Scudo Sports

22 Eylül Salı - Belgrad Ormanı

Scudo
@Sedat YUKARIÇUKUR

Nasipten öte yol yok. Arkadaşımız gerçekten büyük bir kaza atlatmış. Sanırım bisikletin de parçalanmıştır, kazaya sebep olan adam zarar ziyanı karşılayacak mı?

• Beğen
Tepkiler: Faruk UZUNKÖPRÜ
@Mehmet Akif MALKOÇ

Büyük geçmiş olsun Allah daha büyük kazalardan korusun. Arabaların çoğu biz bisikletçileri umursamıyor zaten, azda olsa bisiklete sempati duyan araç muamelesi yapan sürücülerimiz var

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
mehmet dostumu severim bayramlaşmıştık onunla
esefle okudum bu ülkede hiç bir şey yapamıyoruz bu kadar bisiklet sevdalısı genç var ne yapmalıyız
bu trafik keşmekeşinde ya gezileri bırakacağız yada trafikte sürekli riske tabi olacağız bu yüzden kendi turlarımı düzenlerken trafiği yoğun yerleri artık seçmiyorum
evet mehmet dostum yine gel turlar düzenle durma moralini bozma bir bisiklet gider başkası gelir mücadeleye devam
durmak yok mehmet hocam pedallamaya devam

1. güvenç
  2. ŞEVKET KAYAİN
  3. İbrahim Yıldırım
  4. Sedat YUKARIÇUKUR
  5. alper artar
  6. Veli Bahtiyar
  7. calvin
  8. Ahmet ölmezTürk
  9. Hasan TOPCAN
  10. haceli yılmaz
  11. Fatih (Küçükçekmece)
  12. Murat (Küçükçekmece)
  13. uslu uslu
  14. plamen
  15. osman yılmaz
  16. proxymus
  17. VolkanÖzcan
  18. süleyman uzunköprü
  19. _Faruk_
Salı yağmur var diye gelemedim pazar kaza nedeniyle.herşey nasip kısmet meselesi..Uzun zaman aranızda olamayacağım ama turları düzenlemeye devam edeceğim..Salcano fabrikasına götürmek istiyorum bisikleti.Çünkü servislerin yapabileceği şekilde değil jantlar,diskler,göbek filan da yamuldu..Zaten servislerine güvenmiyorum..Özel aracım olmadığı içinde uzun zaman alacak fabrikaya götürmem..Kısmet böyleymiş yapabilecek birşey yok..eğer refleks olmayıp kırmasaydım gerçekten yoktum şuan..şükrediyorum..Herkes sağ olsun..Onlarca telefon ve mesaj geldi..arkadaşlarımın abilerimin benimle ilgilenmesi ve bana değer vermesi beni sevindirdi..En çokta bu yüzden en yakın zamanda aranızda olmaya çalışacağım..İyi eğlenceler size..

1. güvenç
  2. ŞEVKET KAYAİN
  3. İbrahim Yıldırım
  4. Sedat YUKARIÇUKUR
  5. alper artar
  6. Veli Bahtiyar
  7. calvin
  8. Ahmet ölmezTürk
  9. Hasan TOPCAN
  10. haceli yılmaz
  11. Fatih (Küçükçekmece)
  12. Murat (Küçükçekmece)
  13. uslu uslu
  14. plamen
  15. osman yılmaz
  16. proxymus
  17. VolkanÖzcan
  18. süleyman uzunköprü
  19. _Faruk_
bol pedallar mehmet dostuma büyük geçmiş olsun bu tura katılamasa bile organizasyonu devam ettirmesi bir insani davranıştır takdire şayandır kendisini kutlarım ona destek veren arkadaşlarıma canı gönülden teşekürlerimi iletirim esen kalın

Arkadaşlar benim eski kullanıcı ismim YARGISIZ_INFAZ.
Ban yediğim için bu kullanıcıyı açmak zorunda kaldım..bilginiz olsun.

Mehmet Akif kardeşim sazı elinden bırakmamışsın çok sevindim gerçi sen bir kazada yılacak adam değilsin Gop meydandan gelecek hangi arakdaşlar var bir yazabilirse kimleri bekleyeceğiz bilelim ben GOP meydanda olacağım Gop meydana gelecek arkadaşlar tel nolarını yazarsa daha sağlıklı organize oluruz bu arada diğer noktalardaki arkadaşların tel nolarıda buluşma adına gerekli saygılar...

05383541490

bende alibeyköyden katılacağım keşke böyle şeyler başımıza gelmeseydi de mehmet abi de bisikletiyle bizimle geleydi ama olsun herşeyde bi hyır vardır.bende daha güzel bi bisikletle gelicek diye düşünüyorum:D:D

nese ben alibeyköyden katılıyorum igdaş kavşağının oradan...
tel no:0538 309 99 04
oradan gelicek olanlar eğerki gecikirse veya gelemeyceklerse arayıp yada bi kısa mesaj la haber verirse seviniriz...

bu arada alibeyköyde maks 5-10 10 dakka bile fazla beklenebilinir onu şimdiden söyliyim herkes zamanında orada olursa seviniriz...

bende hastal kışlasının orda bekliycem tepede osman yılmazla beraber arıcılar diye tabir edilen yerde sizin yol güzargahınızda döner kavşağın orda biliyosunuzdur umarım hatta simit satıyolar orda aracta 0535 775 25 16 telim galiba orda siz 7 30 da orda anca olursunuz ben bekliycem

Güvenç söyleyince eklemek istedim Gop meydandada en fazla 10 dk bekleyeceğiz arayıp haber veren arkadaşlar istisna olabilir ama lütfen geç kalmayın :D Haceli arkadaşımın söylediği gibi 10 dk bekleme opsiyonuyla en geç 07:30 da Alibeyköy grubuyla birleşebiliriz saygılar..

