evet ekip tam olarak gelmedi sorun değil ,,durumlara bakalım..
1- bahtiyar közen, artık kesin olarak emekli oldu gruptan kendi rızası ile,
2- erkan közen, çalışmıyor evde treynırı var ama çalışmıyor ,aytekin erzanında işi var ama evde treynır çeviriyor ..evet erkan çok geride kaldı ,ya toplar bize yetişir, ya da toptan o da anadolu performanstan emekli olur,,
3- adem dualı ,en hırslı 26'tıçı pedalşör ve kesin eminimki adem bu işin arkasında olacak ,ademde çalışıyor ama asla performansı bırakmıyor..tekde olsa işi götürüyor ..önemli olan budur ..
evet ogün artık bizi bıraktı o anlaşılıyor o da anadolu performanstan emekli oldu ,liderlik olayını sevmem ama anadolu performans adında bi grup kurmuş isem ve organizasyonları yapıyor isem az da olsa grupta bir lider olması gerekiyor ,evet ertuğrul dostum ,özelden bana mesaj atmış idi , face 'de benim kurduğum anadolu performans gizli grubu var idi ama çalıştırmıyordum neyse önemli değil, ertuğrul dostumuz ile yine vesile oldu ,yalnız bizimle ilk kez gelecek ve bakacağız duruma, kuralları tek tek yazdım face 'de ,,,
gerek burada tavşanlı kriterlerini yazacağız ve gerekse anadolu performans face 'deki duvarda ,,,adem biliyorsun ilk antreman olayı ve biz ne yaptık kurtdoğmuş offroadda ,bekleme yok idi gidiş ve dönüş 18 km paso rampa kum artı toprak karışımı yol ,evet o antremanın galipleri sen ve ekrem 3 üncü sırada ben arkadan hemen osman gelmiş idi....yılmazın tekeri patlamış idi ,,,evet bir kişi tekeri ile uğraşacak diğerleri devam edecek idi,anadolu performans dedik bi kere ,bisiklet grubunun adı bu olursa performans yapılacak demektir bu da ne demektir kısa mola anlayışı ve tempo .......
tüm ayrıntıları daha önce defalarca yazdık çizdik ve söyledik,,
evet gelelim etaplara ,,,2013-2014 ,,,,,,,,,,,,,,,,
1- bıçkıdere-kurtdoğmuş ağır antreman sahası...130 km ye eşdeğer
2- şile -darlık-1976 rakım ,160 km ye eşdeğer,,
3- tavşanlı-boyalıca ölüm yolu 140 km ,,,,
4- güneyden -kartepe otel.....
bu etaplar gündeme gelecek tek bir topik açarak olaya devam edeceğiz...............