Scudo Sports

23 Nisan Çarşamba Çekmeköy>Şile Sahilköy Turu

@Fatih Kibar

+1 beni de sayın. 1 mayısta şehirden uzaklaşmak lazım bence Bülent hocam. 1 mayısta şile 3 mayısta sahil turu tadından yenmez. :)

Cepten bakıyorum foruma kaçırdığım mesaj varmı bilemedim. Eğer liste varsa beni yazın lütfen iki tarihte uyar.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Baki Polat

Şile otobandan abi. Güvenlik şeridi geniş tehlikesiz trafiği olmayan bir yol.

@caglayan ne yiyon arkadas sen nasil bi bacak var iki gunde katilcan ben 1 haftadir yatiyorum yorgunlultan :))

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaralarim iyileşirse bu sefer bende gelicem kusura bakmayin gecen gelicektim fakat gece dususumun ardindan dizlerim kolum paramparca oldu hayla kapanmadi kaskim kirilmisti onunda yenisini aldim.
Gecen sefer gelemedigim icin tekrardan ozur dilerim.

Samsung Galaxy S2 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.

@muhammet.u

Valla dersime çalıştım ben :) bülent hocamın turda bahsettiği kremden ve kas koruyucu tayttan aldım. Her akşam soğumamak için turluyorum. Rampalardan atlaya zıplaya çıkan 3 lü canımı çok sıktı :) 10 kilo daha verip karadeniz yapicam :)

@Onur Gunes

Cok gecmis olsun, saglik herseyden onemlidir, ne zaman kendinizi iyi hissederseniz o zaman gelebilirsiniz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fatih Kibar demiş ki; ↑
Arkadaşlar 100 km Şile için konu açıyorum uygun mudur?
Abi ben varım, yalnız buluşma saatini 7:15'e çekersek iyi olur geçen yetişmek için çok zorlandım. daha evden çıkar çıkmaz 4 km'lik rampa karşılıyor beni

Bostancı köprüsü üzerinden beraber çıkabiliriz

1 Mayıs şile
3 Mayıs boğaz turu benim içinde uygundur.

Fatih hocam şile otoban kullanmak yasak değilim?

@Blent

Olur bülent abi :)

1- Fatih Kibar
2- Çağlayan
3- Bülent Sadıkoğlu
4- Onur Güneş ( Duruma göre )
5- Cihan Şar

Gözümden kaçırdığım var mı bilmiyorum ama 1 mayıs şile için katılım şuan yukarıdaki gibi gözüküyor.

* Otoban derken D020'yi ( Şile yolu ) kast edildi sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Cihan Şar

Evet beyler yokmu arttıran :)

Bende gelirim. Ancak birkaç tane daha acemi, çaylak, toy, yeni birini bulmamız lazım. yoksa ben sizin hızınızı baya aşağı çekerim. Malum ilk turumuzu ümraniye-pendik-ümraniye olarak yaptık. ikinci turumuz şile olunca yollarda telef olmayalım.

@Fatih Kibar

Otobandan olmasa katılmayı düşünürdüm, otoban olayını pek sevmiyorum. Trafikten kaçıp ormana, temiz havaya ulaşmak için bisiklete binerken bu zevki otobandan giderek hiç etmek istemiyorum. Tır konusunda hiç girmeyelim :) Otobanın açıldığı günden bu yana asla bitmeyen yol yapım çalışmalarının da Ömerli'ye inerken devam ettiğini ve yolun biraz daraldığını söylemeliyim, dikkat edin lütfen.

Ancak başlığı şöyle bir gezdim, konaklamalı turlar konusunda güzel planlarım var. Mayıs ayının ortalarından itibaren aksiyona başlayacağım. Bu bağlamda birlikte bir şeyler yapabiliriz. Ayrıca siteni de inceledim. Daha önce senin yapmak istediğin Likya yolunun üçte birlik bir mesafesini yürüdüm, bu sene yeni yol Karia'da yürümeyi planlıyorum. Hatunla beraber Eylül - Ekim gibi o yolun bir parkurunu aşacağız umarım. Likya yolu gerçekten muazzam, o parkuru bir daha yürümeyi çok istiyorum. Hatta Likya yolunun geri kalanını hala devam etmeyişimin en büyük nedeni, o kadar güzel bir parkuru geçtikten sonra Antalya bölgesine girince biraz hayal kırıklığına uğramam oldu. Fethiye'den çıkınca insanların profili, doğanın profili, yolların profili her şey bir anda değişti. Kalkan ve sonrasındaki iki köyü yürüdükten sonra zaman kısıtlaması nedeniyle yürüyüşü bırakmıştık. Özledim yahu. Sitende görünce çenem düştü. :)

arkadaşlar,

otoban beni bozar, tehlikeli olduğunu düşünüyorum.
ben o yola çıkamam maalesef.
yol hızlı olmayı gerektirir, gördünüz yarış bisikletli çocuk rampayı benim rampayı indiğim hızla çıkıyor idi :)

Benim bildigim gozlemecilerin(omerli merkezi gectikten sonra) ordan girilen eski sile yolu var o yol biraz kotudur ama araba filan tek tuk gecer onun disinda otoban isi gercekten sikintili olur kamyonlar zaten asiri fazla :(

Samsung Galaxy S2 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.

Arkadaşlar malesef içişlerinden izin çıkmadı :(( 1 Mayısda Belgradda olucam bir iki arkadşımla piknik ve sonrasında bisklete binerim çoluk çocuk bir aile tablosu çizeceğim :) ama sonraki programlara mutlaka katılırım bu piknik içişlerini 3 ay atar :))

fatih bizim gittiğimiz rotada değişiklik var mı?

1 Mayısta %70 yağmur görünüyor. bu konuda düşüncesi olan var mı?

yahoo ve meteroloji yağmurlu diyor.

http://www.mgm.gov.tr/FTPDATA/analiz/harita/png/haritatahmingun3.png

@Cihan Şar

Ya noldu böyle toparlanamiyoruz bir türlü. Hadi beyler 1 mayıs evde çekilmez.

DMİ pek güvenmiyorum açıkcası bu zamana kadar hava durumu için accuweather'e bakıp yola çıktım, hiçbir hava muhalefeti yaşamadım. Google ile Ntv'de 1 mayıs için yağış yok diyor. yarın durum tam olarak netleşir ama yağış olacağını sanmıyorum.

Sevgili dostlar biliyosunuz benim bisikletimin markasi cembio yani sanki bisiklet bana eziyet olsun diye yapilmis

size katilmayi cok isterdim ama bu bisiklet takdir edersiniz ki 100 km gitmez gitsede cekilmez.. :))

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri