Scudo Sports

'' 262 km nedir''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kartepe -otel

1- kudret-hibrit,,
2- ekrem -mtb
3- semir-mtb
4-yılmaz-şehir bisikleti,,city bike
5- çağatay bey-yol bisikleti
6- adem dualı mtb
7- alper benli -şehir bisikleti,,
8- kemal-mtb
9- bahtiyar,,,mtb
10- erkan,,,,,yol bisikleti,,

20 mayısa talip olanlar 4 aralıkta bıçkıderede çalıştılar ekip gayet iyi idi ekrem bu işi başaracaktır erkan -bahtiyar başaracaktır semir kafasına hiç bi şey takmayacak ve bizimle bıçkıderede olacaktır ocak ayı topik açıktır,,,
çağatay bey ferdi çalışma yapmaktadır,,,yılmaz, burak ile çalışma yapmışlardır burak buraya mesaj atmadığı için listede değildir önce mesajı alırız sonra listeye yazarız kafadan kimseyi listeye alamam herkez olayı tartacak ve antremanlarda çalışacak ve kararını verecek,,,,bıçkıdereden daha zor bi etap bizi beklemektedir 200 km yi aşacaktır bazı dostlarıma,, ona göre hesap kitap yapılsın ,adem dualı ne yapıyor rapor versin,,,,,alper benli söz verdi ocakta bıçkıderede ,bu topik atbaşı gidecek bıçkıdere antremanları ile sonuçlar neticeler buraya yazılacak sistemli bi biçimde çalışacağız ,,kemal arkadaşımız buraya nokta atışı yapıp gidiyor ne yapıyor çalışıyormu,, zati o yalnız sürer buna alışkındır bu kartepede ekipler hızlı olacak olamayanlar arkada kalacaktır kendi başlarına ,,,lastik patlarsa kendileri değiştirecek ,,,,

evet süpriz olabilir performanstanbul ekibi,,,,,

Scudo
Ah ah, şimdi sizinle beraber 262km yolu almak vardı oturmuş ders çalışıyorum Allah'ın her günü :(
Kudret abi'ye kartepe'ye vardığımızda o yorgunlukla kudret abi biz kafadan kontakmıyız abi ne işimiz var bu kadar yorucu güzergahlarda diyip bitirince o kadar zor bi parkuru başarmanın verdiği sevinci yaşamak vardı :)
Ama ara verdiğim için değil böyle bir güzergah bıçkıdereyi çıkarmam bile zor şuan.Ama hâla aynı kişilerin turlara katılım göstermesi güzel, ekip dağılmamış geldiğim zaman kaldığımız yerden devam ederiz inş :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Ozan Güner

dersler istikbal önde olacak,,bu ikinci iş bisiklet senin için ama cumartesi bi boşluk yarat kendine ,,,,,,,,, ,şimdi ozan 262 değil güzergah 2 inci katogoriye kaydırıldı o bile zor olacak 113 km pedal bastıktan sonra önümüze çıkacak olan 18 km lik rampa dehşet zor olacak ve üstelik dönüşe 22 artı 35 km kalıyor topçulara o gün poyrazın durumu, eğer lodos olursa resmen yandık poyrazdada durum farklı değil ,,6-7 km lik rüzgar sorun değil ama 10 un üstü yakar bizi bu gün sahile indim ve lodosa karşı pedal bastım bu gün 22 km idi zor oldu tabi ,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe
Abi yaratamıyorum işte bisiklete zaman ayırmadığım halde geride kaldığım durumlar oluyor mesela geçen hafta abim askerden geldi haftasonunu onla geçirmek zorunda kaldım haliyle aksadı, hani bisiklet dışında yapmam gereken şeyler yeterince geride bıraktığı için boşluk yaratamıyorum.
Ama şuan ders iyi gidiyor dershanede 1. yim, biliyorsun kafama koyduğumu ne kadar acı olsa da yapmaya çalışıyorum Bu işi aradan çıkardıktan sonra senelerce beraber pedal basıcaz abi benden kurtuluşun yok :D

• Beğen
@Ozan Güner

ozan teşekkür ederim biliyorsun amacım anadolu yaka olsun ve avrupa yaka olsun 16-20 yaş arasını örgütlemek antremanlarda zor etaplara hazırlanıp oraları devirerek bu olayların zevkini yaşamak nitekim gerek ekrem gerekse bahtiyar ve erkan ilerleme kaydettiler onlar sistemi devam ettirecekler tabi,,,semir bi sene boşlamasına rağmen bıçkıderede dökülmedi çünki genç daha önce ağır çalışmaları oldu şile rampalarında ,fakat üzüldüğüm taraf esas dapoet -alperi kaybettim gerçekten iyi basan arkadaş idi bu aralar hepten yok oldu ,şimdi sen her zaman listedesin yalnız okulun sezon sonuna doğru yavaş yavaş çalışmalara başla derim,,,

