Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

finish

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    102,9 KB · Okunma: 69
Scudo
yıkıldım.. senin canın sağolsun be ahmet. sende bu cevher olduktan sonra....

At yarışı tabiri ile bir boy fark ile ^^

ahmet biriyle bir takıştı orada önce, dirsek falan.
bir de torku takım olarak ortada yoktu son kısımda. tek başına bu kadar oluyor.

berabere bitmiş maç gibi tatsızdı bu etap, torku kötü sıkıştı araya son metrelerde

Federasyon başkanı Müftüoğlu amma da sallıyor :)
"Balkanlar salcano diyor, Türkiye salcano diyor"
"Her şeyiyle yerli bir marka"...

Modolo-Greipel turun en iyi sprinterleri zaten. İkiside de etabını aldı,Greipel bir tane daha alır bırakır :)

@Onur YCL

Hehe ben de izlerken gülümsedim de ne desin adam. Önceki yıllarda yaşadığı sıkıntıları anlattı ya, şimdi şöyle yada böyle artısıyla eksisiyle salcano büyük nimet onlar için.

Alanya Belediye Bisiklet Takımı'ndan çocuk bisikletçi Merida kullanıyorum dedi, olacak iş değil Salcano'nun tahtını sarstı :D

İlk 10'da 7 İtalyan var, Ahmet ilk 10 yapamadı. Graipel de sprinte giremedi yerini kaybedince...

upload_2016-4-27_16-22-8.png

Sadece ben mi öyle düşünüyorum? Sanki Türkiye turu salcano Türkiye'de daha fazla satsın diye yapılıyormuşcasına bişeyler bişeyler..(elbette türkiye bisiklet turu hakkında boyle bahsedilmemesi gerekiyor ama etap sonlarındaki konuşmalar falan çok komik :D bugun yarış bitti spiker dediki Sarper günsal veya berkem ceylan değil ntv spikeri tabikide herneyse aynen şu "bugun farklı bir konudan konuşalım bu turların sponsorları bisiklet markaları oluyor ve salcano da bu turda sponsor salcano hakkında vıdı vıdı...") ne diyorsunuz?

@taner07

ulan godsızlar bende zannettimki ahmet burum farkı ile kaybetti.

• Beğen
Tepkiler: kellemusic
@tekkir

aslına bakarsanız haklı.salcano büyük sponsorluk örneği gösteriyor her sene.nerede diğer yerli markalar kron sedona vs. bence de salcano övgüyü hakediyor.ayrıca torku yerli salcano yerli zamanla gelişme göstereklerdir.bu da bütçelerle orantılı.

düşünüyorum da çok haksızlık yapıyoruz salcanoya :(

@onur_özkan haklı tabii ki. Aşağılamak maksatlı değil o ifadeler. Adam kaynakçı arıyorduk diyor eskiden. Bisiklet yok, o yok bu yok her yer yokluk. Şimdi geldikleri nokta eskiye nazaran çok iyi. Salcano da elinden gelen ardına koymuyor Allah için. Tamam eksikleri vardır, yerli ama montajcıdır, vs. ama eldeki yegane ana sponsor ve çalışıyor... Biz vururken (eleştirirken) fazla hırpalıyoruz milletçe öldürüyoruz farkına varmıyoruz.

Biz hangi yerli markamızı sevebildik ki Salcano'yu sevelim. Tamam onlar bir hata yapıyor ama bir iki kez öldürüyoruz.
Salcano gelişsin, Torku büyüsün, bisiklette dünya markası olalım diyorsak yıkıcı değil yapıcı olmalıyız. Kanatindeyim.

@Ahmet.KOÇ
Ya Greipel ya da Modolo alacaktı zaten, orası belli. Gorili takımı erken yalnız bıraktı. Bakalım yarın ne olacak? Yarınki etap yine ikisinden birinin.
Torku zorlamaya devam eder. Hatta dağlarda da devam.

Genel klasman tahmini olan?

Geri