Scudo Sports

26 Nisan 2021 Tam Kapanma Kararı

Scudo
Açık kalabilecek olan bisikletçi dükkanı veya tamiranesi var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Belli bir seviye iqdan ziyade bence vatanını, vatandaşını seven, koruyup kollayan birilerinin devlet yönetimlerinde yer almasını zorunlu kılan bir kanunumuz olsa daha iyi olurdu

Eskiden "Devlet Adamı" kavramı vardı. Desteklediğimiz, desteklemediğimiz siyasi liderler bir noktadan sonra halkını, milletini düşünürdü. 20 yıldan beri iktidarıyla muhalefetiyle bu olgu kayboldu.

@VolkanÖzcan bu soruyu ben de merak ediyorum

"
6. Akaryakıt istasyonları, lastik tamircileri ve buralarda çalışanlar,

lastikçiye girmez mi aslen:D

(Yaziyi okurken dinleyin🤭)

Parola: İlk hedefim Akdeniz
Her mahpusun bir kaçma planı vardır. Yoksa bile fantezisi vardır. Ara yollardan sıcak denizlere inerek jandarma ve polis sınırinda ıssızda denize girmeyi planliyorum.
Bugün son kesif turumu attım. Son 1 km riskli ama o da işin heyecanı olsun artik.
Yâklanacak olursam. Canta da bir ekmek, yenialınmiş ilaç bulunduracagim olmadı deli numarası yapariz
Screenshot_20210429-155148_Strava.jpg

Son düzenleme:
Evet ne yapıyoruz yarından itibaren :) forumda gördüğüm 2-3 Tekirdağ lı arkadaş var. Ben bugün emniyetten bi arkadaşa sordum, ilk 2-3 geçsin hele bakarız dediler. Zemin yoklamaya devam.

Çıplak gözle görülmeyen minnacık bir canlı, tüm insanlığı tehdit ediyor. Benim paylaşımlardan anladığım, hala dışarıda çıkıp bisiklete binerim diyenler varken, bisikletlerinize de talep varken, satıp solunum cihazı alın.

"Bin artı enflasyon büyük ihtimalle. Enflasyon 85, inşallah 100'e tamamlayacağız. Yani inşallah bin 100 TL olacak.
Alıntılayacağım bu kadar !
Bu konuda Reis'e laf ettirmem! Gelsin paralarr! 🤑
@undefined

Şimdi ben konuya ortadan atlasam özel eğitim öğretmeniyim benim öğrencilerim bellidir değil mi ? ama çocuğun zekası 173 ıq test veriyor diyor kaçıyorum:D
Beni üç puan geçmiş. 😒

Bu şekilde bi kısıtlama en başta eşitlik ilkesine aykırı. Turiste serbest, çalışanların nerdeyse tümüne serbest ama kısıtlamadan muaf olmayanlar sadece yürüyerek alışverişe çıkabilcek. Geçsinler bunları, ben alışverişime arabamla gidecem. Mecbur değilim o kadar yolu elimde poşetlerle yürümeye. Olur ceza yersem de aynen bu gerekçeyle itiraz ederim mahkeme yoluyla, EŞİTLİK İLKESİNE AYKIRI

benim bisikletçi bırak sonra al şeklinde çalışıyor beceremezsem diye akort için pazartesi bırakıcaktım gerek kalmadı

Evet ne yapıyoruz yarından itibaren :) forumda gördüğüm 2-3 Tekirdağ lı arkadaş var. Ben bugün emniyetten bi arkadaşa sordum, ilk 2-3 geçsin hele bakarız dediler. Zemin yoklamaya devam.
O bahsettiğiniz 2-3 Tekirdağlı arkadaştan biri benim herhalde😁

Biliyorum konu bisiklet üzerinden yürüyor ama bu konuya uygun bir sorum var arkadaşlar, umarım bir bilen vardır. Beni pazar günkü uçuşuma, arabası olan bir aile ferdim götürüp bırakabiliyor mu yoksa illa taksiyle mi gitmek zorundayım?

Geri