Scudo Sports

''25 ağustos tavşanlı-boyalıca ölüm yolu ''

Scudo
@Kudret Kurtcebe

taylond antibiyotik valla içip duruyoruz :) salep akşam deniycem kudret abi :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@adem dualı

(link)

34 km fazla oldu rüzgar arttı ,

1 eylülde rüzgar 42 km bu ne yahu tavşanlı yatıyor o zaman 8 eylül kurtdoğmuş ,15-22 -29 pazarları hepsi berbat ...alternatif ne olabilir 8 eylül tavşanlı olur..

(link)

adem kesin durum şu..
8 eylülde rüzgarın gücü 34 km çıktı...artık yeter .....
50 km de olsa ben gidiyorum , anadolu performans olarak savaş açıyorum ve baltamı topraktan çıkardım rüzgarın oğluna balta sallayacağım :)
evet ,eğer aksilik olurda gelemez isen kesin yaz ,çünki tek basacağım eğer gelemez isen bana erken mesaj at, ben evden saat tam 06.00 da vınlayacağım, ne kadar erken o kadar iyi ,,,gelirsen saat 08.30 bostancı çıkış ,bu pazar bu iş ya bitecek ya bitecek artık eylüle kalmaz ,bu rüzgara karşı açılmış bir savaştır..evet savaşa var isen devireceğiz 34 km ile esen rüzgarı :evil::evil:son tarih 25 ağustos..

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1075296_615529615146283_1869772691_n.jpg

erkan sensiz olacak ,evet seni anarız artık...bu dünya dönecek bi gün jüpitere, orada gündüz 250 km ile esiyor rüzgar, nereye bisiklet kullanıyorsun ...:):eek:ha::(

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1170835_630534163645828_406450729_n.jpg

eyyyyyyyyyyyyyyyy
tavşanlının ağır stabilizesi kollayın kendinizi ,,,,,,,,,,,,,,
25 ağustosda çiğneyeceğim sizi...........:evil:

kudret abi ramazanda bisiklete binemedim kondisyon eksikliğim var tavşanlı zor bir etap size iyi yolculuklar kudret abi bıçkıdere olursa ona katılırım

@bahtiyar közen

bahtiyar kesin olarak şöyle olacak bıçkıdere-kurtdoğmuş dönüşü ,
artık göçbeyli haritadan silindi, prosedür aynı ama şimdi etap farklı oldu gidişte biliyorsun dudulludan start ama ademi alarak geleceğim bostancıdan ve direk şile rampaları, kömürlük ve bıçkıdere devamı ile taşdelen su dolum tesisini geçtikten hemen sonra o dik rampa alınacak ve durulacak, nerede kurtdoğmuş yolu girişi yani biz bostancıdan geleceğiz ve durma yapmadan sizi alacağız ve direk kurtdoğmuş toprak yolunun girişine kadar basacağız ,orada 10 dakika mola ve son derece çetin kurtdoğmuş offroadına girerek 28 jantların hakkı verilecektir..durum bu ,prosedür bu ,artık plan bu..

adem dostum..
pazar günü tuzladan ertuğrul dostum bi arkadaşı kareye gelecek ama kuralları anlattım ayrıca ertuğrul dostum face 'de anadolu performans sayfası açarak bizi onurlandırdı sen pek face 'e takılmıyorsun gerçi,evet bu pazar sıkı bir etap bizi bekliyor...bu topiği artık sonlandırmaya az kaldı ,bir ay önce açmış idik, bu bir ayda bir kaç hareket yapıldı .....

kudret abi pazar günü bostancı iskelede 8.30 da olacağım, bugün düzeldim iyim, yarına birşeyim kalmaz pazar günü motoru zorlayacağım. face'im açık bu arada sayfa açılırsa güzel olur bakarım ben.

@adem dualı

adem ekledim face 'de, sayfada 4 kişiyiz gizli grup ,herkesi almayacağız ...

(link)

29 km ye düştü rüzgar ,,,,,,,,,,,,,

evet adem ,prosedür eskihisara normal tempo sürat yok, çünki 45 dakika feribot esas tempo tavşanlı girişinde rampalara karşı başlayacak tam 44 km pedal tüm rampalarda asla durmak yok 10-19 eğim zati sen burayı kesin yiyeceksin kurtdoğmuş daha zor idi ..boyalıca girişi durursun ama 10 dakika bekle sonra boyalıcadan yukarı pedal bas eğim sonda 23 olacak biliyorsun orayıda ,,evet ta yalovaya kadar tempo kısa mola olabilir 3-4 dakika durmak yok bu ağır turda...

