Scudo Sports

'' 262 km nedir''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@alper benli

alper ,,olabilir yalnız hava ne olacak cumartesi akşamı bakacağım haber ederim bıçkıdere topiğinden ,gerçi bahtiyar ve erkan gelecekler havaya bakıyoruz malum yarın sulu kar geliyor yerler ıslak olursa işler yatar benim için, silik teker olunca iş riskli,,,

2 katogori,,,,,,,,o.k diyen

1- kudret,,,,,,188 km
2- yılmaz,,,,
3-erkan
4- bahtiyar,,
5- çağatay bey,,

katogori -2 neydi bostancıdan 113 km basarak 18 km rampaya tırmanmak bu iş düz yolda gitmeye benzemeyecektir onbirinci tura giriyorum kartepe otelde ,,,şimdi buranın tapusu aytekinin elinde neden o 270 km yi burda yedi bitirdi bostancı kartepe zirve en zoru 1640 metre ve dönüş bostancı toplam 270 ama aytek küçük çekmeceden geldi koyun bakalım ne oluyor 300 ü bulur,,,bi günde,, face de bazıları karıştırıyor neyi adam diyor bi günde 200 km gittim gittinde kardeşim kaç saatte gittin saat tutacan az zamanda gidecen az mola yapacan böyle deyincede ne diyorlar ben o kadar iddalı değilim diyorlar ,sporcu değilim yarışcı değilim diyorlar ama sonra meydan okuyorlar anlayamadım gitti bu face i ben boşuna demiyorum, lagara lugara yeri diye,,,iş rampadır bunu bilecekler bi kere herkez rampaları öyle süratli alamaz üst üste gelen rampaları bi çırpıda almak için bol bol tavşanlı çakırcının 30 km lik 10-19 rampalarında etüpler yapmalı bol bol şile rampalarına dalmalı olay budur düz yol basarsın önüne bi çıkar 18 km rampa hemide 113 km sonra o vakit ya duvara toslarsın yada ezer geçersin 18 i,,
evet yılmaz avrupa yakada 100 + lara soyunacak ve çok rampalara dalacak başka çaresi yok osmanda keza öyle burak öyle adem dualı emekliye ayrıldı herhalde ekremde emekli oldu emir tetiklitop emekli oldu ozanda emekli oldu
evet yılmaz burak osman etüd çalışmalarında sırt çanta kullanmayın sırt çanta gereksiz orta boy bel çanta ayarlayın ,,,,,gereksiz ağırlıklar takmayın bisiklete,,

2 katogori,,,,,,,,o.k diyen

1- kudret,,,,,,188 km
2- yılmaz,,,,
3-erkan
4- bahtiyar,,
5- çağatay bey,,
6- semir karabulut,,

kesin davetliler,,,listesidir ,,,,

1-kadir ayıntap,,,,,
2- enver,,,,
3- aytekin erzan
4- soner
5- onur,,,
6- mehmet şer,,

evet haberler şudur 23 ay boyunca demiryollarında onarım vardır kartepe otel etabı 20 mayısta feribot ile geçme olayına dönüştü yani yalova ve 188 den 200 e çıktık artı 12 km daha eklendi avrupa yakadan gelenlere bu tur 200 + artısı vardır ve anadolu yakadan gelenlere ise gene 200 + artısı vardır olay zordur ,,, bana tam 200 artı 18 km yazacak ,,,,,

1 katogori,,,,,,,,o.k diyen

200+km,,,,,

1- kudret,,,,,,
2- yılmaz,,,,
3-erkan
4- bahtiyar,,
5- çağatay bey,,
6- semir karabulut,,

kesin davetliler,,,listesidir ,,,,

1-kadir ayıntap,,,,,
2- enver,,,,
3- aytekin erzan
4- soner
5- onur,,,
6- mehmet şer,,

evet iş ciddi boyuta ulaştı,,,, anadolu ekibi, eğer feribot saatine geç kalırsa mecburen ,topçulardan geçecek ve gebzeden 44 km basarak bostancıya ulaşacak ,,avrupa ekibi ise risktedir yenikapı feribotu akşam saat 21.00 den sonra yoksa avrupa ekip bizle geçer ama bizden fazla km basar 40 artı 10 km kadıköye gelir ondan sonra vapur bulabilirlermi artık bilemem bu durumda avrupa ekibi çok süratli bisiklet kullanma durumundadır aksi takdirde anadolu yakada kalırlar,,,,
bundan sonra su düşene gitmek isteyenler gebzeye trenle gitmeyi artık unutsunlar derim artık feribotlara kalınıldı uzun mesafeler için ise iş dahada zorlaşmıştır önemle duyurulur,,,

Kudret abi davetin için çok teşekkürler...
Bu tura katılıyorum demek için daha çok erken 20 mayıs"a" 5 ay var o tarihte istanbulda olursam ve 200 + km yapacak kondisyonu ve gücü kendimde hissedersem katılmak isterim...

@Kadir AYINTAP

teşekkürler kadir acaip bi yorulacağız öyle gözüküyor alternatif bi yol bulma durumu yok , bu 23 aylık trenlerin olmaması işimizi güçleştirdi diyebilirim..şubattan itibaren tam 23 ay iki yıl trenler işlemeyecek
aslında rahmiyeden güneye inildiğinde ise tam risk var çünki feribot saatleri yazın en son eğer saat 21.00 den sonra yalovadan yoksa hepimiz için kötü olacak ,,kış tarifesi en son 19.30 da yalovadan feribot var yenikapıya,,,şimdi bakalım ne olacak baktıkki kimse gelmiyor ağırlaştırılmış şile etap devreye girer o da 200 km ye denk olur,,

çavuş 5 ay var...ben dinlenmeye geçtim...patlatırız :):) bilecik olayı süperdi..tadı damağımda kaldı...70 km boyunca 1 kez durmadık..hatta yol nasıl geçti anlamadık bile...manzarası aksiyonu bol güzel bir rota yazın kesin denemek lazım.

@sonEr´´

zati aytek sen durmayacaksınız anlaşıldı,,,,bu plan nasıl olacak bimiyorum ,,,,kartepe otel heves kursakta kaldı şimdi en kötü ihtimal topçulardan karşıya geçerim ve ondan sonra eve 43 km kalıyor bana ,,,,bu da bana 188 artı 43 olacak buda 231 km demektir beni aşıyor ,,,,,yalovaya zamanında yetişirsem ki o vakitte pendikten son 18 km kalmakta eve bu turun düğümünü feribotun yaz tarifesi çözecek olmaz ise enver gibi körfez sahil düz yaparız yalovada biter 150 km felan yapar hepsi ,,,,,valla kartepe otel feribot saatine bakıyor yaz tarifesi henüz belli değil,,,

http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/111226-istan-izmit-kapaniyor.hlarge.jpg (link)

ANKARA - TCDD, 1 Ocak 2012 Pazar gününden itibaren araştırma ve zemin etüdü çalışmaları yapılacağından Köseköy-Gebze kesiminde 10.00 ile 15.00 saatleri arasında hattın trafiğe kapatılacağını ve trenlerin işletilmeyeceğini bildirdi. Şubat'tan itibaren hat iki yıl boyunca kapalı kalacak.
TCDD'den yapılan yazılı açıklamada, Ankara-İstanbul arasını 3 saate indirecek Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin yapım çalışmaları nedeniyle Köseköy-Gebze hattı üzerinde işletilen yolcu ve yük trenleriyle ilgili, yerel yönetimlerle de görüşülerek, yeni trafik düzenlemesine gidildiği anımsatıldı.
Açıklamada, 1 Ocak 2012 Pazar gününden itibaren, hatta araştırma ve zemin etüdü çalışmaları yapılacağından, Köseköy-Gebze kesiminde 10.00 ile 15.00 saatleri arasında hattın trafiğe kapatılacağı ve trenlerin işletilmeyeceği ifade edildi,,

