Selam Cağlayan Kısmette yokmuş. Ben de pedallamak isterdim ve tekrar görüşebilmek. Aslında ben çadırlı bir bisiklet turu düşünüyordum fakat Ramazan başlıyor diye başka bir zamana erteledim düşüncemi. Anımsarsın Sapanca da fazla vakit geçiremedik diye tekrar gelir kamp atarız dedik. Kısmet belki bayramdan sonraya olur. Haberleşiriz tekrardan. Eşine selam.
Selam Bülent bey. Tura bende katılmayı düşünüyorum.Neredeyse paslanmak üzereyim. Hem tura katılmayalı hemde dostları görmeyeli uzun zaman oldu. Ataşehir'den geleceğim. Aksi bir durum olmazsa saat 09:00'da Kardiyum önünde olurum.
Selam Barış,
nasılsın? buyur çok paslandıysan Tiran ve Podgorica da pasını pedallayarak çözdürelim ))
Yol arkadaşım, pedaldaşım, ben de özledim sizleri.
Kendine iyi bak..
bende gelmek istiyorum,listeye ekleyebilirmisiniz?
çengelköy-ümraniye santral tarafından bisiklet yada kardium'a kadar arabasıyla katılacak olan varmı acaba ?
Çengelköy-şile yolu üzerinden'den kardium avm ,20 km,bu güzel tura katılmadan şehir bisikletimle daha tura başlayamadan pert olmiyim diyorum .
bu rotada Bi başıma kalırsam ,ön lastiği söküp getz'e ucu ucuna tıkıştıracağım artık
Pazar gününe kadar o bölgeden gelen olursa arabanın arkasına atıp beraber gelebilirsiniz.
listeye ekledim
Hepinize sağlıklı ve keyifli pedallamalar diliyorum. Kızım üniversite sınavına girecek 22 sinde. Müsait olsaydım eğer bu listeye adımı yazardım. Herkese selam olsun....
Turun sınav gününe denk gelmesi trafik acısından iyi ama sınava girenler için tura katılamıyor olması bizim acımızdan üzücü oldu.
Sınava giren herkese şimdiden başarılar.
Nevres hanım sonraki turlarda görüşmek üzere
bir önceki turda 6 kişilik masayı bile dolduramadık diye bir hayıflanma vardı,şimdi maşşallah 2 masayı geçti gibi
Ramazan öncesi yığılan nikah yoğunluğu gibi turlara da katılım arttı sanki,şahsen ben öyleyim,ramazanda iptal olduğumdan katılmaya çalışıyorum uygun turlara,organize edenlere tşk.
Selam Nevres abla İyiyim sen nasılsın? Uzun zaman oldu senle pedallamayalı. Sen organizasyonları büyütünce biz katılamaz olduk. Ben şile'yi çıkarırmıyım diye kara kara düşünüyorum,kaldı ki Tiran !!!. Ama bir gün mutlaka bir uzun tur yapacaz. Çadırlı turu bekliyoruz.
Ben tur büyütmedim ki Katıldığım Bursa turu, benim organizasyonum değildi zaten. Benim için bir ilkti. Ve çok memnun döndüm. Tavsiye ederim, seneye kaçırmayın. Çok güzel bir ortam. Pedalladıkça kendini aşıyosun arkadaş. Bursa da benim için öyle oldu. Öncesinde İznik le ısınma yapmıştım. Bursa yı öyle çıkardım. Tiran a gelince, iki ülkeye seyahatim vardı. Bisikletsiz olmaz dedim. Fakat bayram kalabalığı yüzünden uçağa almak istemedim benim GEZENTİ yi. tırım tırım gideceğim yerlerde bisiklet kiralama aradım ve buldum. Zaten çok kullanan varmış oralarda. Gezeceğim yerleri rahat ve zevkli bir şekilde keşfetmenin en zevkli hali olacak diye düşünüyorum. Kısmetse..
Çadırlı tur içinde ağustos iyi bir zamanlama olabilir. Görüşmek üzere..