Scudo Sports

''25 eylül-belgrad düşük tempo -tanışma -bisiklet okulu açılış günü''

Scudo
@Ali ERDAL

özel durum ,,,
özel bi durum oluştu arkadaşlar ,,,,
belediye girişte para almakta bizde bu durumu protesto amacıyla kapıya gideceğiz tam 36 kişi ve paramızı verip içeri gireceğiz....belgradı kim işletiyorsa taşoron firma olabilir genelde bunlar yapar bu işi ,,,,evet biliyorsunuz idonun yaptıklarını...evet belgrada girince yollar zapt edilecek arkadan gelen araçlar ise bekleyecek,,
ben oraya para vermişsem araç beni bekleyecek artık ,işte o kadar,,

hareket 10.00 beşiktaş toplanma 09.30
anadolu yaka 08.00 beşiktaş iskele önü kadıköy,,

25 eylül belgrad sucuklu tanışma ,,,bisiklet okulu düşük tempo...

ana liste tam liste kontenjan kalktı ..

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
10- ayşe-cenk,,evli çiftler,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
35- ali, işleri hallederse gelecek,

evet dönüşte ben maslaktan döneceğim trafiğe girmek istemeyen dört arkadaş benle gelebilir tabi kondüsyona göre maslakta rampa vardır ve kavşak çoktur ,,

genelde düşük tempolu gezilerde kaskı olmayan arkadaşlara ses etmedim ama kemer inişi tehlikelidir ,orda kaza yapan arkadaşlar olmuştur bilare dönüşte herkezi uyaracağım,,
giderken belgrad sapak yoluna gireceğiz az ilerde marketten alışveriş yapılacak ..

evet arkadaşlar olayın maiyeti değişti......
bisikletten para alınması ,,,,,sadece 2 lira olabilir ama bunun ne demek olduğunu ben çok iyi biliyorum gelmeyin deniyor ,,,,,,,,,,,,,,
evet bizde inadına daha çok gideceğiz ..........evet özel durum dolayısiyle bu para olayı kalkana kadar bundan sonra belgrada kontenjan yoktur 100 kişi istiyorum ama kapıda yığılacağız kapı tarafını bloke edeceğiz sonuçta bu eylem şekline dönüşecek ve devam edecek ,,paramızı vereceğiz ama yığılmamızıda çekerler artık ,,

bu pazar ekip bizi çevirirse turu organize eden benim diyeceğim kalabalık olma durumunda, belgradı kim işletiyorsa o işletmeyi protesto etmeye gidiyoruz diyeceğim, hemde ücretini ödeyeceğiz diyeceğim biz hem parasını verir ondan sonrada sıkıysa yol vermesin dört tekerler düdük geliyor düdük ,,,

@Kudret Kurtcebe
Ben dönerim Kudret abi seninle mesafe uzun olmayacakmış zaten giderken fazla yorulmayacağımız için dönüşü rahat çıkarırız diye düşünüyorum

36 kişi var son gün işi çıkan felan olur bi 25 gideriz herhal....dönüşte 5 toplam dalarız maslağa ,,20 kişi malesef bölünecek tabi 10 ar gidilir dönüşte daha iyi olur ....

hasan baksana yahu para alıyorlar ,,,,bu belgradı hangi taşeron firma işletiyor acaba yoksa belediyemi, büyük şehirmi ,,,,,iki belediyede bence sınıfta kaldı,,,
kadıköy ve büyük şehir ikiside bi haber bisikletten ,, sirkeciden florya ya kadar emniyetlimi bisiklet yolları,,,,ona bakmak lazım .............fenerbahçe tuzla bisiklet yolu tam bi rezalet ,,,

@Kudret Kurtcebe

Abi belgrat ormanında gişelerden ne yazıkki bisiklet için para alınıyor. Ormanın başka ücretsiz girişi daha var isterseniz oradanda içeri gireriz. Olmadı tünel kazarız :D

Kontenjan varsa bende geliyorum kudret abi recep sümer yazarsan güzel olur.. Görüşmek üzere