@bahtiyar közen

20 mayıs için bıçkıdere etepları devam edecek arkadaşlar bu hafta yağmur var sakat 25 ine bakacağız belki polinez olur,,bu topik ile bıçkıdere topikleri at başı gidecek tam 4 ay kampa giriyoruz,,,
evet aralık ayından bıçkıdere yapıldı,,

kartepe -otel

1- kudret-hibrit,,
2- ekrem -mtb
3- semir-mtb
6- adem dualı mtb
8- kemal-mtb
9- bahtiyar,,,mtb

20 mayısa talip olanlar 4 aralıkta bıçkıderede çalıştılar ekip gayet iyi idi ekrem bu işi başaracaktır erkan -bahtiyar başaracaktır semir kafasına hiç bi şey takmayacak ve bizimle bıçkıderede olacaktır ocak ayı topik açıktır,,,
çağatay bey ferdi çalışma yapmaktadır,,,yılmaz, burak ile çalışma yapmışlardır burak buraya mesaj atmadığı için listede değildir önce mesajı alırız sonra listeye yazarız kafadan kimseyi listeye alamam herkez olayı tartacak ve antremanlarda çalışacak ve kararını verecek,,,,bıçkıdereden daha zor bi etap bizi beklemektedir 200 km yi aşacaktır bazı dostlarıma,, ona göre hesap kitap yapılsın ,adem dualı ne yapıyor rapor versin,,,,,alper benli söz verdi ocakta bıçkıderede ,bu topik atbaşı gidecek bıçkıdere antremanları ile sonuçlar neticeler buraya yazılacak sistemli bi biçimde çalışacağız ,,kemal arkadaşımız buraya nokta atışı yapıp gidiyor ne yapıyor çalışıyormu,, zati o yalnız sürer buna alışkındır bu kartepede ekipler hızlı olacak olamayanlar arkada kalacaktır kendi başlarına ,,,lastik patlarsa kendileri değiştirecek ,,,,

evet süpriz olabilir performanstanbul ekibi,,,,,

@Çagatay Çimşit

göktürk yolumu burası acaba tam olarak neresi , yol kaymak gibi :)

evet arkadaşlar katılımı çoğaltmaya karar verdim ,,,,,3 üncü katogoriye bağlanıyoruz 20 mayısta ,o da şu ,,,adapazarı trenin yük vagonu vardır 08.15 de kalkar ve derbente 2 buçuk saatte varır,,,
saat 10.45 de derbentte ineceğiz yirmi dakika ısınma payı,,11.05 de tırmanış başlar ve kartepe otele ,,,,,,,zirveye varan bekleme yapar yarım saat en çok, akabinde dönüşe geçer suadiye iniş 21 km dir suadiyeden 37 km kalıyor topçulara ,bu iş herkeze kolay gelecektir baştan söyleyeyim trenin yük vagonu kapasitesi en çok 15 bisiklet alabilir ,,burda banliyö trenin prosedürü geçerli değildir,,yani saat 09.00 dan sonra bisiklete izin olayı ekspreslerde geçerli değildir,,
dönüşte banliyö trenine gebzeden saat 20.00 den sonra izin vardırki hayda hayda rahat rahat yetişiriz evet biraz çoğunluk gidelim derim 20 mayısa,,,yalnız kapasite 15 kişidir yük vagonu daha fazla almaz ,,,

kartepe -otel---20 mayıs 2012 in kartepe oteli,,,

1- kudret-hibrit,,
2- ekrem -mtb
3- semir-mtb
6- adem dualı mtb
8- kemal-mtb
9- bahtiyar,,,mtb

kontenjan sorunu vardır 15 kişi,,,,,,

toplam km ler,,,
derbent-maşukiye arası bir km, rampa 18 km, suadiyeye sadece hep iniş 21 km ve suadiye rahmiye gölcük topçular,,37 km dir hepsi 77 km dir yalova ise 12 km daha fark eder,,ederi 89 km dir, hepsi bu en kolay kartepe otel budur ,,,,

Çavuş noldu Kartepe full çevirmeceydi hani yine TCDD yi devereye sokacaksın gibi...aslında önümüzdeki sezon full çevirmeli bi Kartepe istiyorum kısmetse Haziranın ikinci yarısı olabilir...