@Erkan Közen

o.k erkan senide alacağız oraya ..şimdi bi daha dene sayfayı düzenlendik..

evet volkan akbogada geliyor adem cebi özelden verdim onu eskihisarda arayacağız, evet kadro fişek gibi oldu ,

@Kudret Kurtcebe

volkan abi ile pedallama güzel olacak. gerçi tozuna yetişirmiyim bilmem :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@adem dualı

adem volki gölcükten gelecek büyük ihtimal ,
araç ile gelir, bizi topçular feribot iskelede bekler,eskihisarda senin cepten ulaşırız 10.30 en geç topçularda oluruz ,

(link)

29 km rüzgar................kuzey doğu..........

evet ekip tam olarak gelmedi sorun değil ,,durumlara bakalım..

1- bahtiyar közen, artık kesin olarak emekli oldu gruptan kendi rızası ile,
2- erkan közen, çalışmıyor evde treynırı var ama çalışmıyor ,aytekin erzanında işi var ama evde treynır çeviriyor ..evet erkan çok geride kaldı ,ya toplar bize yetişir, ya da toptan o da anadolu performanstan emekli olur,,
3- adem dualı ,en hırslı 26'tıçı pedalşör ve kesin eminimki adem bu işin arkasında olacak ,ademde çalışıyor ama asla performansı bırakmıyor..tekde olsa işi götürüyor ..önemli olan budur ..

evet ogün artık bizi bıraktı o anlaşılıyor o da anadolu performanstan emekli oldu ,liderlik olayını sevmem ama anadolu performans adında bi grup kurmuş isem ve organizasyonları yapıyor isem az da olsa grupta bir lider olması gerekiyor ,evet ertuğrul dostum ,özelden bana mesaj atmış idi , face 'de benim kurduğum anadolu performans gizli grubu var idi ama çalıştırmıyordum neyse önemli değil, ertuğrul dostumuz ile yine vesile oldu ,yalnız bizimle ilk kez gelecek ve bakacağız duruma, kuralları tek tek yazdım face 'de ,,,
gerek burada tavşanlı kriterlerini yazacağız ve gerekse anadolu performans face 'deki duvarda ,,,adem biliyorsun ilk antreman olayı ve biz ne yaptık kurtdoğmuş offroadda ,bekleme yok idi gidiş ve dönüş 18 km paso rampa kum artı toprak karışımı yol ,evet o antremanın galipleri sen ve ekrem 3 üncü sırada ben arkadan hemen osman gelmiş idi....yılmazın tekeri patlamış idi ,,,evet bir kişi tekeri ile uğraşacak diğerleri devam edecek idi,anadolu performans dedik bi kere ,bisiklet grubunun adı bu olursa performans yapılacak demektir bu da ne demektir kısa mola anlayışı ve tempo .......
tüm ayrıntıları daha önce defalarca yazdık çizdik ve söyledik,,

evet gelelim etaplara ,,,2013-2014 ,,,,,,,,,,,,,,,,

1- bıçkıdere-kurtdoğmuş ağır antreman sahası...130 km ye eşdeğer
2- şile -darlık-1976 rakım ,160 km ye eşdeğer,,
3- tavşanlı-boyalıca ölüm yolu 140 km ,,,,
4- güneyden -kartepe otel.....

bu etaplar gündeme gelecek tek bir topik açarak olaya devam edeceğiz...............

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/63030_628295467204419_1073550283_n.jpg

adem bura neresi ?

karaburun a giderken emre durel çekmişti resmi kudret abi

adem gruba adam kazandırmak için garipçe turu açmak lazım ,ama bu garipçe turu düşük tempolular için olmalı ,ve burada iyi adamları tesbit edebiliriz....nitekim düşük tempolu arkadaşlar için polinez turu düzenlemiş idim ama bu turda sadece barış güneyin temposu düşük idi ve o aralar çok kilolu idi geride kalmış idi polinez rampalarında onu beklemiş idim, aynı barış güney altına focus yolu çekince ve antremanlarını ferdi olarak yapınca, şile etabında bana 16 dakika takdı olay bu işte nereden nereye barışa feyz vermiş isek ne mutlu bize çünki insanlara önce olayın ne olduğunu anlatacağız sahada yavaş yavaş onları performans çizgiye getireceğiz ,ama anadolu performans biliyorsun kurallı bizde herkes kask takmak mecburiyetinde düşük tempo dahi olsa takılacak,ayrıca aytekin erzan ı da beklemiş idim evet aytekin erzan'ın 5 yıl önce temposu düşük idi ,ama ne yaptı 16 ay disipline girdi ve ortaya bi adet ultra canavar olarak çıktı, bu işi başaran başarır kendi performans gücünü arttırma kişinin elindedir bu olay birazda genç işi tabi 30 lu yaşlarda olsa idim ortalığı animallah inletirdim ki eski günlerim çok iyi idi ,,,

Geri