Scudo Sports

22 Eylül Salı - Belgrad Ormanı

Bu arada ben 26 eylül gece vardiyasında çalışacağım ve pazar sabah 08 de paydos edeceğim işyerim kemerburgazda sanırım cumartesi akşamı işe yine bisikletle gidicem benim içinde antreman olur :D tek sorun sizin kemere ne kadar zamanda ulaşabileceğiniz,ben gop tan kemere 45 dk da varıyordum, sadece su molası dinlenmek yoktu :) 27 eylül pazar günü inş bir buluşma noktasında buluşuruzda toplu halde gideriz arka grubu ben toparlarım :D çünkü uykusuz yola çıkacam ama gece kestirmeye çalışırım :D bu belgrad ormanı turundan sonrada bisikleti geniş kapsamlı bi bakıma sokacam ve bisikletsiz kalacam bi kaç gün. herkese iyi uykular,
ÖNEMLİ NOT : LİSTEDEN SAKIN İSMİMİ SİLMEYİN.

Scudo
saolun arkadaşlar bende bişey yok sadece bisiklette sorun oldu bide yediğim yamurla kaldım tabiki bugün bakıma yolluycam bu arada iyi bir bakımcı varmı bildiğiniz bu cevrede ben kağıthaneedeyim seyran tepede beşiktaştaan yakın disk frendende annıycak tabi genel işlerini kendim yapıyorum ama jantta sorun cıkınca beni aştı zinciri hallettim bide hidrolik mineral değişimi yaptırcam frenlere seyrantepe tarafında ve sanayide annayan yok

-Öncelikle haceli yılmaz geçmiş olsun..Sende birşey yoksa sorun yok..Kağıthane taraflarını pek bilmediğim için yardımcı olamayacağım..İnş pazar gününe kadar bisikletin yetişir..Sende bizimle belgrad macerasında yer alırsın..

-uslu uslu kardeşim pazar gününe uykunu almaya çalış..Alamazsan artık ormanda kestirirsin :)

Son durum
1-Mehmet Akif MALKOÇ
2-güvenç
3-ŞEVKET KAYAİN
4-İbrahim Yıldırım
5-Sedat YUKARIÇUKUR
6-alper artar
7-Veli Bahtiyar
8-calvin
9-Ahmet ölmezTürk
10-Hasan TOPCAN
11-haceli yılmaz
12-Fatih (Küçükçekmece)
13-Murat (Küçükçekmece)
14-uslu uslu
15-plamen
16-osman yılmaz
17-proxymus
18-VolkanÖzcan

Eğer yağmur yağmazsa Pazar günkü belgrad turunuza bende katılmayı isterim.

çok seviniriz sizide aramızda görmekten...:)
1-Mehmet Akif MALKOÇ
2-güvenç
3-ŞEVKET KAYAİN
4-İbrahim Yıldırım
5-Sedat YUKARIÇUKUR
6-alper artar
7-Veli Bahtiyar
8-calvin
9-Ahmet ölmezTürk
10-Hasan TOPCAN
11-haceli yılmaz
12-Fatih (Küçükçekmece)
13-Murat (Küçükçekmece)
14-uslu uslu
15-plamen
16-osman yılmaz
17-proxymus
18-VolkanÖzcan
19- süleyman uzunköprü

sizide ekledim listeye eğer bi aksilik olurda gelemezseniz haber vermeniz yeterli:):)

@Süleyman Uzunköprü
Sizin gibi değerli bir insanın bizimle gelmesi bizleri mutlu eder..

