Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
açtım cepten trtsporu kotadan yiyorum su gibi, ama biraz izlemezsem karnım şişecek . yorumlarınız sayenizde hiç yarış izlememiş biri olarak iyice ısındım, sakın hız kesmeyin .

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
TRT Spor yorumcularını o işten alsınlar. Acilen alsınlar. Neyin muhabbetini çeviriyorlar, fidan yetiştirme alanlarından falan konuşuyorlar. Sesi kapatıp müzik açıcam arkada.

Adamın ismi Hrinkov, bisikleti Hrinkov, takımın adı Hrinkov, iyi iş valla :)

Mum gibi eriyen peleton görcezz birazdan:eek: eriyip bütün renkler birbirine karışacak:):kyfmyrn::p

NTV Spor ekranı ikiye bölüp tenis maçının yanına etap yayının koymuş, görüntü var ses yok. Bu ne kardeşim şeytan aldatır gibi..

bir köşede km/s bilgisi olsa hoş olmaz mı ?

vay arkadaş bende bu strava niye bu verileri artık göstermiyor diyordum
meğersem hikayesi buymuş...

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
ntv naaptı öyle :/ keyfim kaçtı

5'li kaçış grubu yakalanırken 2 bisikletçi tuvaletlerini yaparken yaklaşık 15 sn önden görüntü almaya devam edildi. :krnz::uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Çok acayip memleketimiz ve insanlarımız var valla; Davide Rebellin şuanda dünya bisiklet kamuoyunda en sevilmeyen adamlardan biridir ama adam Türkiye'de tam bir rak sıtar :D

daha varmış yarış elmalıdan sonra başlayacak. Bir 36 km ortalama ile biter
@taner07

Site sana söylüyorum kudret sen anla.

@Kudret Kurtcebe
Cüneyt Arkın'ın Alageyik filmi de bu dağlarda çekilmiş abi. Görsen daha ne eğimler var.:D TUR turistik yerlerden geçsin diye oralar etap olarak kullanılmıyor.

Geri