mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.225
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sevgili kudret abi (güzin ablaya döşenilen mektup havası gibi oldu biraz ama idare et abi samimiyetten) ne düşündüm biliyormusun. Senin bu bisiklet ile aranda duygusal bir bağ oluştu gibi sanki. Şimdi bu velespit seni 50 bin kilometre sırtında taşımış, en olmadık yollardan aşırmış, belki hayat bile kurtarmış. Az değil be dile kolay 50 bin kilometre. Bizim 2005 model araba daha yeni 50 bini buldu. Sen kas gücüyle 50 bini devirmişsin. Şu mavi küreyi bir baştan bir başa turlamışsın turlamaya devam ediyorsun. İnan bu bisikletten ayrılmak zordur. Evin kedisi gibi olmuştur. ilerde bir bisiklet müzesi kurulacak olursa dileğim oki müzede yerini bulur.
İlginç bir şekilde hala direniyor. En azından metal korozyonundan ticari ömrünün sonuna gelmesi gerekirdi. Herhalde diyorum bu asil ruhlu adamdan ayrılmamak için oda senelere ve yollara direniyor.
Çok yaşa kudret abi çok yaşa bisikleti...
İlginç bir şekilde hala direniyor. En azından metal korozyonundan ticari ömrünün sonuna gelmesi gerekirdi. Herhalde diyorum bu asil ruhlu adamdan ayrılmamak için oda senelere ve yollara direniyor.
Çok yaşa kudret abi çok yaşa bisikleti...