Scudo Sports

22.06.2014 Pazar; Şile - Saklıgöl Turu II - 95 Km

Katılım Listesi

* Blent - Bostancı İskele
* KudretKurtcebe - Bostancı İskele
* İbrahimKavak - Bostancı İskele
* Emreİnam - Bostancı İskele

* ErkanHarman - Pendik IDO İskele
* FehmiGüven - Pendik IDO İskele
* OnurGeben - Pendik IDO İskele

* Caglayan - Kardium AVM
* OktayErkan - Kardium AVM
* Rasim - Kardium AVM
* BarısYazıcı - Kardium AVM
* SinanŞ - Kardium AVM

Henüz Belli Olmayanlar

* GökhanRR - Bostancı İskele
* MuratE - Bostancı İskele

* ÖmerÇolak- Kartal
* FatihÇolak- Kartal

* CengizOz - Pendik IDO İskele
* Volkan Esin - Pendik IDO İskele
* HErtugrul - Pendik IDO İskele

• Beğen
Tepkiler: erkan_harman
Scudo
(link) kisa bir bilgi yolu merak edenler icin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Blent

Abicim ben kartal sahilden Erkan larla gelecegim erkan facebook tan telefonumu yaziyorum birlikte bostanciya devam ederiz kardesim :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tabi tabi yoldan aliriz asfalt uzeri gidecegiz bizde bilgin olsun

@Onur GEBEN

@erkan_harman

Ok haberlesiriz :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

katılım listesini akşam saatlerinde tekrar yenileyeceğiz.

telefon bilgilerimi özel mesaj olarak gönderdim.

Bende Bostancı İskeledeki arkadaşlara merhaba der Burgazada'ya geçerim :)

@Antares

tabi tanışmış oluruz :)

Aslinda ben de kartal taraflarinda oturuyorum. Pendik ido ters yonde kaldigi icin bostanciya dlrekt gelirim demistim size katilabilirim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam arkadaşlar,

işten güçten foruma bakamıyorum bir iki gündür doğru düzgün, hazır fırsat bulmuşken Blent'in hazırladığı son listeye baktım da oldukça kalabalık olmuş ekip, adı yazılan herkes gelirse, güzel, eğlenceli bir tur olacak inşallah.

Bu arada @GökhanRR, listede adını görünce hatırladım, ne yaptın kask alabildin mi (daha doğrusu beğenebildin mi :) ) Bu defa kasksız gelmezsin inşallah :) şakası bir tarafa eğer daha almadıysan bende fazla kask var, istersen getiririm, ( çok yakışıklı değil ama idare edersin :) )

Geçen Yalova'da anlattım, sen varmıydın bilmiyorum ama Mazı dağı inişinde fena düştüm, kaburgam çatladı, 10 gün iğneyle ayakta kalabildim, kask olmasaydı ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. İniş o kadar güzeldiki :) ve herşey o kadar hızlı oldu ki :))
yani bazen işler umduğumuz gibi gitmiyor demek istiyorum :)

Amma kafa ütüledim :) umarım kızmadın, o gün aklım sende kaldı ondan. yanlış anlama lütfen.

Selam arkadaşlar,
işten güçten foruma bakamıyorum bir iki gündür doğru düzgün, hazır fırsat bulmuşken Blent'in hazırladığı son listeye baktım da oldukça kalabalık olmuş ekip, adı yazılan herkes gelirse, güzel, eğlenceli bir tur olacak inşallah.
Bu arada @GökhanRR, listede adını görünce hatırladım, ne yaptın kask alabildin mi (daha doğrusu beğenebildin mi ) Bu defa kasksız gelmezsin inşallah şakası bir tarafa eğer daha almadıysan bende fazla kask var, istersen getiririm, ( çok yakışıklı değil ama idare edersin )
Geçen Yalova'da anlattım, sen varmıydın bilmiyorum ama Mazı dağı inişinde fena düştüm, kaburgam çatladı, 10 gün iğneyle ayakta kalabildim, kask olmasaydı ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. İniş o kadar güzeldiki ve herşey o kadar hızlı oldu ki )
yani bazen işler umduğumuz gibi gitmiyor demek istiyorum
Amma kafa ütüledim umarım kızmadın, o gün aklım sende kaldı ondan. yanlış anlama lütfen.

listede bir değişiklik yok birazdan güncel hallini yayınlayacağım. :)

Tur detaylarında belirttiğim üzere lütfen kaskımız takılı olsun. :alkis::alkis::alkis:

Değerli arkadaşlar kuvvetle muhtemel sizlere iyi turlar diyorum. Henüz kesin olarak olumsuz olmasa da katılamama ihtimalim daha yüksek. İnşallah nasip olursa bir gün bende katılabileceğim... Çok keyifli olacağını tahmin ediyorum ve eğer katılamazsam üzüleceğim... :(

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılım Listesi

* Blent - Bostancı İskele
* KudretKurtcebe - Bostancı İskele
* Emreİnam - Bostancı İskele

* GökhanRR - Kartal
* İbrahimKavak - Kartal

* ErkanHarman - Pendik IDO İskele
* OnurGeben - Pendik IDO İskele
* HErtugrul - Pendik IDO İskele
* CengizOz - Pendik IDO İskele
* FehmiGüven - Pendik IDO İskele

* Caglayan - Kardium AVM
* OktayErkan - Kardium AVM
* Rasim - Kardium AVM
* BarısYazıcı - Kardium AVM
* SinanŞ - Kardium AVM

Henüz Belli Olmayanlar

* MuratE - Bostancı İskele

* ÖmerÇolak- Kartal
* FatihÇolak- Kartal

• Beğen
Tepkiler: Cihan Şar
listeden kaldırmıyorum, son duruma yarın karar verin. :)

@Ömer ÇOLAK

@Blent
Kararım gelmekten yana ama şartlar zorluyor. Kardeşim gelemedi belıkesirden, galiba yarın ben gideceğim... :( Yarın evde olmazsam bisikleti kargodan alıp servise gidip kurulum vs. de yapılamayacak. tüm bunlara rağmen pazar sabah iyi olursam eski bisikletim ile geleceğim inşallah... :( :( :(

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

caglayan;Ucuz atlatmışsın anladığım kadarıyla umarım bir daha yaşanmaz teklifin içinde teşekkür ederim kendisini sonunda beğene bildiğim için gerek kalmayacak sanırım yarın fırsat bulabilirsem hemen almaya gideceğim bilirsiniz güvenlik ekipmanlarım olmadan bakkala dahi gitmem:)

• Beğen
Tepkiler: Blent
@İbrahim K.KAVAK
nasil olsa biz 6 20 de hareket edicez ordan asfalt uzeri gelicez kartalda bize katılabilirsiniz tabi istersen tek gitme

@Fatih Kibar
Fatih hoşgeldin :)
Listeye ekledim

Geri