Scudo Sports

22 Kasım Korsan Dayig Turu Mavi-Riva

Scudo
@metin1973

metin pazar gnü işimle alakalı bi aksilik olmazsa şayet 9 da motor iskelesinin önünde buluşuruz... (%80 geliyorum) BPG olarak pedallayamadık bari DAYİG olarak pedallayalım tanışalım

• Beğen
Tepkiler: metin1973
dostlar bu pazar cenaze olmasaydı vallah gelirdim arkadaşa karşı son görevimi yapmalıyım ucuk kaçık turlarınızda olacağım söz bir adet alman miferi alacağım ve benim kaskım o olacak he hee heheheh

:D :D :D :D

@kudu

Kudret abicim başın sağolsun, Allah sana saglikli bol bisiklettli guzel bir omur versin...

@OrionForEver

sağol kerem bu arada akpınar biraz önce telefon geldi cenaze yarın kalkıyor ve ben bu pazar sizleyim polis kıyafeti ile geleceğim hadi gene iyiyiz yahu

22 Kasım Pazar - Riva
Korsan DAYİG Turu

1. görk
2. korsan hasan
3. zekeriya
4. tolga
5. bazuka
6. metin
7. tolga
8. gökhan
9- polis kudu

Buluşma Yeri: Üsküdar İskelesi
Buluşma Saati: 09.00 - 09.15 arası ( 09.30 kesin hareket )

Comfortable with plenty of sun. Winds will be light and variableRealfeel®: 19 °CHigh: 17 °C

şimdi baktım ki mertin turuda o gün yoros aynı güzergahta toplanılıyor bende yazı tura atarım kim kazanırsa o arkadaşımın turuna katılırım hehehhehehe:D :D :D :D :D

@kudu

Kudret abi bu hafta tam teşkilat :Skull-175 korsan kıyafeti ile karşınızda olacağım. Geçen hafta bazı eksikler vardı onları giderdim. Pazar günü görüşmek üzere :Skull-175 Korsan DAYİG Turu :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@G. Akpınar

şu alman miferi ayarlayamadım polis kıyafeti ile gelecem heheheheheheheheh

:D :D :D :D :D :D :D :D

@kudu

:Skull-175 Kudret abi yolda giderken sat komandoları yakalamasın bizi Aden körfezinde yağma yapan korsanlar gibi :D :D :D

@Hasan Bahri Toros

allahhhhhhhhhhhhhhhhhh
sırf korsan hasanla takılmak için fisandan bile gelirim şimdi şevket telefon etti selamı var şevkete dedimki kovboy kıyafetiyle gel dedim rio karnavalo riva
muccacos gringos geliyos

@Hasan Bahri Toros

meraklanma polis kıyafetim olacak kim kimi tutukluyor yahu

:D :D :D

rio-karnavalo-riva
mucacos gelsin herkos

22 Kasım Pazar - Riva
Korsan DAYİG Turu

1. görk
2. korsan hasan
3. zekeriya
4. tolga
5. bazuka
6. metin
7. tolga
8. gökhan
9- polis kudu

Buluşma Yeri: Üsküdar İskelesi
Buluşma Saati: 09.00 - 09.15 arası ( 09.30 kesin hareket )

Comfortable with plenty of sun. Winds will be light and variableRealfeel®: 19 °CHigh: 17 °C

Geri