Scudo Sports

22 Kasım Korsan Dayig Turu Mavi-Riva

Scudo
@Vural UZUN
Dostum gerçekten çok fena koptuk bir an önce toparlanmak gerekiyor.Ne yapıp edip bir şekilde tur organize edip yukarıda saydığın ekibe yeni katılacak arkadaşlarla beraber pedal çevirmek için sabırsızlanıyorum.

@kudu

İyi olur Kudret abi nereye gitsek yol veriyorlar zaten ne olur ne olmaz diye bu korsan kostümü iyi oldu.:D :D :D

@G. Akpınar

şimdi akpınar ilerki tarihlerde bu polis kıyafeti olabilir evet zati normal scott forma siyah polar team pantolonla kafaya kepi takdınmı bir de rayban gözlük al sana polis

@Hasan Bahri Toros

kask giyince kafaya bizi yumurtagillerden zannediyorlardı valla hasan 30 yuroya alman askerlerinin giydiği mifer var onu alacağım tam techizat olacağım bu kış bisikletli alman askeri olacağım zati çavuş steiner değilmiydik
:D :D

@kudu

Kudret abi sana Çavuş steiner kostümü daha yakışır. :D Bu hafta tam teşkilat korsan kıyafeti ile karşınızda olmaya çalışacağım. :Skull-175 DAYİG Korsan turları :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: CEM ATEŞ
22 Kasım Pazar - Riva
Korsan DAYİG Turu

1. görk
2. korsan hasan
3. zekeriya
4. tolga
5. bazuka
6. metin
7. tolga
8. gökhan

Buluşma Yeri: Üsküdar İskelesi
Buluşma Saati: 09.00 - 09.15 arası ( 09.30 kesin hareket )

@G. Akpınar

Yaw aranızda Pazar havanın nasıl olacağı konusunda bilgisi olan var mı?

günaydın arkadaşlar ben metin pazar günü inşallah hava güzel olucak bu benim ilk uzun gezim ve sizlerle ilk kez bir araya gelecegim bu heyecanla o günü sabırsızlıkla bekliyorum selamlar

@G. Akpınar

yağmur var mı yağmur? Yarın zamanım olursa alışveriş yapmaya çalışıcam. Uzun tayt, eldiven, yağmurluk, çamurluk vırt zırt. Gelmek istiyom gelmek istiyom gelemiyom:(

Geri