bu gün kendime tatil yaptım öğle sonrası bineceğim o da lay lom lom olur bu günde rüzgar fazla , erkan sen ne yaptın ,bu arada adem bu gün avrupa yakada 60 km de,
bu 2 ay boyunca bu rüzgarlar tepemi arttırdı sıcak bi yandan rüzgar bi yandan 18 ağustos sağanak olasılığı var yalovada,25 ağustos 40 km rüzgar bu ne yahu...:evil:
hafta içi uygun oluyor 16 eylül pazartesi 16 km rüzgar senin şansına erkan ademinde ,pazarları hep kötü hava ayın 29 eylülü belli değil ,
(link)
22 eylül sağanak yağoş yalovada, bu da bizim şansımıza ,valla bura bu gidişle antreman topiği olur..
sadece 29 eylül kaldı o da kötü olursa aynen ekime tavşanlı, ve kartepe topiğine ışınlanırız...
kasımda ne olur bilemem artık erkan iş bitiyor anladığım kadarıyle çok fazla uğraşıyoruz burada sonuçta elde avuçta tek tük kişi kalıyor, akıntıya kürek çeker isem kürekler kırılır ,12 inci kartepe turu ile ben olayı noktalarım ,,
bi daha uzun topikler açacağımı zannetmiyorum
dün bostancı kafede evren ve faruk ile tesadüf karşılaştım evren faruk 280 km yi 8 saate sığdırdılar 2 sene önce, bu adamlar zati buradan çekti gitti, altta yol bisikleti ile kartepe otel yapıldı ,bostancı ,tuzla, mollafenari ,üzerinden izmit oradan maşukiye ve kartepe otel dönüş aynı yerden iniş ve izmit oradan gebze ve bostancı 2 sene önce rekor kırıldı ....ortalama 30 un üstünde bi rakam çıkar ki dehşet tempo yapmışlar otel kartepede 10 dakika mola yapılmış..
23 nisanda biliyorsun aytekin erzan ve recep bozkurt kuzey yoldan geldiler ve maşukiyeden çıktılar bi daha indiler bi daha çıktılar ve dönüşüde avrupa yakaya yaptılar, aynı durumu 11 ağustosta bi daha yaptılar,300 km ye yakın ,
bi günde 28 km rampa çıktılar, sen artık hesapla kaç düz yol eder,
onlara bu tur 300 km in üstünde bi eşdeğere mal oldu ,aytekin ve recep bozkurt şu anda bence istanbulda en forumda olan iki adet ultra maratoncudur ..bu işi ne için yapıyorlar adamların zevki bu da ondan ,zati aytek yarışlarda aldı birincillikleri,
bu forumda istanbul cenahta bu adamların tansiyonunu yakalayacak adam zati yok ki bu adamlar ile pedalladım öyle mangal ile köfte ile bu iş olmuyor ,çoğu insan bisiklete spor amaçlı binmiyor ,feridun tezbaşaran gibi düşünmüyorum gerçi,66 ' lık fişek ,o bisiklet ile lokantaya gidenlere acaip kızıyor ayrıca turcularada kızıyor,