Scudo Sports

22 Eylül Salı - Belgrad Ormanı

Mehmet sen geliyormusun kardeşim akşam gelenler netleşsin saati ayarlayalım

05383541490 tel numaram..

Scudo
gopedal bisiklet grubu konusundan devam..saat 21:00 de merkez cami önünde buluşalım..

edirnekapı ve fatihten gelecek arkadaşlar 0537 466 51 66 ibrahim yıldırım ile temasa geçebilirler onunla gelebilirler..

yokmu başka katılan arkadas??
arkadasların arkadaslarıda olur:D:D

katılım çok olsun ya:D:D

veee ilk ağır üyelerden ahmet abi okeyi verdi :)

1-Mehmet
2-güvenç
3-ŞEVKET KAYAİN
4-İbrahim Yıldırım
5-Sedat YUKARIÇUKUR
6-alper artar
7-Veli Bahtiyar
8-calvin
9-Ahmet ölmezTürk

Sırada cengiz abi ile bülent abi var..Sanırım ikiside gelmeyecek ama yinede belki karar değiştirebilirler :)

estağfirullah her konuda bize taş çıkartacak çok arkadaşımız var grupta...

cengız abıyı bılemem ama bulent abının bayramda ıstanbulda olma ıhtımalı daha yuksek gıbı

burda olurlarsa ıkısınıde getırırım inşallah...

arkadaslar ben gelemiyorum.

bisikletin arka aktarıcısında sorun var ve gideremiyorum.
servise gittim yine olmadı.

bayrampaşa şa götürücem aldığım yere perşembe günü. oyüzden gelemiyorum.

sizlere iyi eğlenceler...

tamm arkadaslar geliyorum bi değişiklik yok özür dilerim...

bir sinirle yazdım onu çünkü baya bi zorladı saat 12 den beri uğraşıyorum onunla ama sonunda hallettim sonunda babam saolsun:D:D

gopedal belgrada gidecek t eben gelmiyeceğim... rüyamda görsem inanmam:):):)

lets go to OFFROADD!!!!:D:D:D

hasan abi sonuna kız dediğin için yazmıycaktm ama neyse:D:D

1-Mehmet
2-güvenç
3-ŞEVKET KAYAİN
4-İbrahim Yıldırım
5-Sedat YUKARIÇUKUR
6-alper artar
7-Veli Bahtiyar
8-calvin
9-Ahmet ölmezTürk
10- Hasan TOPCAN
11-???

hadi arkadaslar çok zevkli olucak arazide sürcez lastik patlatçaz mehmet abi yine arka kulakçığını kırıcak ben arka aktarıcyla uğraşçam.:D:D

tabi hazırda ramazandan çıkmışız belgradın o temiz havasıyla sabah boşalan midelerimiz doldurulcak..:)

belgrad ormanının derinliklerinde o doğayla beraber oranın çamuruyla beraber güzel bi gezi olucak insallah yağmur yağarda çamurda bineriz...

tavsiye ediyorum inanılmaz bir zevk

hoş dönüş yolunda o kadar çamurla giderken millet baya bi bakıcak bize ama

@gvenc_mtb
ağzından yel alsın olm 4. kulakçığımı da kırarsam bırakırım bisikleti orada :) daha da binmem bisiklete filan :)

olur abi bırak valla alırım bisikleti ben kendiminkini bırakırım şaka şaka nolucak yahı alırız bi tane daha

selamlar arkadaşlar bende gelmek isterim bende seyran tepeden katılcam ama sizle nerede buluşurum ya bisikleti arabaya atıp alibeyköyde buluşcaz yada ben burdan alibeyköye gecicem alibey köyden katılcam size güvenc seni nerden tanıyorum ben seyrantepede bulundunmu hiç benide ekleyin inş aksilik cıkmazsa yanınızdayım

selamlar arkadaşlar bende gelmek isterim bende seyran tepeden katılcam ama sizle nerede buluşurum ya bisikleti arabaya atıp alibeyköyde buluşcaz yada ben burdan alibeyköye gecicem alibey köyden katılcam size güvenc seni nerden tanıyorum ben seyrantepede bulundunmu hiç benide ekleyin inş aksilik cıkmazsa yanınızdayım
alibeyköyde igdaşın önündeki döner kavşaktan seni alırız.Güvenç filanda oradan geliyor.Salı günü ne olur ne olmaz güvenç ile iletişim halinde olursun.Telefonu 0538 309 99 04..

1-Mehmet
2-güvenç
3-ŞEVKET KAYAİN
4-İbrahim Yıldırım
5-Sedat YUKARIÇUKUR
6-alper artar
7-Veli Bahtiyar
8-calvin
9-Ahmet ölmezTürk
10-Hasan TOPCAN
11-haceli yılmaz

20 yapalım arkadaşlar..