Değerli Pedalseverler;
Bugünkü turumuzu, başlarda 17 kişiye kadar çıksak da ben, sevgili; Kağan, Görkem, Berk, Burak ve benimle toplam 5 kişi tamamladık sayıyorum.
Daha ilk kilometrelerde kramp girenler ya da geride kalıp bırakanlar ya da turun konsepti dışındakilerle evet bir ara 17 kişiydik.
Herkese katılımı için teşekkür ediyor, geçiyorum verilere;
Toplam Mesafe: 91,0 KM (Bu benim için geçerli, diğer emektarlar hala yoldalar

)
Ortalama Hız: 25,5 :/ ://// ://////
En yüksek Hız: 84 km/s Sabuncubeli Manisa arası
Bisiklet Üstünde Geçen Zaman: 3,5 Saat
Toplam Zaman: 5 Saat
Toplam Teker Patlaması: 2 (Burak:1 Sencer:1)
Ödüller; :alkis:
Altın Ayı: Kağan (Dakikliği, grup ruhuna katkısı ve o dev gibi çok zevkli daryelinden ötürü

)
Fuşya Renkli Civciv: Şerif

( 2. Buluşma yerinden bizi görünce değil de kendi kafasına göre ayrılmasından, rota üstündeki değil de [hemen inişte Petrol Ofisi, biraz ilerisinde de BP ] yerine, 3 kere söylediğim, tur yazısında da belirttiğim halde inatla ve ısrarla Manisa Merkez yoluna saparak grubu dağıtmasından ve yine kendi kafasına göre bu turu yemek yemelik görmeyip yine grubu bölmesinden ötürü )
Arkadaşlar,
Evet, ben, yarış bisikletine biraz hızlı binelim istiyorum ama bu, bunun bir "antrenman" olduğunu göstermez.
Turun konsepti; hızlı gidip, yemek molasında muhabbet etmek, iki satır laflamaktır.
Konseptin dışındaki turlardan çok var; karpuz kavun turu olarak özetlenebilecek hızla alakası olmayanlar ya da hamstervari! turlardan...
Buyurunuz, siz açınız... siz de açınız... turların sayısı ve çeşidi artsın.
Ben çok zevk almaya başladım umuyorum herkes eğleniyor :alkis:
http://i990.photobucket.com/albums/af27/auspicesof/visneli/20140824_130524.jpg