@Kudret Kurtcebe

Tren tercih edecekler gece trenlerine hücum....
Gerçi birçok kişi bu mecburi düzenlemeler karşısında "ben böyle trenciliğin de..... " diye başlayıp demiryolundan iyice soğursa ortalık yine jet turizm otobüs firmalarına kalır ondan korkuyorum.

hattın 10,00 ile 15.00 arası kapalı olması pazar günü için bizim avantajımıza olmakta sabah trene zati binmeden kartepe otele bostancıdan basacağız bu durumda sadece dönüşte topçulardan geçeceğiz gebzeye ve trene izin saat 20.00 den sonra veriliyor bisiklet için ,,evet bu durum bizim için iyi oldu benim derdim şu 20 mayısı kurtarmak idi,,,evet bu durumda kartepe otel olacak akşamda gebzeden trene saat 21.00 de bineriz,,,

200+km,,,,,

1- kudret,,,,,,
2- yılmaz,,,,
3-erkan
4- bahtiyar,,
5- çağatay bey,,
6- semir karabulut,,
7- osman,,,,

kesin davetliler listesidir ,,,,

1-kadir ayıntap,,,,,belli değil ,,
2- enver,,,,
3- aytekin erzan
4- soner
5- onur,,,
6- mehmet şer,,

262 Nedir?
Gidilmek istyenen yerin telefon kodudur.(Kocaeli 0262)
Kayseri Tomarza-Yozgat çekerek arası 262 km dir.
262 km aynı zamanda Bolu-İstanbul arası mesafeyi ifade eder.
Dikili ile Bandırma arası da 262 km dir.
Ankarada Etlik Çankaya arasında çalışan belediye otobüsünün hat numarasıdır.
262 Volvo'nun Bertone imzalı 1980 model bir otomobilidir.
Ve hepsinden önemlisi İstanbuldan Kartepe(Bizim zamanımızda oraya keltepe denirdi) ye gidiş dönüşün,henüz yazılmamış hikayesidir.
Sevgiyle kalın İstanbullu dostlar.

• Beğen
Tepkiler: Onur Şenel
270 km nin hikayesi müteatit kereler yazıldı ve çizildi.....30 ağustos 2009 ben 180 km bitirirken ki suadiye rampaları 21 km dir 9 eğimdir ve kartepe zirveye çıkılmıştır ,,,,,yani 1640 a 10 tur yapılmıştır ,, ama istanbuldan bu çetin tura talip yoktur istanbulda bisiklet kullananların çoğu gezi bisikletçisidir ,,,benim tarzıma ise son derece zıttır bisiklete biniş amacımız spordur lagara lugara değil işkembe için tur düzenlemem ,,,,,,
hedef koyarım kartepe otel toplam 188 km dir 18 km rampa çıkılacaktır bunun için bıçkıdere etap çalışmaları içinde topik açılmıştır ,,bu topik ile at başı gidecektir 20 mayısta bu çetin tura herkez davetli değildir antremanlı olanlar davetlidir ,,,

2009 senesinde 6 adam bu hikayeyi yazmıştır bostancıdan kartepe zirveye çıkmış ve dönmüş 6 adamın isimlerini yazıyorum bu isimleri aklınıza yazın

270 km yi deviren kartepe efsanesinin kahramanlarıistanbul kartepe zirve istanbul 30 ağustos 2009 saat 04.30 ,,,,,bilmeyenler bilsin bu yazıyı okuyanlar bilgilensin...

