Scudo Sports

''25 ağustos tavşanlı-boyalıca ölüm yolu ''

(link)

tavşanlı için uygun koşul 15 eylül ...

evet erkan 11 ağustos antreman 60 km de ,o gün rüzgar var sabahtan 18 km ,ve ayın 18 inde de antreman var 25 ağustostada ve 1 eylülde ve 8 eylülde artık antreman serileri başlamıştır ...bu topikte tam 5 antreman yapacağız senle..

Scudo
@engin güner

he babo ,,
yarın ne yapıyorsun, şu aydosa bi gidek lo ,
sen orada beni bekle, aynı yerde, eski buluşma yeri gelirim oraya, aydosta mangallar vardır emme bi ağaç altına oturup kafa dinlerük..:)

@engin güner

engin sabah saat 10.00 gibi orada olurum ,eski buluşma yeri kısa tur yaparız öğlen sonrası işim var ....

olur babo bende uzun süre sürmemem malum uzunca süredir beygir üstüne çıkmadık boludan sonra :D sabah damlıyoruz inşallah :) malum uzunca süredir beygir üstüne çıkmadık :D

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1004845_623978047634773_586008742_n.jpg

engin çok teşekkür her şey için ...gerçi aydosa gittik möhabbet ettik ...:)

@Erkan Közen

o.k erkan
saat 06.30 bostancı kurtköy pendik sapaktan viaport ve aydos ve temden bostancı..60 km ....sabah saat 08.00 de bile acaip sıcak idi erkan ..

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1151049_623977304301514_2090591004_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969838_623977454301499_1396519611_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1146484_623977554301489_73294743_n.jpg

sabah başıbüyük rampalarına daldım..en arkada toprak rampa var ora ciddi bir eğimde altta olacak mtb ,
mtb orada işe yarar ..

kudret abi planımda değişiklik yaptım ben poyraz köye gideceğim buğün arabayla gittim yolları asfaltlamışlar kaymak gibi olmuş bol rampa var bi deneme yapayım istersen sende gel

• Beğen
@Erkan Közen

o.k erkan ben 60 da kalacağım ,yarın çok sıcak olacak, rüzgarda cabası ...

(link)

erkan ,yarın 29 derece hissedilecek ve rüzgar gene fazla 27 km, sabah 19 km , 06.30-09.00 arası benim tur biter...

(link)

23-29 km rüzgar 15 eylül ,,,
22 eylül de sağanak yağış ...
29 eylül belli değil ...

tavşanlı için durum sıkıntıya girmeye başladı hava bize izin vermez ise ekim' e kayacak ,iki tur olacak, biri tavşanlı diğeri hafta içi kartepe, kartepe topiği hazır..içine tavşanlı girer tabi,evet ekimde iki sağlam tur, bu topikte çalışmalar devam eder, 60 km lerde ...
ağustos ayı ,18 ağustos , 25 ağustos, kötü ,rüzgar fazla , 1 eylül rüzgar fazla gene ,8 eylülde yağmur var ,,
evet çalışma topiği olacak bura anlaşıldı ...durum değişirse eylülde tavşanlı yaparız
1- 8 -15- 22- 29 bu 5 pazardan biri inşallah tavşanlı olurda ,hava ile doğru orantılı ...mekan zati zor, üstüne rüzgarda zor olursa, ısı fazla olursa ,bu bize gelmez..

bu gün kendime tatil yaptım öğle sonrası bineceğim o da lay lom lom olur bu günde rüzgar fazla , erkan sen ne yaptın ,bu arada adem bu gün avrupa yakada 60 km de,
bu 2 ay boyunca bu rüzgarlar tepemi arttırdı sıcak bi yandan rüzgar bi yandan 18 ağustos sağanak olasılığı var yalovada,25 ağustos 40 km rüzgar bu ne yahu...:evil:
hafta içi uygun oluyor 16 eylül pazartesi 16 km rüzgar senin şansına erkan ademinde ,pazarları hep kötü hava ayın 29 eylülü belli değil ,

(link)

22 eylül sağanak yağoş yalovada, bu da bizim şansımıza ,valla bura bu gidişle antreman topiği olur..
sadece 29 eylül kaldı o da kötü olursa aynen ekime tavşanlı, ve kartepe topiğine ışınlanırız...

kasımda ne olur bilemem artık erkan iş bitiyor anladığım kadarıyle çok fazla uğraşıyoruz burada sonuçta elde avuçta tek tük kişi kalıyor, akıntıya kürek çeker isem kürekler kırılır ,12 inci kartepe turu ile ben olayı noktalarım ,,
bi daha uzun topikler açacağımı zannetmiyorum

dün bostancı kafede evren ve faruk ile tesadüf karşılaştım evren faruk 280 km yi 8 saate sığdırdılar 2 sene önce, bu adamlar zati buradan çekti gitti, altta yol bisikleti ile kartepe otel yapıldı ,bostancı ,tuzla, mollafenari ,üzerinden izmit oradan maşukiye ve kartepe otel dönüş aynı yerden iniş ve izmit oradan gebze ve bostancı 2 sene önce rekor kırıldı ....ortalama 30 un üstünde bi rakam çıkar ki dehşet tempo yapmışlar otel kartepede 10 dakika mola yapılmış..

23 nisanda biliyorsun aytekin erzan ve recep bozkurt kuzey yoldan geldiler ve maşukiyeden çıktılar bi daha indiler bi daha çıktılar ve dönüşüde avrupa yakaya yaptılar, aynı durumu 11 ağustosta bi daha yaptılar,300 km ye yakın ,
bi günde 28 km rampa çıktılar, sen artık hesapla kaç düz yol eder,
onlara bu tur 300 km in üstünde bi eşdeğere mal oldu ,aytekin ve recep bozkurt şu anda bence istanbulda en forumda olan iki adet ultra maratoncudur ..bu işi ne için yapıyorlar adamların zevki bu da ondan ,zati aytek yarışlarda aldı birincillikleri,
bu forumda istanbul cenahta bu adamların tansiyonunu yakalayacak adam zati yok ki bu adamlar ile pedalladım öyle mangal ile köfte ile bu iş olmuyor ,çoğu insan bisiklete spor amaçlı binmiyor ,feridun tezbaşaran gibi düşünmüyorum gerçi,66 ' lık fişek ,o bisiklet ile lokantaya gidenlere acaip kızıyor ayrıca turcularada kızıyor,

@Kudret Kurtcebe

kudret abi bende poyraz köye gittim güzel antreman oldu yolları güzel yapmışlar

• Beğen
adem ,
bu pazar saat 16.00 da caddebostanda olacağım evet ölen arkadaşlarımıza saygıda bulunacağım...

Geri