Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
@kblglmz

Aferin ahmet tam kurtdereli mehmet pehlivan ruhu var bu gençte. takımdaki abilerinide üzmesin. Bugün Nazım dan güzel haber bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: avkebele
bence bilbao'dan çok niemec ve rebellin'e uyuyor elmalı tırmanışı.

Arkadaş trtye bişiler oldu... :/ yayını bulamıyorum

aklıma takılan 2 soru var velkı konu ıcınde yazıyordur ama bulamadım Mustafa Sayar dopınk cıktıktan sonra takımdan ayrıldımı merak ettım

bırde bu sene katılan 16 takımın kullandıgı bısıklet markalarını nereden goreblıyoruz tesekkurler

@dincer_colak 2 sene boyunca tulumbacı işletti, spordan 2 yıl men cezası aldığı için takımda resmi olarak duramaz zaten. Normalde büyük takımlar olsa bir liste falan bulurdun ama bu tür küçük takımlar hangi bisiklete bindiğini ancak Google amcaya teker teker sorarak bulabilirsin :harika::harika: 2 World Tour takımından Lotto, Ridley kullanırken Lampre, Merida kullanıyor...

@dincer_colak Mustafa takımdan ayrıldı, ailesinin işine döndü bir müddet, fakat Türkiye yol yarışlarından aldığı başarılardan olsa gerek Torku onu tekrar takıma dahil etti.

@dincer_colak Genelde sene başında yabancı kaynaklı siteler Word Tour ve Pro Continental takımların tüm ekipmanlarının istatistiğini yayınlarlar.
(link)

mustafa sayarın doping olayını bir gazeteci gibi adam akıllı deşmek lazımda ,torku şekerin haberi varmıydı ,artı antrenörün artı ekibin doktorun,kimsenin ağzını bıçak açmıyor,lens 'i ne güzel ifşa etti national geographic.
teşekkürler neyşınıl baba

@Kudret Kurtcebe

Ben zaten o yüzden tepki gösterdim Torku'ya; bilmemeleri imkansız gibi bir şey, bir takımda 2 sene üst üste doping yapılıyor ve takımın haberi olmuyor öyle mi? Torku, reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip bilerek doping yaptırdığını düşünüyorum, Türkiye'de maalesef kafalar böyle çalışıyor. Gazetelerde ve televizyonlarda boy boy yayınlanıyor, şampiyon sporcu Torku'dan çıktı diye, sonrasında normalde bisiklet takip etmeyen biri nerden duyacak adamın doping yaptığını, baktığın zaman getirisi daha fazla gözüküyor, sporla alakası olmayan biri için...

@taner07

anladım tesekkur ederım

artık yarısa baktıkca bulucam markaları
@Hasan Saylık

torku sporcular lıstesıne baktım varmıs mustafa sayar hemde ılk basta ...

@taner07

“Bazıları, bazı şeylerin bazı yerlerde yayınlanmasını istemez. İşte o şeylere haber diyoruz.”
John KEANE, Siyaset Bilimi Profesörü

(link)

gelelim fasulyenin faydalarına,yanılmıyorsam elmalı 7 km eğim en sonda sert..rebelline'ye oyumu verdim.

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi baba paşa beyzadem
Abi sen eskiden böyle değildin, iki tanede yilli adamı desteklerdin. Ne oldu sana ne oldu böyle nerde o cromoly erkeği, bir anda oldun karbon erkeği. Bak bizi üzüyosun lütfen takipçilerin vede fanların olarak böyle yapma ama.

@mehmetsunu

valla savaş var orda ,bakalım kim kazanacak,ben rebellin dedim ...

Davide Rebellin (2015) 23:05

adam eğim canavarı....

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160428/d222485b3832a53a036fcb35da331780.jpg

dizlerde beylerbeyi hatırası var ,,,,
sola düşmüş ,sol kol dizde ve sol ayak dizinde kan lekeleri.....

Biraz romantiklik yapayım; benim etap için favorim, 91 doğumlu Çek Karel Hnik :komik::komik:

http://33.media.tumblr.com/815c1871530f9bbb95ddb04b45010d41/tumblr_inline_n99x61FnXR1rh4z4w.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
şu anda 33 kişi burda ,misafir 7 kişi koltuklar boş kaldı salon 500 kişi nerde millet yahu..:D

Turda şu ana kadar tırmanışçılar arasında en diri görünenler Caja Rural elemanları oldu. Pello Bilbao turu gayet iyi götürüyor, ama bu etapta Pello'nun işleri aksi giderse yine Caja Rural'dan David Arroyo bir hamle yapabilir. Turu Pello'nun kazanacağına inanmama rağmen nedense içimde böyle bir his var.

Genel klasmanda CAJA RURAL'dan Bilbao canavarı öyle bi fark attı ki yetişebilmenin imkanı yok.:harika: İlk üçü zaten Bilbao birinciliğiyle beraber iki CAJA RURAL'lı daha var. 4. Astana şehir takımından. 5. yine Cajalı.

Ondan sonra da sıralamada Dört LOTTO'lu var. Bu gün seyir zevki yüksek olacak. Hem tırmanmanın ustaları, hem Lotto, hem Asla Bırakmayan Adam adamım Adam HANSEN dağları yıkacak bu gün.:ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
Geri