1- aytekin erzan - 19 saatte 400 km yi bi günde devirdi ,,,,başka bi rekor denemesi,,
2- volkan akboga almanya elitlerde üçüncü ..mtb de
3- ali emre akcan aslan pro maratoncu,,,
4- suha ,,,, maraton yüzme ,,
5- evren
6-harun ,,,,

bu arkadaşlar 14 saatte olayı tamamladılar hepsinde mtb vardı,,,,,
medya bi haberdir ,,medya anca futbolla uğraşsın,,,,,,
bu başarılarından ötürü bu arkadaşlar ile arkadaş olduğum için çok mutluyum grubun en yaşlısı ve olayı organize eden bendim kendi yaşıtlarımdan bi allahın kulu yoktu, zati benim yaşıtlarım kahve köşelerinde kendilerine acıyarak ölümlerini bekleyecekler ben asla durmayacağım ve yaşıtlarımın hepsini sahada gömmeye devam edeceğim ,,,,,

evet 20 mayıs 2012 kutlu bi gün olacak turların en zoru gerçekleştirilecektir 200 artı km lere patlayacak pedalşörlere bana 188 km patlayacak ama 18 km lik rampa son 4 km lik gebze tırmanışı ile bu turda bana 200 km ye patlayacak ,,yüksek tempoda basarak rüzgarında gitmek ve sonra 18 km rampa çıkmak her babayiğidin harcı değildir ,,bu böyle biline ,,,,,,

200+km,,,,,

1- kudret,,,,,,
2- yılmaz,,,,
3- erkan
4- bahtiyar,,
5- çağatay bey,,
6- semir karabulut,,
7- osman,,,,

kesin davetliler listesidir ,,,,

1-kadir ayıntap,,,,,belli değil ,,
2- enver,,,,
3- aytekin erzan
4- soner
5- onur,,,
6- mehmet şer,,

bizim zamana karşı sorunumuz var zamanla yarışırız..derdimiz bu bizim bu dertten müzdarip olanlar ile olaya soyunuruz,,,,

balık hafızalı olmayın,

20 mayıs --2012 ------kartepe otel,,,,2009 turun şerefine yapılacaktır ,,,,,,asla unutturmayacağız

Dostum,262 nedir? Sorusuna,Ankara'dan esprili bir dille selam ve sevgi yolladık.Küstürecek,rencide edecek,yapılmış bir işe saygısızlık edecek bir ifade de kullanmadık.Bizim yazılacak hikayeden kastımız,2012 mayısında planlanan kartepe turu,hatırlatıp başarılar dileyip uzaklaşalım.Tekrar sevgiyle kalın.

derya bey, ankaraya selamlarımı iletirim henüz hikayesi yazılmadı demişsiniz bu hikaye yazıldı 30 ağustos 2009 da saat 04.30 da istanbuldan 14 bisikletli harekete geçti 1640 metreye çıkmak için bu tur diğer turların yanında en zor olanıdır istanbuldan çanakkaleye gitmek başkadır kartepe zirve başkadır 21 km rampa çıkma olayını ben burda anlatamam anca sahada insanlar bunu görür olayın zorluğunu,,,,,işin en zoru 109 km pedal basarak hemde tempolu akabinde 21 km rampa çıkmak ve dönüşe istanbula basmak tempo yapmak ne kadar kalori kaybedecedeğinizi tahmin edin çok tabi,,gezi bisikletçiliği ile performans bisikletçiliği kesin birbirinden ayrılır gezi ve konaklamalı bisiklet sürenler performans katogorisine girmez ,,,,performans katogorisi en uzun mesafeleri en kısa zamanda almaktır farzedelim bi günde 200 km gideceksiniz bu 200 km yi bazıları 23 saatte alır ama bazıları 8 saate sığdırır bu iki bisikletçiyi aynı katogoriye asla sokamayız ,face de bi sürü amatör bisikletçi var ve 200 km gittim bi günde diyorlar bende soruyorum kaç saatte gittin önemli olan bi performanscıya göre kısa mola yapmak tempo yapmak ve partneri ile rüzgara karşı akıllı teknikleri uygulamaktır yarış amacında değiliz, bizler sadece bu tarz bisiklete biniş şeklini özümsedik,,,bunun için aynen ders çalışır gibi sürekli antremanlarda çalıştık bu olayı ciddiye aldık çünki bisiklete binmek ciddi bi iştir,,,topiğin başında 262 km nedir anlamı kartepe otele gidip gelmektir ama nerden bostancı-kartepe otel -bostancı ama talip olmayınca bunu hafiflettik yani dönüşe tren koyduk 188 km ye düştü,,,ayrıca beslenmeye dikkat ederiz ,,,sadece teknik ve süratli bisikletçi olmanın yanında gırtlak mevzusu çok önemlidir,,bu konuda tek adam ahmet aydın dır onun kitabı taş devri diyeti ağır bisiklet sporu yapanların nasıl besleneceğini yazmıştır bu kitapta tüm bilgiler mevcuttur,,,
evet sele üstünde insanlar bisiklete binme şeklinde hürdürler kimi performans yapmaz ben der yavaş sürerim kendimi yormam der saygı duyarım ama biz öyle değiliz biz zamana karşı savaşırız ,,,,,

