Scudo Sports

''25 eylül-belgrad düşük tempo -tanışma -bisiklet okulu açılış günü''

arkadaşlar biz bisiklet kullanıcısıyız ,,,
bize ceza verilemez,,,,,,,,,
ceza nedir

ekspres trenlerde alınan yük parası 5 ytl dir feribotlar lüks -5 liradır sadece sele üstünde uzun mesafelere gitmem ,aynı zamanda bisikletin hakkını savunurum,,,,

ben ne lüks feribot hattını nede deniz otobüslerini kullanmam artık adapazarı ekspreside tarihe karıştı....

kartepe zati benim için bitti 2266 rakımla tavşanlıda hezimete uğrayarak bile olsa zorluğu görerek iznik i hedef olarak belirledim yüksek rakımları toplamak orda ...

evet bu pazar kalabalık olacağız ama sakin olacağız ben pek sinirlenmemeye çalışacağım zati polis kepi olacak elde telsiz ağızda düdük simsiyah tim kıyafetim ve rayban gözlük ile dikileceğim belgrad kapısı önünde....

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Scudo
@Tayfun Kara

Teşekkürler Tayfun,

O gün orda yalnız bisikletli olarak biz durumdan şikayetci değildik.parkurda motorla gezen iki arkadaşta parayı verip girdikleri halde dışarı çıkarıldılar.Biraz tansiyon yükseldi, para iadesini talep ettiler onuda alamadılar.Tam Türkiyelik bir durum :)

@Hasan Bahri Toros

Hasan bey,

Onu denedik.:) içerde görevli ekipler var telefonla haberleşip önümüzü kestiler kapıya yönlendirildik :boese157:

@Arif ÇELEBİ

ordaki personelin acemiliği bu ,motor evet bence alınmaması lazım ve hatta 4 teker dahi alınmaması lazım,araçlar için dışarda park yeri olacak istanbul halkı bi zahmet yürüyerek piknikte mangal yapsınlar ve hatta belgradda bisiklet kiralama yeri olacak bunların mücadelesi verilmesi lazım bireysel değil tabi ama dernek diyorsak artık dernek bi şey yapmalı bu belgrad olayına ivedi çözüm getirmeli bu konuyu zati murat suyabatmazın bi etkinliği olursa dile getireceğim baktım belgradda para alınıyor o vakit oraya kontenjan yok diyerek adamları bunaltma yoluna gideceğim her ay ,belgrada -100 adla topik açarak 100 kişiyi örgütleyeceğim bunun trafik suçu olduğunu biliyorum ama buna beni zorlayan belgradı işleten müdürlüktür park bahçeler müdürlüğü adının başına doğa demiş yazık yahu bu müdürlüğe ,,,,,,,,,,,

slogan hazır ,,,,,,
bisiklet hakkımız engellenemez,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret bey,

Bu durum düzelene kadar beni Belgradta her tura yazabilirsiniz.

@Arif ÇELEBİ

özel durum ,,,
özel bi durum oluştu arkadaşlar ,,,,
girişte para alınmakta, bizde bu durumu protesto amacıyla kapıya gideceğiz tam 43 kişi ve paramızı verip içeri gireceğiz....belgradı kim işletiyorsa taşoron firma olabilir genelde bunlar yapar bu işi ,,,,evet biliyorsunuz idonun yaptıklarını...evet belgrada girince yollar zapt edilecek arkadan gelen araçlar ise bekleyecek,,
ben oraya para vermişsem araç beni bekleyecek artık ,işte o kadar,,

hareket 10.00 beşiktaş toplanma 09.30
anadolu yaka 08.00 beşiktaş iskele önü kadıköy,,

25 eylül belgrad sucuklu tanışma ,,,bisiklet okulu düşük tempo...

ana liste tam liste kontenjan kalktı ..

