Scudo Sports

27 Mayıs Eskişehir Ankara non stop 6 saat 40 dakika

Ferhat kardeşim sen olmuşşun ;) 150 km nin üstüne 48 ortalama 25 km daha bastığını görmek çok güzel. Türkiye Şampiyonası ne olur bilinmez ama emeklerinin karşılığını aldığın kesin.
Engin kardeşim ayağına sağlık. Biz Ferhat ı her koşulda Ankara sınırlarında karşılar eşlik ederiz ancak senin yaptığın bizlerden çok daha değerli. Hem hafta içi hem normalin üzerinde bir sıcaklık hem de alışık olmadığın bir tempo.Burada önemli olan farklı şehirlerde ki bisikletçilerin birlikteliği.Ferhat uzun mesafeler gidebileceğini kendine ve bizlere bolca ispatladı biz olmasak da o zaten turunu yine yapacaktı . Ancak varlığın ona güç kattı . Ankara lı olarak ben de sana teşekkür ederim.

Derya abi maden suyu için teşekkürler. İçtikten sonra oluşan fazlalıktan 110 km sonra ön lastiğim patladı.:)Saygılar.

Hakan hocam buradaysan takıma bekliyoruz unutma;)

Scudo
@Serdar Unalan

Dostum o polatli temelli arasi cidden unutulmazdi :) benzeri bizde poyra bozuyuk arasi var ama 8 km cabuk bitiyor buranin tadi cok ayri sirf keyif icin arabayla polatliya gidip donulur :) haftada birgun yasamak lazim :)

Bu arada senin omuz genisliginde olupta bu kadar tempo veren ben de ilk defa gordum :) demek ki omuzlari biraz daraltsak kimse tutamayacak ;)

Olayin ozu dedigin gibi farkli illerdeki dostluklari pekistirmek hepinizin yuregine saglik 1 haziranda maraton kosusuna bekliyorum emanetleri unutma :)

Tebrik ederim abi.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Hepinizi tebrik ederim, cok eglenceli bir binis olmus! Daha önemlisi; tam bir yol bisikleti reklami, insanlari tesvik anlaminda hepinize ayri ayri ücret ödemek lazim.
Not: Nabiz degerlerin gayet güzel ve normalde kalmis, haydi hayirlisi!

@ihtiyar

Senden bunlari duymak cok guzel abi.gurubun detaylarini vereyim.
Serdar dostum triatloncu derya abiyi biliyorsun flat gidon normal ayakkabi Engin cyclocross Mustafa abi polatlinin cengaveri hangi yone giderseniz gidin haber verirseniz eslik eder yasina gore cok saglam performansli Hakan hoca ise apayri bir dunya sadece bindigi carbon bisikletin kadrosunu ve crank kolunu kendi atolyesinde imal etmis oldugunu soylemek kafi sanirim yine yadina gore olan performansi pek cok yari yasindakinden kat kat ustun.
Kissadan hisse cok cesitli ve guzel bir surus oldu zaten benim kola leblebi takviyesinden sonra lay lay cevirdik taymek rampasindan asagi salinca mecburiyetten biraz hiz oldu Derya abinin bu bolumde kamyon arkasi 60-70 km hizlardaki kacis denemesi ileriki duzlukte cok zor yakalandi :)

Helal olsun tebrikler.hiç durmaksızın gitmek bu kadar km ve tempoyla..anlatımınızla ve fotolarla sizin kadar yaşamasakta o heyecanı yaşatmışsınız.teşekkürler..

• Beğen
Taymek rampasını çıkarken, ağırlık dezanavantajımla (78 kg + 11 kg bisiklet) giderek geriye düşünce, ağırlığı inişte avantaja çevirme umudumun karşılıksız kalarak sizi yakalayamamın nedeni bu kamyon arkası durumuymuş demek ki :) 60 a yaklaşmama rağmen, yatmayıp pedallamaya devam ediyordum üstelik :)
Serdar güzel yorumlar için tekrardan teşekkürler. selamlar,

Bu tarz sürüşleri paylaşmak, hem bu mesafelere ulaşmayı hedefleyenlere motivasyon oluyor hem de bisiklet sürmenin ne demek olduğunu herkese gösteriyor.
Güzel paylaşım, takdir edilmesi gereken performans. Tebrikler.

Sizin gibi insanlara hayranim.
allah her isinizi rast getirsin.

bu tarz paylasimlari okuyunca nasil mutluluk duyuyorum anlatamam.

• Beğen
@Engin Sarı

Derya abi yasina gore cok iyi rampaci olsa da asil cok iyi iniscidir bunu gecen sene Canakkalede gormustum.taymek inisi baktim hava akimindan cok hizlanmiyor bisiklet 45-50 lerde kaliyor atak olmaz diye yattim dinleniyordum Derya abinin kamyon arkasi atagini gorunce mecbur ayaklandik :) duze inince aynakolu 50 olmasaydi yakalamak daha uzun surerdi :)

Evet arkadaşlar;kısa ancak sevimli bir karşılaşmaydı.Ferhat kardeşim zaten uzun süredir planlıyordu bu etabı,çok da iyi oldu.Bisikletli yeni dostlarla karşılaşmak ve tanışmak da bir başka keyif.Bisiklet adamı böyle bir form'a sokuyor işte.Sanki ilk kez karşılaşan değil de,yıllardır birbirini tanıyan arkadaşların buluşması tadında oluyor.

Öte yandan ben Ferhat'la daha önce de pedalladığım için nasıl bir "Android" ile karşı karşıya olduğumuzu gayet iyi biliyorum :) Gönül isterdi ki ona şöyle bir süper domestic'lik yapıp 30-40 km taşıyalım;ama Ferhat bu,taşımak için gidersin,200 üzerineyine de ancak sırt çantasını görürsün.

Dersten çıkıp neredeyse 2-3 hafta sıfır antrenman üzerine 39 km tırmandım;malum ankara temelli sıkıntılı ve rüzgar da yedim.Dönüşte de kopmaya başlayınca ince bir ayar çekip nefeslendim.(Şehir bisikletiyle bu kadar) :) hız bilgisi paylaşmıyorum ancak 15-20 sn sonra nasıl yetişip geçtiniz onu da ben anlamadım.İşte,Hakan ve Engin bey'in beni yerde ararken gökte bulma hikayesi bu :)

Benim için sezon başı ve işten güçten sıraya konup yapılamamış onlarca antrenman var.O gün 81 km yol yaptım ve bittim.Koşu falan nafile,bisikletsiz bisiklet antrenmanı olmaz,olmuyor da.

Sana,Serdar Ali ve Hakan bey'e sevgiler.

@Derya Keçeci

Abi seninle her yol guzel :) bu arada hatirlattigin iyi oldu tur hakkinda soru soran arkadaslar oldu canta meselesi hakkinda.bu turda spor ayakkabilarim tshirt alt esofman ic camasiri telefon sarj cihazi bisiklet formasindan olusan sabit yük ile yaklasik bir kiloluk muz ve yiyecek ile birlikte toplamda yaklasik 4 kg yuk ile yola ciktim bir kilosunu yedim :) uc kiloluk canta ile fazla sirt agrisi cekmeden hedefe ulastim.

Senin antremansiz halin de kendi yasitlarindan kat kat cogu yari yasindaki gencten de oldukca fazla performansli abi.Cevirdikce mutlu olan insanlariz zaten bir sifir onde basliyoruz. ayrica sen klasikcisin oyle 50-100 km de degil 150 de acilir motor 200 ustunde tam randiman gosterir :)

@Safa Arslaner

biraz sevgi biraz azim düzenli antreman gerisi kendiliğinden geliyor .Ayrıca ortalama ciddi anlamda yüksek değil anlatımda yazdığım gibi 160 nabız hiç geçilmedi istenirse daha yükseği yapılacak bir ortalamaydı bunu kendimi övmek için yazmıyorum yanlış anlaşılma olmasın bundan çok çok iyilerini yapacak yüzlerce insan var bu memlekette isteyip çalışmak yeterli gerisi zaten kolay.

@Emre Yönlüer

Sabah kalkis saatinizi gun dogumuna cekerek tv bilgisayar karsisinda gecen zamani trainer ustunde gecirerek zaman kazanmak mumkun gunde ayiracaginiz iki saat dogru kullanilirsa cok sey saglar haftada bes gun.iki saat de ayiramam derseniz zaten performans olayina girmemek lazim haftasonu tur ve mangal guruplari cok daha eylenceli :)

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Geri