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/374605_314684448564136_100000677512973_1030532_398860258_n.jpg

30 ağustos istanbul kartepe zirve -istanbul etabında zirveye ulaşanlar

sağdan sola

1- kudret
2- evren
3- aytekin erzan
4- ali emre akcan
5- koray
6- harun
7- suha

ve resmi volkan akboga çekti,,,

8 kişi zirveyi aldı 6 adam istanbula bastı,,,,,,aytekin,evren ,harun ,ali emre,suha ,ve volkan ben koray trenle döndük evet aşağıda kalan zirveyi almayan sado,hakan da trenle döndü,,fatih arkadaş izmitten katıldı o da zirveyi almadı,,bana bi günde 180 km ye patladı 6 arkadaş farklı yerlerden geldiği için suhaya 270 i aştı evren 270 de kaldı ali emre aytekin onlar 270 i geçti volkan 270 de kaldı,,,,harun 270 de kaldı,,

kudret baba yine bizi dağıtıcaksın :p neyse şu ana kadar davet edildiğim hiç bir turdan kaçmadım.yapacak bişey yok istanbulda olursam yanınızdayım....ne diyeyim.kaçmanın anlamı yok... ;)

enver ,,,olay şu,,özkanda gelirse sevinirim maksat olayın zorluğuna talip olmak zati herkez kendisi ile yarışma durumunda ve herkez kendini tartacak maksat senede bi olay yani şu kartepe otele ulaşıp topçulara dönmek bu arada 2 sene trenler çalışmayacak ama 10.00-15.00 arası senin anlayacağın gebzeden saat 21.00 de trene bineriz duruma göre 24.00 e kadar tren var ,,,,20 mayısa çok varda enver senle antreman yapalım aile olayını ayarla bi pazar karşıda bi garipçe artı kilyos sahiline ordan demirci ordan maslak rampasından zincirlikuyu ve beşiktaş ama kartepe otel olayı için bu antreman yeterli olmayabilir bi ara bıçkıdereye gel derim tabi bu aralar ocak, şubat sert geçecek henüz vakit var nisan ve mayıs ayı bıçkıderelerde olacağız ve 20 mayısı devirmemiz lazım ,,,,

Kudret abi öncelikle seni çok taktir ettiğimi söylemeliyim.Özellikle azmine hayranım .Acizane 240 km yi 8 satte alabiliyorum 21 km yüzde 10-15 rampayı da defalarca tırmandım bu rampaya varmak için 100 km yol kat ettim rapmadan inince de 50 km düz yol bastım toplamı 190 km idi turun başında da 10 km lik yuzde 10 luk rampa vardı onu rampadan saymadım .Bu turlarıda senede 3-5 defa yapıyorum.Bunları kendimi övmek için değil yaşadıklarını çok iyi bildiğimi yani seni çok iyi anladığımı belirtmek için yazıyorum.Derya abiyi de forumdan gayet iyi tanırım emin ol çok iyi niyetli yazdı o cümleleri ve okuyunca çok da hoşuma gitti gülmüştüm esprilere.Sizin turlarınıza size saygı duymayan yoktur bu forumda, kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsiniz bakalım bizler sizin yaşınıza geldiğimizde aynı şekilde devam edebilecekmiyiz, tek temennimiz bu.İnşallah birgün beraber pedallamak nasip olur görüşmek dileği ile......

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri