Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

@kblglmz Salcano gelişmeye ilk olarak logosondaki fontu değişmekten başlasın :D Şaka bir yana çok haklısın kardeşim.

Scudo
Kırmızı Trek leri soudal takımı mı kullanıyor acaba dünden beri hasta oldum[emoji4]

Eskiden şöyle kuyruklar vardı efendim işte artık oyle değil falan diyenleri pek dinlemiyorum da sevgili @tekkir. Oyüzden eskiye nazaran dersek zaten çoğu şey iyi olacaktır. Türk marka diye eleştiri dokunulmazlığını üzerlerinde bulunduramazlar tabikide. Eleştirin eleştirinki sorunları bulalım, salcano yurt dışında satılıyor mu veya satılabilir mi ki dünya markası olsun, sadece türkiyede daha fazla satalım kafasıyla güzelim tur, tecrübesiz bir şirkete de verilmesine rağmen berbat bir hale getirilemedi, izlerken zevk alıyoruz :)

@evrenozbilen

vaaaoouuuwwww.... yayıncı kuruluşa parası neyse vereyim de sadece bunları çeksin, ben de izleyeyim.

@ichinichi bak bu konuda kesinlikle hak veriyorum. Logo, kadro rengi ve baskısını daha iyi yapabilir. Hatta yapılmalı., hem de biran önce. En azından şu yol bisikletlerinde bu değişiklik yapılmalı :)

@ÖmerMurat şurda arabanın biri istop etse vay halimize. Biz de 'liyakat' problemi var :)

@kblglmz

Tey allahım ya. Biz aynı gezegendemi yaşıyoruz acaba. Adamlar kapanmanın eşiğine gelmiş, hislerim sezgilerim iyi yönde değil ama gel görki logosu dert oluyor. Kimsenin algılar ve imajlar dışında takımın geleceğine yönelik bir derdi yok anlaşılan.

Ahmeti mavi formalı biri (Pello BILBAO LOPEZ de ARMENTIA olablir) çekti, TRT spikerleri son kmde Ahmeti hiç görmediler, gördüklerinde de Torkudan da birileri var diyorlar.

Adsız.png

@MehmetAliB.

Evet, ikili arasından Modolo'yu bu etapta favori görmemin nedeni aslında dünkü etaptı. Dünkü etapta baştan sona Lotto-Soudal takımı o kadar efor sarf edince bugünkü etapta Gorili sprinte taşıyacak mecal kalmadı adamlarda, son tempoda sapır sapır döküldüler. Tam beklediğim gibi bir sprintle sonlandı etap ve Modolo için rahat bir zafer oldu.

Genel klasmanda Pello Bilbao'yu zorlayacak biri zor çıkar. Pello'nun ardından gelenler de zaten Caja Rural'dan, 2, 3 ve 5. sıralar. 4'te Nikita Stalnov var, ama onun Elmalı'da çok zorlayıp fark yaratabileceğini sanmıyorum. Daha sonradan gelenlerle ara bir hayli uzak ve bu gelenlerin arasında Greipel gibi GC için çalışmayacak yarışçılar bulunuyor. Olağan bir toplu sprint finişiyle bitmesi beklenen Aksaray - Konya etabı bundan dolayı GC için oldukça belirleyici bir etap oldu. Oradaki rüzgar bir çoğunu GC'de saf dışı bıraktı.

12.PNG

Goril Reis KOM'ları kapamamış bu sefer :)

1.PNG

@mehmetsunu hocam yanlış anladınız sanırım. Logo meselesi Torku'ya değil Salcano'ya ait. Salcano kadro tasarımlarını eleştirdik. Torku bisiklet takımı meselesi bizim utancımızdır. Koca ülkede tek bir bisiklet takımı var o da maddi sıkıntılardan kapandı. Bunun adı utançtır.

bu yarışmanın tartışmasız galibi Ahmet örkendir. Daha bir ay öncesine kadar klübün ne olacağı belirsizdi bence hala o belirsizlik devam ediyor. O saydığınız isimler olsa bu gelişme karşısında dünya....minare.... der suluğa viski doldurur öyle yarışırlardı. Bakın buradan ilan ediyorum hiç tartışmaya gerek yok Ahmet evladımızdır.

kaçıranlar için son kilometreler.
Ancak videoda Ahmet'e ne olduğunu göremedim, olayı tam göreniniz oldu mu acaba?

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@orhca 7.10 civarında bi el kol hareketi oluyor ekranın altında acaba o mu pek de anlayamadım

Bugünkü turun tamamını nerde izleyebilirim

Geri