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
10- ayşe-cenk,,evli çiftler,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
35- ali, işleri hallederse gelecek,
36- sokol yeşil,,
37 -tayfun kara,,,
38- arif çelebi ,,onursal üye
39- engin,,,,
40 -yaman
41 -doğan güler
42- aziz gülsu,,

evet rakam 100 olursa şık olur elmi yaman sizmi yamansınız bakalım..

evet dönüşte ben maslaktan döneceğim trafiğe girmek istemeyen dört arkadaş benle gelebilir tabi kondüsyona göre maslakta rampa vardır ve kavşak çoktur ,,

genelde düşük tempolu gezilerde kaskı olmayan arkadaşlara ses etmedim ama kemer inişi tehlikelidir ,orda kaza yapan arkadaşlar olmuştur bilare dönüşte herkezi uyaracağım,,
giderken belgrad sapak yoluna gireceğiz az ilerde marketten alışveriş yapılacak ..

evet arkadaşlar olayın maiyeti değişti......
bisikletten para alınması ,,,,,sadece 2 lira olabilir ama bunun ne demek olduğunu ben çok iyi biliyorum gelmeyin deniyor ,,,,,,,,,,,,,,
evet bizde inadına daha çok gideceğiz ..........evet özel durum dolayısiyle bu para olayı kalkana kadar bundan sonra belgrada kontenjan yoktur 100 kişi istiyorum ama kapıda yığılacağız kapı tarafını bloke edeceğiz sonuçta bu eylem şekline dönüşecek ve devam edecek ,,paramızı vereceğiz ama yığılmamızıda çekerler artık ,,

bu pazar ekip bizi çevirirse turu organize eden benim diyeceğim kalabalık olma durumunda, işletmeyi protesto etmeye gidiyoruz diyeceğim, hemde ücretini ödeyeceğiz diyeceğim biz hem parasını verir ondan sonrada sıkıysa yol vermesin dört tekerler düdük geliyor düdük

@alper okumuş

özel durum ,,,
girişte para alınmakta, bizde bu durumu protesto amacıyla kapıya gideceğiz tam 43 kişi ve paramızı verip içeri gireceğiz....belgradı kim işletiyorsa taşoron firma olabilir genelde bunlar yapar bu işi ,,,,evet biliyorsunuz idonun yaptıklarını...evet belgrada girince yollar zapt edilecek arkadan gelen araçlar ise bekleyecek,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
36- sokol yeşil,,
37 -tayfun kara,,,
38- arif çelebi,,,onursal üye,,
39- engin,,,,
40 -yaman
41 -doğan güler
42- aziz gülsu,,
43- alper okumuş -artı 1

evet rakam 100 olursa şık olur elmi yaman sizmi yamansınız bakalım..

evet dönüşte ben maslaktan döneceğim trafiğe girmek istemeyen dört arkadaş benle gelebilir tabi kondüsyona göre maslakta rampa vardır ve kavşak çoktur ,,

genelde düşük tempolu gezilerde kaskı olmayan arkadaşlara ses etmedim ama kemer inişi tehlikelidir ,orda kaza yapan arkadaşlar olmuştur bilare dönüşte herkezi uyaracağım,,
giderken belgrad sapak yoluna gireceğiz az ilerde marketten alışveriş yapılacak ..

evet arkadaşlar olayın maiyeti değişti......
bisikletten para alınması ,,,,,sadece 2 lira olabilir ama bunun ne demek olduğunu ben çok iyi biliyorum gelmeyin deniyor ,,,,,,,,,,,,,,
evet bizde inadına daha çok gideceğiz ..........evet özel durum dolayısiyle bu para olayı kalkana kadar bundan sonra belgrada kontenjan yoktur 100 kişi istiyorum ama kapıda yığılacağız kapı tarafını bloke edeceğiz sonuçta bu eylem şekline dönüşecek ve devam edecek ,,paramızı vereceğiz ama yığılmamızıda çekerler artık ,,

bu pazar ekip bizi çevirirse turu organize eden benim diyeceğim kalabalık olma durumunda, işletmeyi protesto etmeye gidiyoruz diyeceğim, hemde ücretini ödeyeceğiz diyeceğim biz hem parasını verir ondan sonrada sıkıysa yol vermesin dört tekerler düdük geliyor düdük

anadolu yakası ıcın kadıkoyden beşıktaş vapur saatını bılen var mı?

