Scudo Sports

2016 Model Look bisikletler stoklarımıza girmiştir

Konu fiyatlarla dalga geçilmesi için açılmış sanki hani alamıyoruz bari dalga geçip eğlenelim denmiş gibi.
Bu forumda 12.000 tl bütçem var ilk bisikletim ne önerirsiniz gibi bir konu vardı o arkadaşın başına neler geldiğini çoğumuz biliyoruz.

Scudo
@mustafa genç valla o konuyu hatırlıyom ama içeriğini unuttum. yurt dışında yaşayan birimiydi. mevzusu ne oldu şuan merak ettim valla

Cannondale ve Look varken eksikliği tartışılır. :)

@chnkrmz Evet dışından dı Almanya olması lazım. Forum yönetimi dalga geçmelere daha fazla dayanamadı ve konuyu kilitlemiş yada silmişti galiba millet iyi eğlendi o zamanlar

@chnkrmz tam hatırladığım için galiba dedim ya zaten yinede sağlam dalga geçilmişti. uzun zamandır mesaj yazılmamış konuya zaten bu hayat şartlarında bisiklete böyle bir bütçe ayrıldığını gören forum sakinleri bu bizimle dalga geçiyor herhal demiş olacakki karşı atağa geçmiş konuda

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@ulas

ama düşünsenize.

cannondale
look
pınarello
corratec te var zaten.

vuuuvvv. heyecanlandım şimdiden :D harbiden pınarelloda olsa bildiğin bisiklet camiasında deprem olur
inanıyomki türkiyede bisiklet alt yapısı gelişirse
santa cruz u bile alırsınız distiribitörlüğünü :ssrtcbya::krsn:

@chnkrmz

yanlız kusura bakmayın ama o listenin basına pınarello yu yazarım ben :)

şu şekil ;

Pinarello
look
cannondale
corratec

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Fırat Y. abi çakması bile adama bi haz veriyo :D

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Pinarello olmasa bile Ridley ve BMC olmalı bence.Bunların uygun modelleri de var sonuçta.

2015 avrupa pist şampiyonası pinarello vs look , viviani(pinarello) milimetrik farkla kazandı, bu arada arkadaşın look bisikletinde şu enteresan gidon boğazından kullanmamışlar demek ki bir işe yaramıyor :D
1.jpg

Santa cruz falan olsaydı keşke

Geri