@sokol yeşil

özel durum ,,,
belediye girişte para almakta bizde bu durumu protesto amacıyla kapıya gideceğiz tam 36 kişi ve paramızı verip içeri gireceğiz....belgradı kim işletiyorsa taşoron firma olabilir genelde bunlar yapar bu işi ,,,,evet biliyorsunuz idonun yaptıklarını...evet belgrada girince yollar zapt edilecek arkadan gelen araçlar ise bekleyecek,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
36- sokol yeşil,,

evet dönüşte ben maslaktan döneceğim trafiğe girmek istemeyen dört arkadaş benle gelebilir tabi kondüsyona göre maslakta rampa vardır ve kavşak çoktur ,,

genelde düşük tempolu gezilerde kaskı olmayan arkadaşlara ses etmedim ama kemer inişi tehlikelidir ,orda kaza yapan arkadaşlar olmuştur bilare dönüşte herkezi uyaracağım,,
giderken belgrad sapak yoluna gireceğiz az ilerde marketten alışveriş yapılacak ..

bisikletten para alınması ,,,,,sadece 2 lira olabilir ama bunun ne demek olduğunu ben çok iyi biliyorum gelmeyin deniyor ,,,,,,,,,,,,,,
evet bizde inadına daha çok gideceğiz ..........evet özel durum dolayısiyle bu para olayı kalkana kadar bundan sonra belgrada kontenjan yoktur 100 kişi istiyorum ama kapıda yığılacağız kapı tarafını bloke edeceğiz sonuçta bu eylem şekline dönüşecek ve devam edecek ,,paramızı vereceğiz ama yığılmamızıda çekerler artık ,,

bu pazar ekip bizi çevirirse turu organize eden benim diyeceğim kalabalık olma durumunda, belgradı kim işletiyorsa o işletmeyi protesto etmeye gidiyoruz diyeceğim, hemde ücretini ödeyeceğiz diyeceğim biz hem parasını verir ondan sonrada sıkıysa yol vermesin dört tekerler düdük geliyor düdük ,,,

@Hasan Bahri Toros

direk hasan kapıya hücum edeceğiz bodoslama dalacağız ve sağa park edecek herkez ve orda biletleri alacağız ve bol bol resim çekeceğiz ispatı olacak ve faceden yayınlayacağız ve derneği haber edeceğiz bisiklete para alındı diye ispatı bu diye koçanları göstereceğiz bilet koçanlarının resimlerini çekeceğiz...

@Kudret Kurtcebe

Geçen gün 2 lira vermeyi kabul edip yinede içeri sokmayan herife bunun böyle kalmiyacağını büyük bi grupla protesto etmeye geliceğimizi sert bi dille söylemiştim.. çok güzel olucak bu tur kudret abi :) ben ve bu durumu forumda paylaşan büyüğüm arif abi ile bizde katılıyoruz tura bizide ekleyebilirsin..

• Beğen
Tepkiler: Arif ÇELEBİ
@Tayfun Kara

özel durum ,,,
belediye girişte para almakta bizde bu durumu protesto amacıyla kapıya gideceğiz tam 38 kişi ve paramızı verip içeri gireceğiz....belgradı kim işletiyorsa taşoron firma olabilir genelde bunlar yapar bu işi ,,,,evet biliyorsunuz idonun yaptıklarını...evet belgrada girince yollar zapt edilecek arkadan gelen araçlar ise bekleyecek,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
36- sokol yeşil,,
37 -tayfun kara,,,
38- arif,,,

bu pazar ekip bizi çevirirse turu organize eden benim diyeceğim kalabalık olma durumunda, belgradı kim işletiyorsa o işletmeyi protesto etmeye gidiyoruz diyeceğim, hemde ücretini ödeyeceğiz diyeceğim biz hem parasını verir ondan sonrada sıkıysa yol vermesin dört tekerler düdük geliyor düdük

Kudret abi ,Hasan abi lastik seçimi nasıl olsun yol lastikleriyle mi geleyim yoksa dişli lastık takayım mı ?

@Emir Tetiklitop

emir bende silik var yalnız kısa yoldan gideceğim hasan ise uzun yoldan alacak orman içinde dişli lazım orada silik olmaz..ama tabi sahil yolunda dişli asfaltı tutar iki ucu derler ya ..........değnek......o durum,
seçim senin ...