05383541490

Sanırım Tüm grubu kemerde ben karşılayacağım :) kemeri geçtikten sonra yokuş tırmanmaya başlanılacak caminin olduğu caddenin orası oralarda olacağım bilginize :)yağmurda yağsa gidicem anasını satam :D

biz k.çekmece ikitelliden feshaneye gelicez...
buralardan katılan başka kimse yok mu?
05387605260
bir de listeye gelen ark. nereden katıldığını yazarsanız daha iyi olur :)

Ben, süleyman abi ve kardeşi fatih sanırım eyüpte feshane onundekı kavsaktan katılacagız.

Telefon numaram: 0530 521 03 84

haceli abi evt hasdal kışlası önü oluyor koca tankın olduğu yer:) karpuz kavun fıstık faln satan ların olduu yer rotamız orada zaten:) oradan sende katılmış olursun gruba fatih hocam :) siz feshanenin otopark giriş kısmına gelirseniz kavşağı da görmüş olursunuz orada beklerseniz grubun alibeyköye gelirkenki güzergahı orası..:) zaten sedat abi de orada olucak görmüş olursunuz onlarıda...
ancak orada en geç 7,15 gibi olursanız seviniriz... kalabalık olduğumuz için tempo biraz düşük olucaktır. çünkü trafikten gitmiş olucazzz....

arkadaslar bi hatırlatma daha yapmak isterim...
her ne kadar mehmet abinin başına gelen olayı hatırlamak istemesemde en sıcak örnek o olduğu için onu göstericem.
minibüs ün yavaşlayıp tekrar hızlanmasıyla anladığım kadarıyla çaprazdan çarpmış ona... ki çok çok geçmiş olsun tekrardan. oyüzden kavşaklarda grup başlarının çünkü arka gruba biri ön gruba biri önderlik edicek 20 kişiyiz. arkada dökülenleri toparlamak için biri ön grupta ilerleyenler için biri olucağı için:)
trafik te gidicez kavşaklardan geçicez mümkünse fırsat kollayıp hemen geçmeye kalkmayın...

atıyorum ben arka grubu toparlarken grubun geçmesi için trafiği durdurup sizin geçmenizi sağlıyacağım ve böylece bi kerede topluca geçmiş olucağız.

ki zaten bunu grup halinde turlara katılanlar biliyordur... ancak yinede hatırlatmada fayda var..:)

-Arkadaşlar kask,eldiven mutlaka mutlaka bulundurun yanınızda..
-Konu lk mesajında dediğim gibi iç lastik,alyan takımı,pompa,yama takımı..Bunlar size ormanda çok lazım olacak..Alyan takımı ve yama takımı en az 3 kişide olmalı grupta..Yapıştırıcılarınızıda kontrol edin..
-Trafik içinden geçiyorsunuz hasdala çıkarken..Buradan sağ ve sol taraflardan kamyonlar çıkıyor..Çok dikkat arkadaşlar..
-En öndeki ekip lideri daima arkadaki arkadaşları için öndeki arabalara işaret etsin..Bisikletler arası en az 2 metre olsun..Bu hıza göre değişir..
-Ahmet Ölmeztürk abi arkayı toplar..En öndeki arkadaş sık sık arkaya bakıp kontrolü elden bırakmasın..Sık sık ahmet abi ile iletişimde olsun..
-Minibüs ve otobüslerin sağından geçerken çok dikkat..Sollarından çok mecbur kalmazsanız asla geçmeyin..Duraklara yaklaşınca sağından yolcu ineceği için önleminizi alın..
-Rota üzerinde keskin ve dik yokuşlardan ineceksiniz..Bisikleti yatırın mutlaka..Bisikleti yatırmayı bilmiyorsanız yavaş inin..
-Sabah yerler ıslak olabilir..Keskin dönüşler yapmayın..Özellikle ormandan çıkıp sarıyere inerkenki yokuşa dikkat edin..
-Allah hepinizi kazadan beladan korusun..

Son durum
  1. güvenç
  2. ŞEVKET KAYAİN
  3. İbrahim Yıldırım
  4. Sedat YUKARIÇUKUR
  5. alper artar
  6. Veli Bahtiyar
  7. calvin
  8. Ahmet ölmezTürk
  9. Hasan TOPCAN
  10. haceli yılmaz
  11. Fatih (Küçükçekmece)
  12. Murat (Küçükçekmece)
  13. uslu uslu
  14. plamen
  15. osman yılmaz
  16. proxymus
  17. VolkanÖzcan
  18. süleyman uzunköprü
  19. _Faruk_
Arkadaşlar buluşma noktalarına geç gelmeyin..Sizin geç gelmeniz öteki buluşma noktalarındaki arkadaşların geç geldiğiniz süre kadar daha fazla beklemelerine yol açacak..

arkadaşlar isterseniz 2 tane telsiz getire bilirim tolki volkilerden ufak bişey acık alanda gene 4 veya 5 km ceker isterseniz onnarıda getiriym 1 önde olanda olure diğeride arkadan gelenlerde olur iletişim sağlamış oluruz neticede herkez antıramanlı değil başta ben toplaması ve arıza falan durumların da hepimiz dönmeden haberleşmiş oluruz he telefonnar var derseniz sorun yok cekerse tabi ormanda

bızde 1 arkadasımla habıbler pirinci koyunden ıstıkametle kemerın orda katılıcaz kırmızı ısaretlı yerlerın bırınde beklelerınz . kac gibi orda olursunuz?
http://img195.imageshack.us/img195/1240/kemer.jpg

Geri