Sevgili arkadaşlar, saygı değer ağabeylerim hepinizin anlayışınıza sığınarak özür dilemek istiyorum. Son dakika gelen bir telefon ile 1 Mayıs perşembe günü acil bir işim çıktı beni anlayışla karşılamanızı ümit ediyorum. Bu yazıyı yazarken bile nasıl iç geçiriyorum millet toplanmış güzel bir tur olacakken son dakika haber ile planlar alt üst oldu. Şahsım adına verdiğim rahatsızlıktan ötürü hepinizden özür diliyorum. İnşallah bir başka tur/turlara istediğiniz her rotaya gelebilmek temennisi ile. Bu konu baya hit aldı ve çok değerli yol/tur dostları tanımış oldum. En kısa zamanda sizlerle 2. turu yapmayı çok istiyorum. Tekrar herkesten özür dilerim. 1 Mayıs'ı pas geçmeyin 2. plandaki rota/rotaları değerlendirin. 1 Mayıs Şile turu için hazırlamış olduğum ama yola çıkamayacağım bisikletim ile sizlere selam eder hayırlı akşamlar dilerim. Anlayışınızdan dolayı şimdiden teşekkürler. Sevgi ve selamlarla...
Estafurullah abi ne kızması... Şile turunu yapmanızı öneririm. 4 kez o yolu gittim geldim 1 metreye yakın güvenlik şeridi var gönül rahatlığı ile sürülebilir yol. Herkes kendi şeridinde gidiyor kamyonların tehlike arz etmesi şoförün art niyeti olmadığı sürece %1 tehlike arz ediyor. Böyle güzel bir turu kaçırdım diye halen üzülüyorum umarım var olan ekip ve yeni katılacak değerli arkadaşlar ile bir başka turlara. Önümüzde kocaman 4 ay yaz havası olacak. İstanbul'da rota bitmez, senelik izinlerde de şehir dışı yapıyoruz
@Fatih Kibar
Fatih sen en son ne zaman gittin o yolu bilmiyorum ama şu an Sazakçeşme ile Ömerli ilk sapağına kadar yolun sağ kenarı oldukça kirli(çamur-taş-toprak).Gidecek arkadaşlar bu bölgede oldukça dikkatli olsunlar.
Son 2 gun kesin birsey yok ortada bence kararlastirmaya baslanmasi lazim bugun 50 km yol yaptim yaralarim baya iyilesti (bugun gerce bida dustum ustune spd sagolsun) vazgecmek yok duse kalka ogrencem.
Samsung Galaxy S2 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.
Köy yolundan Şile merkez hedefi dönüşte biraz zorlayabilir. Sahilköyden Sofulara kadar, hatta Şile'ye kadar ciddi bir tırmanış yok ama dönüş yoluna başladığınızda (yine aynı güzergahtan gidip geleceğinizi varsayarsak) enerjiniz yerindeyken çok kasmayan yokuşlar, dönüşte biraz can sıkıcı olmaya başlayabilir. Sahilköyden tahmini olarak 20-25km civarı yol var Şile'ye, gidiş geliş düşündüğünüzde 50km edecek, geldiğiniz yolu da eklersek 100+km'ye çıkmaya başladığınız anda ufak eğimler bile ızdırap vermeye başlıyor. Cumhuriyet - Reşadiye arasındaki son yokuş bu açıdan bir çok insana uzunca bir "çile bülbülüm" nakaratı söyletebilir
Altınızdaki bisiklete göre, kondisyona göre, yaptığınız hıza göre değişir tabi. Tabi burada amaç heves kırmak değil, sadece ben mtb ile o yollarda 130km yaptığım için ve o bölgeyi çok iyi bildiğim için söylüyorum; o gün bir şekilde o yol bitiyor ama sonraki günler dizler kendiliğinden horon çeker vaziyette oluyor
abi 1000 km yol bisikletine alışmak için düştüm bide 1000 km spd için düşerim.
Ne yapıyım abi seviyorum bu sporu nasıl millet spor salonunda kas yapıyorsa bende bisikletle bacak kası yapmaya çalışıyorum
Bu arada
Yarın kaçta çıkıyoruz nerede buluşuyoruz ?
Fatih çamur yapti siz tur yattı heralde bizim arkadslar yarin sahil ordan adalar turu yapacaklar keyifli bir tur olur ben katilamayacagim katilmak isterseniz yonlendirebilirim.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi