Scudo Sports

22 Kasım Korsan Dayig Turu Mavi-Riva

Kudret abi konu ile alaksı yok ama
msj kutun dolu sanırım abi.Çook özür dilerim....

Scudo
@sadana

baktım benimki boş sana mesaj attım mesajım gitmedi tahminimce senin kutu dolmuş olabilir
dostum

@TOYGAR YONTGAN

Evet bence de..2010 DAYİG yaz dönemi turları bomba olacak bomba:) Çekirdek ekip tamam, DAYİG kadın kolları organize oldu, DAYİG çocuk kollarını da örgütleriz, DAYİG ilk yardım, DAYİG pazarlama, DAYİG iş geliştirme, DAYİG mali işler vb de tamam olduğuna göre bomba olacak bomba.)

Vural / GSM: 0-533-761 77 91

A Unique Combination of Ultimate Disturbance & Obsession
Hiçbir şeyden vazgeçmeden kendisini oyalayan herşeye sahip olmak isteyenler sonunda hiçbir şeye sahip olamazlar.

Artık her gün daha fazla kasklı bisikletçi görüyorum İstanbul yollarında

demişsinn.....

Ben neden göremiyorum daha fazla kasklı bisikletçi ? Benim tek gördüğüm üstüme doğru gelen ( ters yoldan giden ) bisiklet sürücüleri . Kask mı ? O da ne ? Bodoslama dalıcam bi gün astronot gibi giyinip.

@G. Akpınar

şimdi akpınar norveçte ve hollandada -özellikle amsterdamda ve danimarka da böyle sorunlar yok bir de norveçte iken sene 1980 idi ben yarış bisikleti kiralıyordum ve sağ dan bisiklet yolundan 25 km sonra mildeden bergene gidiyordum tabi ağustos ayı idi ben 16 ağustosda gittim norveçe gider gitmez ayağım tozuyla bisiklet aradım hemen çünki bisiklet yollarını ve yolların düzgünlünü görünce acaip zevklendim
dikkatimi çeken karşımdan bisikletçiler de geliyordu şehir bisiklet yollarında ama bisiklet yolu geniş olduğu için bu sorun teşkil etmiyordu senin anlayacağın

Bisiklet yolunda gidiş geliş olayı var sorun değil.

Ama ben otoyoldan söz ediyorum, bisiklet yolu yok. O zaman otomobillerle aynı yönde hareket etmek zorundasın ve en sağdan gideceksin. Ben gidiyorum en sağdan bir bakıyorum karşımdan bisikletli geliyor, sağdaki çöp tenekelerinden mi kaçarsın, park etmiş araçlardan mı kaçarsın, karşından gelen bisikletliden mi ?

Ayrıca sollama tehlikeli. Sen ne kadar hızlı olursan ol, araba senden çok daha hızlı hızlanır. Hiçbirimiz bir araba kadar hızlı ivmelenemeyiz. Dolayısıyla, görmeyebilir ve üstüne çıkabilir.

@G. Akpınar

çek çabuk 1000 şinav :D :D :D :D ne işin var otobanda
otoyola bisiklet giremez norveçte böyle idi bir kere paralı yere girme gafletinde bulunduk kurtdoğmuş yolundan dönerken kavşaklar tehlikeli polisler çevirdi cezası adam başı 150 ytl alttan aldım çünki suçluyduk polis de kavşak trafiğini durdurdu polisin bunu yapması da hatalı görevini yapmadı ceza kesmedi bizim polisler evliya evliya sen aynı hareketi norveçte yaptığın an 50 kron çeza verirsin bir de o gün bisikletine el koyar polis

Otoyoldan kastım otoban değildi.
Yani normal otomobil yolu demek istedim, bisiklet yolu değil demek istedim.

Geri