Kudret abi yaz benide ... Şile dönüşü gelemedim yanında burda yanlız bırakmak olmaz ;)

@Somer Kozanoğlu

özel durum ,,,
girişte para alınmakta, bizde bu durumu protesto amacıyla kapıya gideceğiz tam 47 kişi ve paramızı verip içeri gireceğiz.... evet belgrada girince yollar zapt edilecek arkadan gelen araçlar ise bekleyecek,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
36- sokol yeşil,,
37 -tayfun kara,,,
39- engin,,,,
40 -yaman
41 -doğan güler
42- aziz gülsu,,
43- alper okumuş -artı 1
44- somer,,,

dostlar arkadaşlar,,,,,,dönüşte hasan ile bi 25 kişi döner aralıklar ile dönüşler olabilir ...47 kişi var ,,50 olunursa 25 er dönüş olur ben zati beş toplam ile maslaktan döneceğim orada kavşaklar fazladır ve tehlikelidir ,,,,,

Yolların hali, tren, ido, belgrad ormanı ... derken bisikletlilerin yaşama alanı sürekli daraltılıyor bu şehirde. Yani belgrad ormanında bile keyifle bi sürüş yapamıyacaksak evin salonunda mı bineceğiz bu bisikletlere.

Kudret abi benide yaz.

Taksim meydanında bineriz artık orayı yayalaştırıyorlarmış ya , trafik yeraltına inecekmiş meydanda döner döner dururuz yapcak bişey yok :D

@FALEZ

özel durum ,,,
girişte para alınmakta, bizde bu durumu protesto amacıyla kapıya gideceğiz tam 47 kişi ve paramızı verip içeri gireceğiz.... evet belgrada girince yollar zapt edilecek arkadan gelen araçlar ise bekleyecek,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
36- sokol yeşil,,
37 -tayfun kara,,,
39- engin,,,,
40 -yaman
41 -doğan güler
42- aziz gülsu,,
43- alper okumuş -artı 1
44- somer,,,
45- melih
46- ahmet
47- falez,
48- adem sönmez

dostlar arkadaşlar,,,,,,dönüşte hasan ile bi 25 kişi döner aralıklar ile dönüşler olabilir ...
evet 51 kişi oldu ,,dönüşte bölünecek mecburen ,,,

hafta sonlarına doğru forum şişiyor ve giremiyoruz onun için burdan mesajlaşma olmayacak her halikarda yağmurda yağsa gidiyoruz ama bu yaz yağmuru gibi olur pazara yağmur yok gözüküyor bu gün hava kapattı ve yağacak yağsın artık patladık sıcaktan ....valla kışı özledim ,,,

@Köksal Hasaltun

özel durum ,,,
girişte para alınmakta, bizde bu durumu protesto amacıyla kapıya gideceğiz tam 52 kişi ve paramızı verip içeri gireceğiz.... evet belgrada girince yollar zapt edilecek arkadan gelen araçlar ise bekleyecek,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
36- sokol yeşil,,
37 -tayfun kara,,,
39- engin,,,,
40 -yaman
41 -doğan güler
42- aziz gülsu,,
43- alper okumuş -artı 1
44- somer,,,
45- melih
46- ahmet
47- falez,
48- adem sönmez
49- köksal,,,,

dostlar arkadaşlar,,,,,,dönüşte hasan ile bi 25 kişi döner aralıklar ile dönüşler olabilir ...
evet 52 kişi oldu ,,dönüşte bölünecek mecburen ,,,

@Kudret Kurtcebe

Ben katılımcı değilim ama ilgi çekebilecek bir protesto yöntemi tavsiye edeceğim. Giriş ücreti 2 lira ise, siz de en az 40 kişi falan giderseniz, herkes parayı en küçük paralardan oluştursun. o görevliye 2 tane 1 lira vermeyin abi. hepiniz buzdolabı poşetlerine ayrı ayrı 20 tane 10 kuruş, veya 40 tane 5 kuruş bulun buluşturun, verin görevliye. saysın anasını satıyım. tedavülde olan geçerli türk parası veriyorsunuz, almaz ise şikayet edersiniz.

akşam haberlerine çıkacağınızı garanti edebilirim.

:D :boese157: :D :boese157: :D :boese157: ;) :mad: :D

Geri