Scudo Sports

240 YTL ye ümit bisiklet

akustik

Üye
Tepki
8
arkadaşlar şehiriçi gezi amaçlı olarak bi bisiklet almayı düşünüyorum bütcem 200-240 ytl. bianchi lere baktım pek hoş bi model yok bu fiyata. ümit markası dikkatimi çekti vites grubu komple shimano.
siz ne tavsiye edersiniz bu fiyata. scott diye bi marka varmış ama bayagı pahalı heralde.
birde tek amortisörlümü , çift amortisörlümü?
hangisini alayım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
(ayrıca Ankarada nereden uygun fiyatlı bisiklet alabilirim. yiba da sadece ümit ve bianchi var)

• Beğen
Tepkiler: u_altay
Scudo
@akustik

Bianchi'ler bana göre pahalı. Bana kalırsa, üstüne biraz daha koy ve tek amörtisörlü (madem sadece sehir içi kullanacaksın) iyi bir ikinci el al.
Scott'a gücün yetmez heralde bu durumda, ikinci elleri de 500 den başlar ortalama. Forumdaki satılıkları bir dolas derim, belki aklına yatan birsey cıkar..
Belirttigin rakama bir iki bisiklet vardı toplama alınabilecek. Forumdan yaptığın alışveriş de sağlamdır, malını mutlaka teslim alırsın, satıcının verdiği bilgilere güvenebilirsin. Hepsi okumuş çocuklar :D

• Beğen
Tepkiler: akustik
ayrıca nakit 250 YTL çıkaramam. taksitle almayı düşünüyorum. ümit markası için görüşleriniz neler. sonuçta bilgisayar gibi donanım iyi olsun yeter bana.

@akustik

Hocam, erdoganlar bisiklet gayet uygun taksit imkanları sunuyor. Bence sen bir atla git, Lütfü bey ile bir konus, sana cok daha faydali tavsiyelerde bulunacaktir.

• Beğen
Tepkiler: akustik
delta da geotech aliminyum kadro olanlardan uygun fiyatta bulabilirsin taksitli de alman sozkonusu
sana onerim sherpa ...

bisiklet saglam bişeye benziyor. özellikle vites ve fren grubu kaliteli gözüküyor. ama sizin bahsettiğiniz sherpa ya bakacam.
bu arada dediğiniz markalar ı ankarada erdoğanlarda bulabilirmiyim.

amanın kardeş naptın sen gözünü seviyim ümit alma 20kglık demir yığıntılarını yaylı maylı satıyorlar.ümitin 2-3 tane bildiğim güzel bisikleti var onlarda 700 lira falan sana tavsiyem o fiyata şehir içi geotech energy amortisörsüz bence 250 liraya güzel bir bisiklet...

Kardes,bisiklet görünümünde hantal, demir yigini makinalardan uzak dur...
ümiti de bence cikar aklindan.... git tansastan süpermarket bisikleti al ayni sey...

Bu arada Erdoganlara gidecek olursan, dükkana girmeden önce bi sakinlestirici ic, gicir gicir Scotty`leri görünce heycanlanabilirsin:D

e o zaman size tek sorum var. shimano nun orta kalitesini kullanan 250 YTL ye kadar olan kötünün iyisi bir bisiklet söyleyin bana.(önüde amortisörlü olsun, bu arada çok mu şey istiyorum yaw :)

Dağ bisikleti alacaksan tek amrtisörlü al . Gezinti amaçlı şehiriçinde kullanacaksan şehirbisikleti öneririm ..

Bilader forumda cillop gibi trek var 350 liraya... kaçırma derim!!

shimano'nun orta seviye setlerinin(alivio veya deore) sadece kendileri(yani bisiklete dair diğer parçalar yokken) zaten 250 ytl den pahaliya gelir.

araştırma yapmak parayla değil, bence iyi bir araştirma yap forumda ve diğer sitelerde, ümit, bianchi vb neden bu bisikletlere bakilmayacağini çok rahat öğrenirsin.

erdoğanlar bisikletten 2 delta'dan 1 bisiklet aldık kendime ve çok yakınım iki kişiye. iki dükkan da sana yardimci olacaktir fakat önce kendin sağlam bilgilerle git oralara.

söylemesi ayıptır yeni araba aldık bide onun taksidini ödüyoruz limiti fazla geçemem. ama yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. hele bir cts olsun bi bakalım vaziyet neyi gerektirecek.
selamlar...

Bilader forumda cillop gibi trek var 350 liraya... kaçırma derim!!

ben göremedim nerde acaba?

Geri