Son durum;
1-Mehmet Akif MALKOÇ
2-güvenç
3-ŞEVKET KAYAİN
4-İbrahim Yıldırım
5-Sedat YUKARIÇUKUR
6-alper artar
7-Veli Bahtiyar
8-calvin
9-Ahmet ölmezTürk
10-Hasan TOPCAN
11-haceli yılmaz
12-Fatih (Küçükçekmece)
13-Murat (Küçükçekmece)
14-uslu uslu
15-plamen
16-osman yılmaz
17-proxymus
18-VolkanÖzcan
19-Süleyman Uzunköprü

Arkadaşlar çevrenizdeki kişileride çağırmaya çalışın..30 yapalım..15 erli iki grup halinde gideriz:) :) (trafik polisi durdurmaması için)

30 yapmak biraz zorlar gibi:D:D

ancak 20-25 yapsak güzel olur daha zevki çıkar..:):)

1-Mehmet Akif MALKOÇ
2-güvenç
3-ŞEVKET KAYAİN
4-İbrahim Yıldırım
5-Sedat YUKARIÇUKUR
6-alper artar
7-Veli Bahtiyar
8-calvin
9-Ahmet ölmezTürk
10-Hasan TOPCAN
11-haceli yılmaz
12-Fatih (Küçükçekmece)
13-Murat (Küçükçekmece)
14-uslu uslu
15-plamen
16-osman yılmaz
17-proxymus
18-VolkanÖzcan
19-Süleyman Uzunköprü

evt arkadaslar baska katılmak isteyen yokmu acaba???

söyliyim 27 eylül pazar günü yapılacak konunun tarihinde 22 yazıyor ancak ertelendi...

Pazartesi gittik orman güzeldi gayet,ıslaktı ama çok çamur değildi, ertelemeseniz olurmuş :)

Pazar iyi eğlenceler..

Arkadaşlar haliç köprüsünden edirnekapı istikametina inerken kötü bir trafik kazası geçirdim..Birkaç sıyrık dışında bende problem yok..Bisikletim kullanılamaz halde..Çok sert bir şekilde vurdu minibüs..Bu mercedes volt yolcu tipi bir minibüstü..Arkamda 1 reflektör 1 çakar stop ve elle işaret etmemize rağmen yavaşlamadı..Ve bağlı bulunduğum yola çok sert bir şekilde girdi..Sol yapmasam inanın aranızda yoktum..Bisikletim yaklaşık 25 metre uzağa uçtu..Elhamdülillah bende birşey yok..Uzun bir süre aranızda yokum..

Volkan yanımda olduğu için işin asıl ciddiyetini size anlatabilir..

hayvanlık diyorum başka birşey demiyorum geçmiş olsun kardeşim seni aramış sesini duymuştum belki son konuşmamız olabilirdi..!

gecmiş olsun kardeşim ucuz atlatmışın verilmiş sadakan varmış herzaman diyorum kimsenin kimseye saygısı kalmamış 5 dakka gec gitseler olmuyo sanki neyse sende hasar olmaması sevindirici kendine iyi bak tekrar gecmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Özellikle bu minusbusler ve taksıler cok buyuk tehlıke yaratıyorlar. Çok şükür sana bir şey olmamış.

@Mehmet Akif MALKOÇ

Allah acil şifalar versin kardeşim. Az sadaka çok belayı def eder. Araçlara, motorlara ve yayalara asla güvenmeyin. Size yol verseler bile geçmeyin. Çünkü son anda fikrini değiştifip önüme fırlayan yaya, motorlu ve araçların haddi hesabı yok.

şehir içine malesef bu tür olayları hemen hemen hepimiz görüyoruz yada başımıza geliyor.
kısaca yağlı urganda cambazlık yapıyoruz,verilmiş sadakan varmış.
geçmiş olsun.

konu başlığı tekrar düzenlenmiş ve tarih güncellenmiştir.

1. güvenç
  2. ŞEVKET KAYAİN
  3. İbrahim Yıldırım
  4. Sedat YUKARIÇUKUR
  5. alper artar
  6. Veli Bahtiyar
  7. calvin
  8. Ahmet ölmezTürk
  9. Hasan TOPCAN
  10. haceli yılmaz
  11. Fatih (Küçükçekmece)
  12. Murat (Küçükçekmece)
  13. uslu uslu
  14. plamen
  15. osman yılmaz
  16. proxymus
  17. VolkanÖzcan
  18. süleyman uzunköprü
Yüksek ihtimal bu takım gidecek..Sizlere iyi eğlenceler.

Geri