin cok cok iyi bir derece, ilk defa bu yarisa katiliyorum ve bu manada da herhangi bir yaris tecrubem yoktu. seneye daha iyisi olabilir, sayet daha cok calisirsam tabii ki.

yaris icinde , kendi oz elestirim ; teknik olarak , ben 53-39 ve 12-25 olarak standart ekipmanim ile katildim , ancak saniyorum 52-36 ve 11-28 bu etap icin cok daha verimli. sizinde yorumlarinizi tabii ki beklerim.
Etap, bence biraz riskliydi, ozellikle ilk defa katilanlar icin . Teknik toplantida , onumuzdeki yil daha fazla bilgi ve tecrube aktarimi yapilmasi cok daha iyi olur diye dusunuyorum.
daha henuz 15 kilometreydi saniyorum , 7-8 kisilik bir grup ile surerken , onumuzdeki 2 arkadasimizin kazasi , beni oldukca uzdu ve onlarin sagliklarini dusunmekten yola adapte olamadim uzun sure. Psikolojik olarak , daha yavas surme egilimine kapildim ki en dogrusu da buydu bence. o meshur %15 egimli yokusta , bayagi zorlandim ancak ritmi bozmadan , beslenme noktasina varis yaptim. sonrasi tam bir adrenenalin, ciktigimiz yokus %15 olarak belirtildi ancak indigimiz yol cok daha fazla derece ile siniflandirilabilir. bunu kontrol etmek lazim. inis inanilmaz dik ve tehlikeli , ozellikle "yavas inin" demelerinde hassasiyet bu demek ki
ayrica bu ve bundan once gectigimiz soguk asfalt yani micir ustu beton yol , inanilmaz bir titresim yaratiyor. bisikleti de kirmamak icin olabildiginizce az tempoda surmek istedim. yaris ile cok kisa dusuncelerim bunlar. cok daha iyi analiz edecek ve farkli pencelereleri onumuze acacak arkadaslarimiz muhakkak olacaktir.
Katilan tum arkadaslarimiza sonsuz tesekkur ederim.
Buradaki ana unsur , bizim spor yapmamiz ve eglenmemizden ziyade , orada , ihtiyaci olan kardeslerimizin de , bizimle beraber , bisiklet ile ilgili ayni duygulari yasayabilmeleriydi.
Bunu da , bisikletleri teslim ederlerken , orada ben gordum ve yasadim. Cocuklarin yuzundeki mutluluk herseye deger.
Ayrica , yarista , kaza gecirmis tum arkadaslarimiza da , cok acil sifalar diliyorum , umarim en kisa zamanda , sagliklarina kavusurlar. herkes ile seneye gorusmek uzere.