Listeye beni de ekleyebilirsiniz.

Bu arada (link) sayfasından şikayet mesajları gönderebilirsiniz. Belgrad Ormanı'nı sanırım Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliği işletiyor. İletişim: (link)

@Engin Ertekin

bu nasıl doğayı koruma doğa dostu bisiklete revamı bu, ayıp denen bi şey var ....trende alırlar 5 lira feribotlarda alırlar beş lira, bu istanbul kadar bisiklet düşmanı kent yok avrupada ,daha bizim çok fırın ekmek yememiz gerekir görünen köy kılavuz istemez bu milletin bisiklete bineceği yok zati..evet liste ne kadar büyürse o kadar iyi bu bir çıkartma olacak ....

özel durum ,,,
girişte para alınmakta, bizde bu durumu protesto amacıyla kapıya gideceğiz tam 40 kişi ve paramızı verip içeri gireceğiz....belgradı kim işletiyorsa taşoron firma olabilir genelde bunlar yapar bu işi ,,,,evet biliyorsunuz idonun yaptıklarını...evet belgrada girince yollar zapt edilecek arkadan gelen araçlar ise bekleyecek,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
36- sokol yeşil,,
37 -tayfun kara,,,
38- arif,,,
39- engin,,,,

bi arkadaşın durumu belli değil şimdilik 40 kişiyiz ,,,evli çiftleri hesaba katarsak bi de muhammedin arkadaşı ile..

bu pazar ekip bizi çevirirse turu organize eden benim diyeceğim kalabalık olma durumunda, belgradı kim işletiyorsa o işletmeyi protesto etmeye gidiyoruz diyeceğim, hemde ücretini ödeyeceğiz diyeceğim biz hem parasını verir ondan sonrada sıkıysa yol vermesin dört tekerler düdük geliyor düdük

Details for Sunday, September 25, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Sunshine, breezy and pleasant

High Temperature
24°C

RealFeel®
22°C

Winds
ENE 26

Maximum UV
5

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

http://belgradormani.com/parkur/parkur3.jpg

http://belgradormani.com/parkur/parkur2.jpg

http://belgradormani.com/parkur/parkur4.jpg

sarıyer belediyesine bi başvuru yapacağız anlaşıldı.....evet arkadaşlar gördüğünüz gibi buralarda bisiklet süremeyiz ama bize ayrılan parkurda süreceğiz ,arkadaşımız telefon ile görüştü bisiklet için parkurlarda sürmemizin mahsuru yok demişler bizim derdimiz para alınması bunuda anca parasını ödeyerek protesto edeceğiz.....park bahçeler müdürlüğü doğa koruma adı altında geçiyorsa bisiklete verilen bu 2 liralık ücreti ceza olarak görmekteyim ayıptır ayıp,,,

Kudret Hocam,
Bizide katarsan memnun oluruz; Yaman Avcı, Doğan Güler, Aziz Gülsu.

@Yaman Avcı

özel durum ,,,
girişte para alınmakta, bizde bu durumu protesto amacıyla kapıya gideceğiz tam 40 kişi ve paramızı verip içeri gireceğiz....belgradı kim işletiyorsa taşoron firma olabilir genelde bunlar yapar bu işi ,,,,evet biliyorsunuz idonun yaptıklarını...evet belgrada girince yollar zapt edilecek arkadan gelen araçlar ise bekleyecek,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
36- sokol yeşil,,
37 -tayfun kara,,,
38- arif,,,
39- engin,,,,
40 -yaman
41 -doğan güler
42- aziz gülsu,,

evet rakam 100 olursa şık olur elmi yaman sizmi yamansınız bakalım..

bu pazar ekip bizi çevirirse turu organize eden benim diyeceğim kalabalık olma durumunda, işletmeyi protesto etmeye gidiyoruz diyeceğim, hemde ücretini ödeyeceğiz diyeceğim biz hem parasını verir ondan sonrada sıkıysa yol vermesin dört tekerler düdük geliyor düdük

Geri