Scudo Sports

24 Saatte 590 Km Türkiye Rekoru Bisiklet Turu

@özcan yılmaz
Federasyon tek yönlü yapıyor. Aynı güzergaha 24 saatte daha fazla km yapanda birol abinin elinden alır rekoru. Elbette alabilecek geçebilecek vardır. Aksini hiçbir zaman iddia etmiyoruz. Şartlar sağlanıp (mesela eskort aracı önden gitmesi yasak) rekora koşan birol abiden sonra başka kişi olursa burada onunda arkasından heyecanla takip edeceğiz yazacağız taktir edeceğiz sonuçta bisiklete katkısı olan her faaliyete varız.

@emir yakup bulut
Mümkün değil tabi ki. Şuraya 250 km Çanakkaleye gittik insanın oturan yeri çatlıyor. Giant ile gitmiştim o tura oturan yerimde giant logosu çıktı dermişim Şaka bir yana dile kolay hakikat cesaret işi.

Scudo
windyty nin yalancısıyım istanbuldan izmire hangi yönde saattlerde ne esiyo bakabilirsiniz%90 poyraz hepsi değildir tabiki,Yol döndükçe değişcek.

Dosyalar

• IMG_7359.PNG
    IMG_7359.PNG
    84,7 KB · Okunma: 37
@özcan yılmaz
Bunların hepsi mümkün. Başka bir arkadaşımız rekora imza atarken yol iyi olur, gece çıkar gündüz çıkar, rüzgar arkadan olur önden olur bunlar mümkün ve olağan şeyler

Rüzgar varsa uzun mesafede iyi değildir. En iyi olanı rüzgarın olmadığı hava koşullarıdır. Yol dönüp durdukça o rüzgar bazen arkadan esip işini kolaylaştırır ama çoğu zaman karşıdan, yanlardan esip işini zorlaştırır. Bu kadar uzun bir turda rüzgar yardımcı bir faktör olarak değerlendirilemez kanaatimce.

@Behram Belek
Doğru bak buda çok mantıklı bence

• Beğen
Tepkiler: Vahap Demir
TRT Ekibi İzmir'de karşılayacak haydi İzmir karşılamaya desteklemeye

@BeyogluLions

Esenyurt Bisiklet Spor Kulübü olarak asıl bizler teşekkür ederiz ilginiz icin

@Cem cm
TRT Haber diye biliyorum net öğrenip bilgi vereyim

Yemek molasındaki videoyu izledim. Bir dakikadır kendime gelemiyorum desem yeridir. Birol Çakır'ı Strava'dan biliyordum sadece. Karşılıklı takipleşiyoruz. Deli kayıtları var. Bunu da başaracaktır. Önünde saygı ile eğiliyorum bu güzel insanın.

Tebrik ediyorum istanbul izmir arasında durmadan arabayla bile gidildiğinde ciddi bir yorgunluk oluşuyor bisiklet sürerken çekilecek yorgunluğu tahmin bile edemiyorum tekrar tebrik ediyorum

@07yusuf

Güzel dilekleriniz için Esenyurt Bisiklet Spor Kulübü adına teşekkür ederiz

Mola bitti yola devam güncel bilgileri paylaşmaya devam edecegiz

@hidromek

Güzel dilekleriniz için Esenyurt Bisiklet Spor Kulübü adına teşekkür ederiz

• Beğen
Tepkiler: vatansever
Ya acaba Birol Çakır'ı Fethi Sekin'e bir tek ben mi benzetiyorum? Birol Çakır'ın yüzünün biraz kilolu hali tıpkı Fethi Sekin değil mi ya?

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
3 saat önce Manisa yolunda yanından geçerken korna çalarak selam verdim.Hava kararmaya başlamıştı, içimden "helal olsun adama bu yolda tek başına iyi çeviriyor" diye düşündüm. Foruma girince haberim oldu,rekor deniyormuş.

@Mur@t_Ok Birol hoca turdan önce ve tur esnasında ne yiyip ne içti acaba ? Detaylı yazabilirseniz güzel bir örnek olur bize :)

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@07yusuf
Takip minibüsündeki fotoğrafı diyorsan o zaten Fethi Sekin'in fotosu :harika:

Geri