Scudo Sports

23 Nisan Çarşamba Çekmeköy>Şile Sahilköy Turu

@aertan

Fiyati nasil abi. Bana fiyat uygun gibi geldi. Bana kadro boyu kac olmali Ertan hocam

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Blent

Yok aslında... Efektler için "magisto", geçişler için "Wondershare DVD Slideshow Builder" kesme biçme işleri için "Any Video Converter" ekran yakalama için (harita animasyonu) "bb flashback" ve yazılarla bisiklet forum logosunu koyup tamamını birleştirmek için "After Effect"
Karışık gibi görünüyor aslında ama çok zor değil, çoğu otomatik yapıyor zaten.

Bu arada o kadar muhabbetini yaptık ama ben yine şeytana uyup bugün decathlon a gidip çadır, uyku tulumu ve mat aldım :) :)

Turdan sonraki gün meydan ı aradım fiyatları toplayınca neredeyse 1000 lira tutuyodu, hem malzemeler stokta yoktu bende rahat duramadım bir dolaşırım diye gittim hepsini aldım :) 260 TL ye çadır, uyku tulumu ve mat aldım. 29 tl ye de bir yağmurluk. Biliyorum biliyorum.... pişman olacağım... biliyorum :)

@Aycan Türkmenoğlu

trek dersen, 20 inc sana iyi olur bence.
7.3 gayet iyidir.
aynakol 48-36-26, bence bu aynakol oranlari uzun yol icin ideal.
ruble 9'lu 11-32. Mega range dedikleri gibi, aynakol 26 ruble 32 sana rampa dayanmaz.

komple aluminyum.
zamanla 2000 3000 km sonra gobekleri deore yaparsin.
orta gobegi yenilersin, canavar gibi olur.
faydayi en hissedilir hissedecegin iyilestirmeler doner parcalarda oluyor. Karbonmus. Gram hafifmis en son isler.

Yok aslında... Efektler için "magisto", geçişler için "Wondershare DVD Slideshow Builder" kesme biçme işleri için "Any Video Converter" ekran yakalama için (harita animasyonu) "bb flashback" ve yazılarla bisiklet forum logosunu koyup tamamını birleştirmek için "After Effect"
Karışık gibi görünüyor aslında ama çok zor değil, çoğu otomatik yapıyor zaten.

Bu arada o kadar muhabbetini yaptık ama ben yine şeytana uyup bugün decathlon a gidip çadır, uyku tulumu ve mat aldım

Turdan sonraki gün meydan ı aradım fiyatları toplayınca neredeyse 1000 lira tutuyodu, hem malzemeler stokta yoktu bende rahat duramadım bir dolaşırım diye gittim hepsini aldım 260 TL ye çadır, uyku tulumu ve mat aldım. 29 tl ye de bir yağmurluk. Biliyorum biliyorum.... pişman olacağım... biliyorum

bizde aynısını yaptık, sonra verdik o parayı.
yağmura yakalanmazsan sorun olmaz.
bisikletli kamp dönemleri başlasın :)

güle güle kullan şimdiden

Biri bisikletli kamp turları mı dedi, Şile turu için bisikletim hazır komuta bekliyor günübirlik ya da 1 gece konaklamalı turlar, sucuk mangal turlarına :) :)

https://i.hizliresim.com/b8J6Wm.jpg

• Beğen
Tepkiler: Baki Polat
@Blent

Kesinlikle haklısın hocam sonuna kadar ama iki önemli sebebim var :)

1. hanımdan izin çıkmadı, o da çadır bu da, ne var canım diye başladı ve ilk yarım saatin sonunda kulaklarım duyma yetisini kaybetmişti :)
2...... dolayısıyla şu ara o kadar para veremem :)

Bir iki tur yapalım sonra ara ara çaktırmadan alırım ben :)

@Fatih Kibar

Bende mi yüklesem malzemeleri acaba :) fotoyu görünce gaza geldim şimdi :)

Not: Fatih birazdan yüklüyorum senin dosyayı (gecikti kusura bakma ama malum kamp malzemesi almaya gittim :) )

• Beğen
Tepkiler: Baki Polat
1 Mayıstaki organizasyonu bekliyoruz. Hava Güneşli, Sıcaklık ort. 19 derece, yani tam bisiklet havası. aynı güzergaha yada yeni bir güzergaha pedal çevirme vakti. Bu gazla yalovadan iznik'e bile gideriz. Bisikletleri süs diye evde tutmak için almadık değil mi. Yeni Bir organizasyon bekliyoruz Salih bey.

Tam bizim evin önünden başliyor, keşke katilabilsem

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzerimde yogun bir baskı var şu an 1 Mayıs için :)) Arkadaşlar çok istekli maşallah içişlerinden izin çıkmıyor bana :(( ikna için ugraşıyorum, bence yapın bir organizasyon.
@Fatih hocam sen planla :)) İznik sesleri falan duyuyorum burada !!! Arkadaşlar Fena gaza gelmiş özellikle Muhammet :))

Abi 1 mayıs izni için cumartesi günü aile ile birlikte gezi piknik vs kartını oynuyorsun. Az biraz yumşar gibi olduğunda fazla düşünmesine fırsat vermeden maltepe sahilde piknik yapalım teklifini öne sürüyorsun. o fikrini söylemeden sen son darbeyi indirip 1 mayıs için iznini alıyorsun. Cumartesiyi feda edip 1 mayısı kurtarıyorsun. Kazan kazan dünyası.

@cetinsin

Süper... Bu plan tutar :)

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 Mayısı bence de boş geçmeyelim Şile olur, Anadolu Feneri olur... bir etkinlik yapalım. :)

1 mayısa ben de varım.
yeter ki planı yapın siz.
+1

Salih Bey sayı artıyor organizasyonu yapmak vacip oldu.

Salih benim kafayı resetlemem lazım 1 mayısı es geçme göster gene organizasyon adamı olduğunu mazeret kabul etmiyoruz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söyle dag olur deniz olur hepsi bir tarafa yol olur nereye götürürse gidelim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

avrupa yakasinda olsun busefer salih cunku 4 mayis avrasya gezisi icin fatihe gidip numara forma almamiz lazim ???

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Volkan Yazıcı

Oooo volkan da gelmiş, salih bey volkan ın hatrına bir organizasyon yapmamız lazım 1 mayısı boş geçmeyelim lütfen, yengeyle biz konuşalım istersen :)

Formaları alırız sen merak etme :)) Buradan bir gönülü oluşturum ben :)
Ya ben o gün dönüş yolunda ömerliden çıkarken Tem Rampasında hepinizin surat şeklini hatırlıyorum :)) Nerden geldim ben der gibiydiniz bu azim beni gurulandırdı :))
Bu azimle yıllık izinde Bodrum yaparız gibi geliyor bana :D

Geri