Scudo Sports

2016 hedefleri

Scudo
Konu için teşekkürler,hedef belirlemek önemli bir konu.İnsanın motivasyonunu arttırır :harika:
1-Seneye kısmetse +5000 km yapmak (Bu yıl 2500 )
2-İl dışı en az 2 yeni ile gidebilmek (bu yıl 1 il)
3-Bir günde +200 kmyapmak (Bu yıl 180 km )

2 kere gitmiş bu nasıl siliniyor :(

Ben de henüz 1 yılı doldurmadım bisiklet üstünde.Yani acemiyiz pek bir hedefim yok sayılır.Fakat hemen hemen hergün işe gide gele 2000 km üstü yol yaptim sanirim ekstralar da dahil.
2016 için de Hedef olarak bu zamana kadar henüz uzun bir tur ve sürüş yapamadım (100 km +) uzun bir tur yapmak..Özellikle de Memleketim Çanakkaleye bisiklet ile gitmek tur yaparak.(Pek sanmıyorum ama)
Toplam 2000 km leri umarım 4-5 bin km'lere çıkarmak.
Mümkün olursa inşallah Yol bisikletine geçmek.
Unutmadan bir de şu fazla kilolardan iyice kurtulmak istiyorum.Göbek erimiyor aga :)
Ve kazasız belasız şekilde tüm bisiklet severlerle beraber iyi bir 2016 yılı olmasını umarım..

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
En başta okulu bitirmek
Bu seneki 5000 km'yi daha yüksek ortalamalı 8000 km civarına çekmek
Sezon başında vereceğim kiloları sezon sonunda geri almamak
Bir de sağlık sıhhat yerinde olsun diyelim kazasız belasız bir yıl olsun hepimize

1) 5000 km yol ve minimum 50,000 metre tırmanış.
2) 5 saat üzeri sele üstü sürüşler
3) Yurtiçi GF (Veloturk Kapadokya vs.)
4) Yurtdışı GF (GRAN FONDO GIRO D’ITALIA VIENNA 16 Mayıs 2016)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Hedeflerim yol bisikletine de geçerek daha uzun turlara imza atmak.
2015 2.000km dolaylarında yaptığım toplam km'yi 3000+kmye çıkarmak.
1 gün içerisinde demre elmalı - elmalı demre yapmak(ciddi kastırır).
en az 2 festivale katılmak ve
2016 ekim ayında planladığım "DEMRE BİSİKLET FESTİVALİ"ni gerçekleştirmek.

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
@Anonim
alpleri giderken mi aşmak istersin yoksa dönüşte mi bilemem ama ren nehri boyunca bin km den fazla bir rota . Harita interaktif fakat chrome da biraz sorunlu gibi
(link)
bu da yükseltileri gözucuyla görmek için bonus
(link)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
@Bahadır Gürel

@TolgaU

Selam Bahadır bey ve Tolga bey;
Kızılcahamam yokuşlarında haberdar olursak ve anterman tarihi bize uyarsa, size eşlik etmeye çalışırız. Aynı şekilde Ankara - Eskişehir tarih ve zaman uygun olursa size de eşlik etmek isteriz.

Belgrad, Aydos, Polonezköy gibi yerlerde ve Kartepe'de mtb yapmak gibi hedefi basit ama nasip kısmet diyeceğim bir sene olacak 2016, martta doğacak bebişe zaman ayırmayı da tercih edebilirim :)

Önce herkese 2016 yılında sağlık sıhhat diliyorum. 2015 de 42 gün süren uzun gezimizin daha üstüne çıkabilecek.

• Beğen
Tepkiler: Ucuncu Emre
Yıllık 7000 km yapmak uçmakdere,İğneada, kartepe,uludağ tırmanmak sırasıyla uludağ,Grand fondo ve Edirne yarışlarına katılmak

• Beğen
Tepkiler: Ucuncu Emre
@Yılmaz Uyar

Yılmaz Bey aksilik olmazsa 9 Kasım'da yolda olacağız.

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Uyar
En az 10bin km yapmak
Gran fondo genelde ilk 5 e girmek
Edirne yol yarışında ilk 5 e girmek türkiye şampiyonasına katılmak :) yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum kazasız belasız inş :)

Bu yıl master'ımı bitirip nasipse askere gitmeyi düşünüyorum. Ve tabiki yol bisikletine geçmek...

Geri