Senin lastikler daha paralanmadımı onların Kartepeyi göreceğini pek sanmıyorum..:):):):)

@yilmaz kaynak

Evet Göktürk-Tayakadın hattında Tayakadın'ın daha batısı. Yollar çok güzel bol kamyon var ama alıştık birbirimize :)

@Ayetkin Erzan

biraz adam çok olsun yahu ,,,,

:) :) :) :) :)

evet benim tekerler daha iş görür içerden acaip destek yaptım koli bandı ,kolay kolay camlar giremiyor sağlam teker çıktı, artık bunlar oldu 120 kağıt yok efendim arka kaliper bozuldu tek takmıyorlar slx pahalı, daha altı üstelik hidroliksiz neymiş çifti 150 kağıt yemez hocam artık bundan sonra tek fren ,,

:D :D :D :D :D :D

bisiklete beş para vermeyeceğim artık yetti yahu,,,bu ne kardeşim altınmı bunlar,,,yok mu bunun yerli sanayisi yok tabi,,,,,

:D :D :D :D :D

evet artık tek fren kullanıyorum 160 km de sorun olmadı en dik, keskin dönen virajlara daldım tek fren ile,,,,bıçkıderede,,,,
evet aytek artık insan çoğalsın 77 km ye gelen olur,,,,,,,,,,,,,,,,,,
dördüncü katogori biliyorsun yapıldı daha önce gidişte adapazarı treni yaptık sende geldin dönüşte sinan dostun araçla dönmüştük o dört idi bu üç bide böyle yapalım ,işin zorları 1 ve ikinci katogorilerdir efem ...onada az adam gelir listede olanlarında son gün garantisi olmaz idi efem,,,

:D :D :D :D :D

@Çagatay Çimşit

çağatay bey ben o yola bi daha hayatta girmem kamyon gürültüsünden kafam şişmişti,,,

:) :) :) :) :)

evet bazı arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğrattım galba o zaman söyle yapalım

dört alternatif,,,

katogori-2

bostancı-maşukiye 113 km
kartepe otel -18 km ,,,,,
kartepe otel-suadiye rahmiye gölcük-karamürsel -topçular -188 km ye bağlanır,,,,

katogori -3

adapazarı trenine binerek ,derbentte inmece --kartepe otel 18 km ,,
suadiye -rahmiye -karamürsel -topçular,,,hepsi 77 km ,,,,

katogori -1 en zorudur ,,,,,,,,,,,

bostancı -kartepe otel- bostancı 262 km bi günde gidiş aynı yol dönüş aynı yol gidişte suadiyeden çıkarak ,kartepe otele varmaca maşukiyeden inmece ve bostancıya dönmece ,,,,

4 katogori ise derbente tren ile sadece 18 km rampa çıkıp aynı yerden inmece ,,,derbentten trene ,,,,

evet beyler herkez o zaman seçimini yapsın derim ,,,
benim seçimim

katogori-2 dir,,,,

evet katogori bir için kesin aytek katılır bu olaya ,,,,,ve hatta volkan akboga denk getirirse almanyadan buraya gelir ,,,,,amaç bu dört alternatife herkezin dahil olmasını sağlamak kartepe otel sonuçta alınıyor herkez tarafından dört adet alternatif var demokraside çareler tükenmez kartepe otelin çareleri alternatifleri birden fazladır dostlar isteyen, istediği alternatifi seçmekte özgürdür,,,maksat çok adamın farklı yönlerden harekete geçmesidir,,,

Bu Pazar yağmurdan çalışamayanlara ek motivasyon.

Unutmayın eğer binemiyorsanız koşabilirsiniz. Bacaklarınızı güçlü tutar. Ben 45 dakika koştum bugün yaklaşık 8.5 km

Yine geçen haftadan geliyor :)

• Beğen
arkadaşlar gerçi çok var ama seçeneklerinizi söyleyin şimdi liste baştan şöyleki,,,,

2 katogori,,,,,,,,o.k diyen

1- kudret,,,,,,188 km

tarih 20 mayıs hareket bostancı saat 07.30,,,,

dört alternatif,,,

katogori-2

bostancı-maşukiye 113 km
kartepe otel -18 km ,,,,,
kartepe otel-suadiye rahmiye gölcük-karamürsel -topçular -188 km ye bağlanır,,,,

katogori -3

adapazarı trenine binerek ,derbentte inmece --kartepe otel 18 km ,,
suadiye -rahmiye -karamürsel -topçular,,,hepsi 77 km ,,,,

katogori -1 en zorudur ,,,,,,,,,,,

bostancı -kartepe otel- bostancı 262 km bi günde gidiş aynı yol dönüş aynı yol gidişte suadiyeden çıkarak ,kartepe otele varmaca maşukiyeden inmece ve bostancıya dönmece ,,,,

4 katogori ise derbente tren ile sadece 18 km rampa çıkıp aynı yerden inmece ,,,derbentten trene ,,,,

evet beyler herkez seçimini yapsın derim ,,,

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/388970_308685022497412_100000677512973_1010864_1311794798_n.jpg

jeannie longo,,,,,fransız atom teyze ,,,,13 dünya şampiyonluğu eski şampiyon gümüşleri alıyor ,,ve 2012 de londraya hazırlanıyor 53 yaşında hellal olsun arkadaş,,,

onu davet etmeli 20 mayısa evet tozumuzu silkeler herhalde,,,

:D :D :D :D :D :D

süper olur hemen girişimlere başlayalım davet edelim kudret abi,kartepeyi görmek ister jeannie longo

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri