Scudo Sports

22 Kasım Korsan Dayig Turu Mavi-Riva

krankmili

Forum Bağımlısı
Tepki
2.405
22 Kasım Pazar - Riva
Korsan DAYİG Turu

1. görk
2. korsan hasan
3. zekeriya

Buluşma Yeri: Üsküdar İskelesi
Buluşma Saati: 09.00 - 09.15 arası ( 09.30 kesin hareket )

Not: Seneye yaza hazırlık için Riva kıyıları keşfedilecek. Rota uzayıp kısalabilir. Yorgunluğumuza göre.

Scudo
22 Kasım Pazar - Riva
Korsan DAYİG Turu

1. görk
2. korsan hasan
3. zekeriya
4. tolga

Not: Seneye yaza hazırlık için Riva kıyıları keşfedilecek. Rota uzayıp kısalabilir. Yorgunluğumuza göre.

dostum bu akşam acı bir telefon haberi aldım çok yakın bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim allak bullak oldum bu pazar cenazesi kalkıyor
bu pazar turu diğer arkadaşlarım tamamlayacak canım bayağı sıkkın
neyse bu arada bu turların sürekli olması çok iyi artık hızını alamıyorsun bakıyorum neyse hepinize bol bol korsanlı karayipli eğlenceler bu arada sizin adınız karayip korsanları neden olmasın
şu sadoyuda kandırın kayboldu atomlarına ayrıldı herhalde
bu arada bende dayig lahmacun ekibini kurarak her pazar lahmacun yeme turları düzenleyeceğim çok ciddiyim :D :D :D :D :D

Ya cidden güzel bir gezi olacağı kesin ama neden resimler yok.:( ben olsam her karesini çeker ve size güzel bir sunum yapardım.Sizde güzelce bakar ve değerli yorumlarınız söyle güzel diyalogalra sahne açardık."BEKLİYORUZ RESİMLERİ"... Şimdiden Bol katılımlı ve kazasız geziler.İyi Forumlar.

@kudu

Allah rahmet eylesin...
Geçmiş olsun... :-(

@kudu

Basın sağolsun. Maalesef ölümün ne zaman nerede geleceği belli olmuyor.
Karayip korsanları olabilir evet aslında iyi fikir , ben calısmasam her gün tur düzenlerim. Cumartesi de millet gelemez diye pazar yapıyorum .Aslında ben c.tesi calismiyorum .

Dayig lahmacuna varım , hem de her zaman.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@sadana

Sadana resim koymayi beceremiyorum ama daha once cok defa Rivaya gezi yaptık, picasa web albümlerinden koymustum.

Merak etme dönüşte cok güzel fotolarla karşınızda olacağız.

• Beğen
Tepkiler: sadana
22 Kasım Pazar - Riva
Korsan DAYİG Turu

1. görk
2. korsan hasan
3. zekeriya
4. tolga
5. bazuka

22 Kasım Pazar - Riva
Korsan DAYİG Turu

1. görk
2. korsan hasan
3. zekeriya
4. tolga
5. bazuka

Buluşma Saati: 09.00 - 09.15 arası ( 09.30 kesin
hareket )

not
korsanlara katılabilirim ilerki turlarda

@G. Akpınar

Ya yanlış anlamazsan bir kardeşin,bir arkadaşın olarak yanlış,Bana mail atarsan ben eklerim ve inanılmaz mutlu olurum.

ali.isin@hotmail.com
ali.isin@pakyag.com.tr hangisine istersen hayır desende canın sağ olsun.
Sadece bir öneri.Saygılarımla iyi Forumlar.

Kudret abi zaten ben tahmin ettim.Hatta özel msj özellikle attım.Başınız sağ olsun.Ailesine ve sizlere ALLAH dan sabır , sizlere de hayırle ,sağlıklı bir ömür diliyorum.kib slm lar..

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@G. Akpınar

Puhahahahaha:) klavye bisikletçiliği haaaa.
Görkemcim dilimize kazandırdığın bu müthiş kelime öbeği için tebrik ediyorum seni:)
Walla sizin yoros kalesi resimlerini gördükten sonra içim bi hoş oldu. Ekibi zaten çok özlemişim, bisikletimi de tavan arasından çıkartmam için süper motivasyon oldu bana:) Bir iki haftaya yine başınıza ekşiyeceğim bu gidişle:)

@sadana

Sadana, neden bu kadar konu üstüne düştüğünü anlayamadım. Arama çubuğuna Riva yazıp, konuları inceleyip, resimleri görmek isteyen görebilir.

Daha önce defalarca bizim link verdiğimiz konular kapatıldı, uyarılar aldık. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Geri