Scudo Sports

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Ocak Şubat aylarında 6 liradan 7 liradan döviz alanlar noldu¿
Ne olsun yapılandırma ile taksitlendirdiği borcunu 100.000₺ iken şimdi 35.000₺ değerine kapatmakla meşgul...

Ha pardon bir de kredi çekip dolar alan şerefsizler vardı.. Kişi kendinden bilir ya işi muhterem öyle buyurmuş.

Scudo
(link)
Bu ürünü bugün ilk kez yol bisikleti kullanacak bir arkadaş için peşin 13.200 liraya aldık.
Geçen pazartesi 12.000 lira idi, yarın kaç olur bilinmez ...

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
İyimser gördüm sizi🙂
Sadece milletin aklıyla dalga geçilmesine bıktım. Bankaların sahip olmadıkları kasa ile garantiler verilmesi. Dolar zaten çıkmış 18tl ye açıklama yapıldığında ve onan itibari ile bir dalgalanma var, esnaf yastık altı doları sattı sanılsın diye gene bir kaç milyar dolar bozup sahte izlenim yaratmak. Trafo kesildi gibi, yahu bu saatte kapalı piyasada hangi sade vatandaş ya da esnaf dolar satar ve buna kim inanır.

Eski mevduatlar da kapsam dışı. Yani en erken yarın açılacak vadeli mevduat hesap garantisi olabilir ki yarın sabaha kur kaç TL olacak Allah bilir.

Elde majör yok ama sanırsın elde floş royal var...

Realist baktım diyelim 😏

Sadece milletin aklıyla dalga geçilmesine bıktım. Bankaların sahip olmadıkları kasa ile garantiler verilmesi. Dolar zaten çıkmış 18tl ye açıklama yapıldığında ve onan itibari ile bir dalgalanma var, esnaf yastık altı doları sattı sanılsın diye gene bir kaç milyar dolar bozup sahte izlenim yaratmak. Trafo kesildi gibi, yahu bu saatte kapalı piyasada hangi sade vatandaş ya da esnaf dolar satar ve buna kim inanır.

Eski mevduatlar da kapsam dışı. Yani en erken yarın açılacak vadeli mevduat hesap garantisi olabilir ki yarın sabaha kur kaç TL olacak Allah bilir.

Elde majör yok ama sanırsın elde floş royal var...

Realist baktım diyelim 😏
Türkiye gibi bir ekonomide ortalama mevduat vadeleri iyimser düşünceyle 45 günken kim şu ortamda(kur artı, borsa artı gibi gibi) 6 ay ve 1 yıl topuna girer onu da bilmiyorum.
Şu an zaten piyasa sığ ama yarın yine şenlikli olur ortalık. Hayırlısı olsun ben yarın tayt siparişini vereyim dolarını da koyayım kenara devam ederse

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Benim bisiklet 42.000 i geçmiş. Birde üzerine Zonda jant takmıştım. 50.000 tl ye ancak alınır artık .

1640033999632.png

1640034476324.png

Kayınpeder aracı sattı sabah, parayı nerede tutsam diye fikir danıştı. "Bas dolara baba daha yükselir" dedim. Adam Allahtan dinlemedi beni. Ekonomi öngörüm Necmettin Batırel'den hallice.
Sırf kendime olan korkumdan @hamlet2006 aktif olduğu alt coin konusunu engellemiştim.

Sırf kendime olan korkumdan @hamlet2006 aktif olduğu alt coin konusunu engellemiştim.

Herbir birey veya aile kendi çapında birer şirkettir.Herbir şirket ise kendisini enflasyondan korumakla ve kendini devam ettirmekle mükelleftir.Bundan dolayı herbir bireyin kendisine yetecek oranda ekonomik temel bilgiyi teknik ve temel analizi öğrenmeye ,yatırım stratejisi oluşturmaya mutlaka ihtiyacı vardır.Eğer bunları yapmazsanız ekonomiden bihaber siyasetçilerin ,iktidarların yönetiminde zorla kazandığınız paralarınız kuşa döner.
Burası Survivor Türkiye unutmayın.Güllük gülistanlık hiçbir zaman olmadı.

Reis efe aydal izliyor sanırım nasıl da çakıldı dolar.
Bir sonraki adım m.m.li Twitch yayını

• Hahaha
Tepkiler: Aakinci06900
Geri