270 km nin hikayesi müteatit kereler yazıldı ve çizildi.....30 ağustos 2009 ben 180 km bitirirken ki suadiye rampaları 21 km dir 9 eğimdir ve kartepe zirveye çıkılmıştır ,,,,,yani 1640 a 10 tur yapılmıştır ,, ama istanbuldan bu çetin tura talip yoktur istanbulda bisiklet kullananların çoğu gezi bisikletçisidir ,,,benim tarzıma ise son derece zıttır bisiklete biniş amacımız spordur lagara lugara değil işkembe için tur düzenlemem ,,,,,,
hedef koyarım kartepe otel toplam 188 km dir 18 km rampa çıkılacaktır bunun için bıçkıdere etap çalışmaları içinde topik açılmıştır ,,bu topik ile at başı gidecektir 20 mayısta bu çetin tura herkez davetli değildir antremanlı olanlar davetlidir ,,,
2009 senesinde 6 adam bu hikayeyi yazmıştır bostancıdan kartepe zirveye çıkmış ve dönmüş 6 adamın isimlerini yazıyorum bu isimleri aklınıza yazın
270 km yi deviren kartepe efsanesinin kahramanlarıistanbul kartepe zirve istanbul 30 ağustos 2009 saat 04.30 ,,,,,bilmeyenler bilsin bu yazıyı okuyanlar bilgilensin...
1- aytekin erzan - 19 saatte 400 km yi bi günde devirdi ,,,,başka bi rekor denemesi,,
2- volkan akboga almanya elitlerde üçüncü ..mtb de
3- ali emre akcan aslan pro maratoncu,,,
4- suha ,,,, maraton yüzme ,,
5- evren
6-harun ,,,,
bu arkadaşlar 14 saatte olayı tamamladılar hepsinde mtb vardı,,,,,
medya bi haberdir ,,medya anca futbolla uğraşsın,,,,,,
bu başarılarından ötürü bu arkadaşlar ile arkadaş olduğum için çok mutluyum grubun en yaşlısı ve olayı organize eden bendim kendi yaşıtlarımdan bi allahın kulu yoktu, zati benim yaşıtlarım kahve köşelerinde kendilerine acıyarak ölümlerini bekleyecekler ben asla durmayacağım ve yaşıtlarımın hepsini sahada gömmeye devam edeceğim ,,,,,
evet 20 mayıs 2012 kutlu bi gün olacak turların en zoru gerçekleştirilecektir 200 artı km lere patlayacak pedalşörlere bana 188 km patlayacak ama 18 km lik rampa son 4 km lik gebze tırmanışı ile bu turda bana 200 km ye patlayacak ,,yüksek tempoda basarak rüzgarında gitmek ve sonra 18 km rampa çıkmak her babayiğidin harcı değildir ,,bu böyle biline ,,,,,,
1 katogori,,,,,,,,o.k diyen
200+km,,,,,
1- kudret,,,,,,
2- yılmaz,,,,
3- erkan
4- bahtiyar,,
5- çağatay bey,,
6- semir karabulut,,
7- osman,,,,
kesin davetliler listesidir ,,,,
1-kadir ayıntap,,,,,belli değil ,,
2- enver,,,,
3- aytekin erzan
4- soner
5- onur,,,
6- mehmet şer,,
bizim zamana karşı sorunumuz var zamanla yarışırız..derdimiz bu bizim bu dertten müzdarip olanlar ile olaya soyunuruz,,,,
balık hafızalı olmayın,
20 mayıs --2012 ------kartepe otel,,,,2009 turun şerefine yapılacaktır ,,,,,,asla unutturmayacağız