Scudo Sports

" 22 Haziran " Yalova...Termal Sudüşen Şelalesi Ekşııın (:

@tanerxc500

valla mermileri yemedim ama suyun içinde dondum dondummmm :D

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
Scudo
Fotoğrafları göremesekte çok zevkli ve keyifli bir gezi olduğuna eminim.Bu gezide ne yazık ki aranızda yoktum aniden cumartesi günü şehir dışına çıkmam gerekti:(kaza yapan arkadaşlarımıza geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirler inşallah:dua:bu arada enkısa zamanda fotoları bekliyoruz ki neler kaçırmışız bi görelim bakalım sonra kafamızı duvarlara vuralım:10: :Gun-124-1

Selam grup,bu akşam Ers(Ersen)arkadaşımızın haber vermesi ile pazar sabahı uyanamadığı için bize yetişemeyen Aykut arkadaşımızın geri dönerken kaza yaptığını öğrendim.Çok canımız sıkıldı.Telefonda konuşurken sesi çok iyi geliyordu,morali keyfi yerindeydi öncelikle onu söylemek istiyorum.

Osmanbey-Şişli arasında otobüs duraklarına yaklaşırken bir otobüsün kaldırıma doğru sıkıştırması ve gidonun otobüse takılması sonucu dengesini kaybetmiş ve ayağı arka tekerleğin altında kalarak kırılmış.Şu an ayağı alçıda ve yarın tekrar kontrole gidecek,doktor ameliyat olup olmaması gerektiğine karar verecek.Umarım çok kısa bir sürede iyileşir ve aramıza katılır.Çok üzüldüğümü tekrar belirterek,buradan Aykut'a tekrar selamlarımı iletiyorum.Gün içinde vakit yaratabilirsek Ersen ile birlikte ziyaret etmek istiyoruz.

Lütfen hepimiz trafikte çok dikkatli kullanalım.Maalesef Bisiklete hala alışamamış,bisiklet süren insanlara saygı duymayan bir şehirde yaşıyoruz ve sanırım bu çok uzun süre böyle gidecek.O yüzden siz sevgili arkadaşlarımızdan hem kendi yerinize,hem de trafikte diğer öğelerin-yaya,araç,bozuk yol-yerine 2 kere dikkat etmenizi rica ediyorum.

Sevgiyle kalın,bisikletsiz kalmayın.

İyi akşamlar...

Taner.

çok geçmiş olsun arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: xaes
@brol

Aynı anda göndermişiz sanırım:) Çok teşekkürler,diğer arkadaşların resimlerini de bekliyoruz.

Bu arada Ferdi,başrollerdesin abi.Şahanesin

@tanerxc500

Bisiklet sevdalısı bir adam Aykut. Tam bir renk. Umarım çabucak iyileşir de birlikte turlarımıza devam ederiz :( açıkçası iki kafa dar takılıyorduk. şimdi biraz kötü oldu. Ayrıca umarım hiçkimse özellikle aykut cesaretini kaybetmez...
Çünkü bu görgüsüz, embesil, eğitimsiz insanlar yüzünden benim cesaretim kırılıyor.
işallah bisikletli kimsenin başından buna benzer kazalar geçmez.
Çok geçmiş olsun aykut :(

arkadaşlar bayaa bi eğlenmişsiniz heralde, işlerinin aşırı(azamiii) yoğunluğundan ötürü gelemeyen biri olarak acaip içim gitti, haftaya da ist.da değilim ondan sooraki hafta fizana gidin yine de gelirim :) Mert kaptan lütfen beni listeye şimdiden ekle :)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Herşeyden önce kaza geçiren arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum, umarım bu geçirdikleri son kaza olur.

Yine süper bir organizyona imza atmışsınız arkadaşlar, sizleri kıskanmamak elde değil, aranızda olamadığım için üzüntüm sonsuz. Başta Mert Kaptan olmak üzere bu organizasyona iştirak eden tüm arkadaşları tebrik ve gurubumuzla iftihar ediyorum.

Herşey gönlünüzce olsun...

sevgili aykut'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.. ALLAH şifa versin çabuk iyileşmesini istiyorum.....

AYKUT'A SEVGILER....

• Beğen
Tepkiler: xaes ve ers
Merhaba dostlar,

Oncelik ile pazar gunu baslayan tatlı rampaları ile hayatımıza renk katan ve kazaları ile içimizi burkan guzel bir tur gecirdigimizi dusunuyorum. Acikcasi Selale onca yorgunluga kesinlik ile degerdi...
Ozellik ile suyun soguklugu vucudun tum yorgunlugunu aldı:) Tum katılımcı pedal sever dostlarıma ve bu turu organize eden MERT KAPTAN'a cok ama cok tesekkur ederim...

Bence surekli tekrarlanabilecek harika bir tur...

Herkese sevgiler, kaza geciren tum arkadaslara acil sifalar dilerim.

Kerem

• Beğen
vaybe volkan hani birlikte hareket edecektik sattın bizi helal olsun ama ben sana sorarım davran cebine diyeceğim ama cep tlf'mu unutmuşum..

ve bu arada iyui eğlenmişsiniz sanırımş her ne kadar fotoları göremesekte...!

• Beğen
aykut arkadaşımıza yürekten geçmiş olsun acil şifalar diliyorum....

• Beğen
Tepkiler: xaes
Geri