Selam grup,bu akşam Ers(Ersen)arkadaşımızın haber vermesi ile pazar sabahı uyanamadığı için bize yetişemeyen Aykut arkadaşımızın geri dönerken kaza yaptığını öğrendim.Çok canımız sıkıldı.Telefonda konuşurken sesi çok iyi geliyordu,morali keyfi yerindeydi öncelikle onu söylemek istiyorum.
Osmanbey-Şişli arasında otobüs duraklarına yaklaşırken bir otobüsün kaldırıma doğru sıkıştırması ve gidonun otobüse takılması sonucu dengesini kaybetmiş ve ayağı arka tekerleğin altında kalarak kırılmış.Şu an ayağı alçıda ve yarın tekrar kontrole gidecek,doktor ameliyat olup olmaması gerektiğine karar verecek.Umarım çok kısa bir sürede iyileşir ve aramıza katılır.Çok üzüldüğümü tekrar belirterek,buradan Aykut'a tekrar selamlarımı iletiyorum.Gün içinde vakit yaratabilirsek Ersen ile birlikte ziyaret etmek istiyoruz.
Lütfen hepimiz trafikte çok dikkatli kullanalım.Maalesef Bisiklete hala alışamamış,bisiklet süren insanlara saygı duymayan bir şehirde yaşıyoruz ve sanırım bu çok uzun süre böyle gidecek.O yüzden siz sevgili arkadaşlarımızdan hem kendi yerinize,hem de trafikte diğer öğelerin-yaya,araç,bozuk yol-yerine 2 kere dikkat etmenizi rica ediyorum.
Sevgiyle kalın,bisikletsiz kalmayın.
İyi akşamlar...
Taner.