Scudo Sports

25 kilo vermiş birinden kilo verme tavsiyeleri

@a.erkan Tebrikler. Bir de önemli bir faktör var çoktan çok, azdan az gidiyor. 140 kg birisinin 40 kg vermesi 90 kg birisinin 10 kg vermesinden daha kolay oluyor çoğu zaman.

• Beğen
Tepkiler: a.erkan
Scudo
@trainspotting35 çok haklısınız. Şunu da eklemek lazım arada set atlamanız gerekiyor. 130 dan 110 a indiniz devam ediyorsunuz ama çakıldı 110 da. Çoğu insan morali bozuyor hemen. Hayır ısrarla devam. O set yıkılıyor tekrar aşağı hareket olması gerektiği gibi devam ediyor.

Şu, aldığımdan çok kalori harcamalıyım safsatasını da bırakın arkadaşlar. Olay çok daha karmaşık. Araştırın biraz. Linki aşağıya bırakıyorum.
(link)

• Hahaha
Tepkiler: _Madmexx _
@Eshquia™ Valla abi safsata mafsata ben paketli gıdayı bıraktım yani aşırı kaloriyi zayıfladım. Daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başladım kg verdim.
@a.erkan bir dönem 75 te çakıldım ben de eşim dedi platoya girdin aldığın protein çeşidini değiştirmen lazım ben de evde en son sözü söylerim peki karıcım dedim.😂😂 Sonra 70 oldum.

@Eshquia™ Valla abi safsata mafsata ben paketli gıdayı bıraktım yani aşırı kaloriyi zayıfladım. Daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başladım kg verdim.
@a.erkan bir dönem 75 te çakıldım ben de eşim dedi platoya girdin aldığın protein çeşidini değiştirmen lazım ben de evde en son sözü söylerim peki karıcım dedim.😂😂 Sonra 70 oldum.
Paketli gıda başka bir konu. Sağlıksız beslenme ile ilgili. Adam diyor ki, bir dilim kek yedim, 50 km sürmem lazım. Yok öyle bir şey. Ben tatlıya düşkünüm mesela. Kilo verdiğim dönemde baklavadır, tulumbadır, gömdüm acımadan. Hesaba göre bir haftalık sürüşüme denk geliyor. E yemek te yiyeceğiz, aç kalmayacağız sonuçta. Yakmak için Türkiye turuna mı çıkalım? 😆 Kilo verememek sürekli olarak bedenin ihtiyacından fazla yemek ve daha bir çok faktörle ilgili.
Ve unutmayın, milyarlarca dolarlık bir sektör bu. Yalanı çok olur yani. 😂

iki fotoğraf arasında 1 yıl ayda ortalama 400 km bisiklet günlük 5 km yürüyüş var. Hazır gıda tüketmiyorum. Ekmek karakılçık ekmeği (ekşi maya )

Dosyalar

• 73352279_10156941243554075_8210110464848297984_o.jpg
    73352279_10156941243554075_8210110464848297984_o.jpg
    180,8 KB · Okunma: 101
@trainspotting35 aldığın protein çeşidini değiştirmeye örnek verir misin? Ben de uzun süredir 80'de çakıldım deniyeyim belki faydası olur.

@HakanAydn O aç karnına girilen yatağın bir zevki olmuyor, aç aç uyumaya çalışmak psikolojik olarak zorluyor. Uyumaya çalışırken şeytan, "dal mutfağa, kardeşin mutlaka cips stoklamıştır, yanına da kola aç film izle" diyor. Ama şu ana kadar direndim kendisine.

@a.erkan Ben düzenli yersem kilo alırım. Çünkü yedimmi doymam lazım. Sebze sevmeyen veganlardanım. E bakliyatların da hepsi kalorili. Misal, doyacak kadar nohut yedimmi dünyanın kalorisini alıyorum. O sebeple öğün sayımı düşürmek benim için tek seçenek.

@Abdülkadir Ergin Örnek vermek gerekirse hindi füme yerken fıstık ezmesine döndürdü beni. Hayvansal ve bitkisel protein farkı olabilir. Detaylı bilgi alıp yazarım.

@Burak Altaç Gecmiş olsun böbrek sinsi bir organ kontrol edilmeyince belirti vermiyor. Annem de tesadüfen öğrenip kurtulmuştu.
Pandemi nedeniyle kontrole gidemiyorum🤔

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Burak Altaç Gecmiş olsun böbrek sinsi bir organ kontrol edilmeyince belirti vermiyor. Annem de tesadüfen öğrenip kurtulmuştu.
Pandemi nedeniyle kontrole gidemiyorum🤔
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Böbrekteki sorun,ya başka bir şeyi kontrol ederken ya da hematüri ile belli oluyor.
Ben,geçen seferki 6 aylık kontrolümü pandemi nedeniyle 2 ay aksattım ve aksattığım ilk kontrolümdü. Doktora pandemi yüzünden dediğim an çok sinirlendi." ne pandemisi aslanım,pandemi mi kaldı,millet tatillerde geziyor.Kesinlikle aksatmayacaksın" diye fırça attı :)

@trainspotting35
"İşin uzmanıyım ben geldim" demişsin 83,5 dan 70'e inmişsin.
Ben de 78'den 105'e çıktım. Teorik olarak ben senden daha uzmanım. Formül de belli: Benim yaptığımın tersini yapın.
Bisikleti bırak
Dengesiz, sağlıksız beslen
Gece ye, üstüne uyu
Yapılabilecek hataların daha niceleri
Bunların tersini yaparsanız 105 ten 78'e gerilersiniz. Bu da beni sevgili @trainspotting35 'ten daha uzman yapar:harika:

@trainspotting35 selam, sonra fotosu yeterli olacaktır. Önceler bol miktarda bulunuyor:koptum: .

Ama en sonrası en makbulüdür, acele etmeyin derim:ssrtcbya:

Bu arada, dambıl hafif gelmeye başladı artık, dikkat edeyim de fırlamasın hakketten:koptum:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri