Scudo Sports

2016 hedefleri

" full amortisor xc " bisikleti hedefliyorum :cool:

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Scudo
bir de devlet tarafından gerekli bisiklet yolları ve bisiklet kullanımı teşvik edici yasalar çıkarılma hedefi konulursa iyi olurdu hani

Geçen yıl da yazmıştık sanki bir yere. :hhhhhh: Sanırım 10.000km demiştim ama 5000km yapabildim bu yıl.

Seneye yazın en büyük isteğim yurtdışında bir gran fondo yarışına katılmak. Türkiye'de tekrar gran fondo yapılırsa en azından ilk 30 arasına girmek.

İnşallah allahin izniyle bisiklet toplayip;
*Ankara - Eskişehir - Kütahya turu yapmak.
*Her hangi bir yol bisikleti yarişina katilmak.
*Kazasiz belasiz sezon gerçekleştirmek.

İnşallah hedeflerinize ulaşirsiniz, ulaşirim.:)

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
bu arada 2016 sezonu için master erkekler yaşı 40 olucak diye bir şey duydum doğurmu bilmiyorum yani 40 yaşına kadar elit koşulucakmış sanrım emin edğilim ama demeki 40 yaşına gelen master koşabilicek :D

Özellikle bahar aylarıyla birlikte gece turlarına ağırlık vermek istiyorum. Kışın umarım kondisyon yerlere inmez. Bütün ilkbahar yaz sonbahar kondisyon yap, kışın eriyip gitsin, asla kabul etmiyorum.

5 Aralık'ta çıkacağım yıllık iznimde istisnasız her gün, sabit bir rota üzerinde (Antalya-Kundu'daki yeni ara yoldan Belek) performans turları yapmak. Yağmur yağarsa da evde trainer üzerinde telafi etmek. Bisiklet, spor salonu ve tabii ki düzenli bir beslenme ile Nisan ayına kadar 104kg'dan 85'e inmek.

Uzun bir yurtdışı turu planlıyoruz kuzenimle amsterdamdan atinaya ama bakalım nasip :)

Yazın okullar tatil olduğunda Ege Kıyı Şeridi Turu şöyle bol kamplısından :)

• Beğen
Tepkiler: brkrdn
INSALLAH ALLAH herkesin gonlune gore verir

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
-iznik turu
-uludağ tırmanış
-istanbul a gitmek ( kocaeli rotasından )

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Niyetim 10 bin km'ydi ama 7000km olucak..

Tek seferde Nevşehirden ankaraya gitmekdi, yol bisikleti dişli sistemi, fazladan yük, dinlenik olmayan vücut ve zamanlama eksikliği nedeniyle gölbaşına kadar gidebildim, 215km 8,5saat . ortalama hız 25km/s Günü birlik ( Nevşehir - Ankara yolu) 8.saat 30dk sürüş 215km..

Yarışlara kilo ve kondisyon olarak 2015'de kilo fazlam nedeniyle yetişemeyeceğimi düşünerek hazırlık yılı saydığım yılda sadece 2 yarışa girdim, birinde gran fondo 47k genel klasman birinciliği, diğerinde ise kayseri mtb yarışı 5.lik alabildim..

2014'de 94 kilodan 85'lere inmişdim, 2015 de ise 75lere indim, kilo olarak hedefim 65ler (boy 165)

Şimdiki hedefim ise ortalama hızımı 15km zamana karşıda 37km/s' den 42km/s'ye

Antrenmanlarda 28-30'dan 34-36km/s ya çıkarmak, tabii bu yıl evle iş arası günlük 20x2=40km yolum olmayacak, ve bisiklet sürmek için haftalık ayrı bir zaman ayırmak benim için çok zor olacak..

İstanbul - Stara Zagora (Bulgaristan) 450 km.

3 veya 4 günde...

@dcmavideniz

geliyorum geliyorum az kaldı :D

5000'ler, 10000'ler vs. İmreniyorum gerçekten ben bisiklete binmiyormuşum onu farkettim..

Geri