Scudo Sports

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Bu saatten sonra derdim tasam sadece Maliye ve Hazine Bakanı. Dolar olmuş 15,65.Ben kaybetsem kaybetsem maaşımı kaybederim. Ama bakanım öyle mi, her şeyini kaybeder. Hem adam sonra üzülüyor, üzmeyelim.
"Ağlarım ki " demesine ramak kaldı :/ böyle olmamalıydı.

Scudo
Her konuda yarıştığımız ve son zamanlarda açık ara bizi geçen Afkanistan, yakın zamanda Bulgarlar gibi doğu illerine akın edecek. Ama bu sefer batıya veya Avrupaya gitmek için değil alış veriş için! Çünkü 1 Afkanistan Afganisi 0,15 TL ye denk geliyor sadece bu ay için önüzdeki ay fark daha da açılacak:D:D

Dolar olmuş 16,51. Bu zamanda bisiklet alınmaz.
Devlet şu an para basmak için kolları sıvadı, kamu bankalarına ucuz kredi dağıtması için pompalayacak.
Yeni enflasyon yolda. Uygun fiyattan bisiklet alımı için son bir kaç aya girdik.

Devlet şu an para basmak için kolları sıvadı, kamu bankalarına ucuz kredi dağıtması için pompalayacak.
Yeni enflasyon yolda. Uygun fiyattan bisiklet alımı için son bir kaç aya girdik.
Son birkaç gün olmasın?

• Beğen
Tepkiler: oktay3833
Son birkaç gün olmasın?
Aslında öyle evet, almak isteyenler şu devirde aldı aldı, yoksa daha da zor.
Kredi bolluğu ve asgari ücretlerin piyasada yüksek enflasyon yaratması 4-5 ayı bulur.
Ve bunun sonunda bir bakmışız erken seçime gidiyoruz. Şu an erken seçim ihtimali çok arttı.
Pandemi de devam ediyor bir yandan. Belki ölür kalırım,gider ayak masraf etmiyem.
Battı balık yan gider :hihi:

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Şu gencecik yaşımızda ağız tadıyla ne spor bıraktılar ne geçim ne aktivite malesef şuan ki 13 14 taşındaki çocuklar bile doları konuşur şu çok pahalı bu çok pahalı derler olmuş üzülüyorum onları öylece görünce Tabi bizde burda kahroluyoruz malesef bize bu çileyi çektirenlerin öbür dünyada yeri rahat olmasın ben yurt dışına çalışmak için hazırlıklara başladım galiba 2 aya kalmaz afrika beni bekler 2500 Dolar maaş verecekler sözde umarım başıma bir iş gelmez :)

Geri