trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.705
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Paketli gıda başka bir konu. Sağlıksız beslenme ile ilgili. Adam diyor ki, bir dilim kek yedim, 50 km sürmem lazım. Yok öyle bir şey. Ben tatlıya düşkünüm mesela. Kilo verdiğim dönemde baklavadır, tulumbadır, gömdüm acımadan. Hesaba göre bir haftalık sürüşüme denk geliyor. E yemek te yiyeceğiz, aç kalmayacağız sonuçta. Yakmak için Türkiye turuna mı çıkalım? 😆 Kilo verememek sürekli olarak bedenin ihtiyacından fazla yemek ve daha bir çok faktörle ilgili.@Eshquia™ Valla abi safsata mafsata ben paketli gıdayı bıraktım yani aşırı kaloriyi zayıfladım. Daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başladım kg verdim.
@a.erkan bir dönem 75 te çakıldım ben de eşim dedi platoya girdin aldığın protein çeşidini değiştirmen lazım ben de evde en son sözü söylerim peki karıcım dedim.😂😂 Sonra 70 oldum.
Bu kısım 12 den vurdu..👏Vakit varsa saatlerce yürüyün. Bir süre sonra yorulmaz oluyorsunuz.
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Böbrekteki sorun,ya başka bir şeyi kontrol ederken ya da hematüri ile belli oluyor.@Burak Altaç Gecmiş olsun böbrek sinsi bir organ kontrol edilmeyince belirti vermiyor. Annem de tesadüfen öğrenip kurtulmuştu.
Pandemi nedeniyle kontrole gidemiyorum🤔
Hocam onlar ne marka, ve nerede satılıyor? 😊Fıstık ezmesi kırmızı çizgimdir. 259760 dosyayı görüntüle