Tartışmayı alevlendirmek gibi bir niyetim yok sadece saptama yapmak istediğim noktalar var;
1) Özel mesajlarda söylediğin gibi benim sizi susuz bırakmış olmam için önce sizin BENİMLE gelmeniz gerekiyor.
2) Tur duyurusu bir haftadır ilanda, hangi yoldan gidileceği de pek ala belli.
3) Hani yine de gözden kaçmıştır diye yukarıda MANİSA yönüne gitmeyeceğiz, sola, Menemen Çanakkale yoluna sapacağız dedikten sonra beni diğer yolda beklemek yeterince akıl dışı
4) Kaldı ki hemen 500 metre ileride PO ve onun da ilerisinde BP varken bunca laf enerji kaybı. (Evet sakin bir yolda karşı şeride geçmek gerekiyor ama sanıyorum yolu onca uzatmaktan çok daha anlamlı)
5) Turun konseptini bozma noktasında, evet yine bu turun "yemek yemek için durmamalık" olduğunu dile getirebilir ve yine evet yanına yandaş da alabilirsin ama bunu tur esnasında şekillendirmen ve uygulaman ŞIK değil. Bir haftadır asılı duran duyuruda tartışmak fikrimizi almak yerine.
6) "Birlikte" bisiklet binmekten anladıklarımız farklı diyeceğim de diyemiyorum iki sene boyunca her pazar onca kilometreyi 'birlikte' devirmemiş olsak.
7) Bununla ilgili daha fazla yazmayacağım.