Hehe ben de izlerken gülümsedim de ne desin adam. Önceki yıllarda yaşadığı sıkıntıları anlattı ya, şimdi şöyle yada böyle artısıyla eksisiyle salcano büyük nimet onlar için.
Sadece ben mi öyle düşünüyorum? Sanki Türkiye turu salcano Türkiye'de daha fazla satsın diye yapılıyormuşcasına bişeyler bişeyler..(elbette türkiye bisiklet turu hakkında boyle bahsedilmemesi gerekiyor ama etap sonlarındaki konuşmalar falan çok komik bugun yarış bitti spiker dediki Sarper günsal veya berkem ceylan değil ntv spikeri tabikide herneyse aynen şu "bugun farklı bir konudan konuşalım bu turların sponsorları bisiklet markaları oluyor ve salcano da bu turda sponsor salcano hakkında vıdı vıdı...") ne diyorsunuz?
aslına bakarsanız haklı.salcano büyük sponsorluk örneği gösteriyor her sene.nerede diğer yerli markalar kron sedona vs. bence de salcano övgüyü hakediyor.ayrıca torku yerli salcano yerli zamanla gelişme göstereklerdir.bu da bütçelerle orantılı.
@onur_özkan haklı tabii ki. Aşağılamak maksatlı değil o ifadeler. Adam kaynakçı arıyorduk diyor eskiden. Bisiklet yok, o yok bu yok her yer yokluk. Şimdi geldikleri nokta eskiye nazaran çok iyi. Salcano da elinden gelen ardına koymuyor Allah için. Tamam eksikleri vardır, yerli ama montajcıdır, vs. ama eldeki yegane ana sponsor ve çalışıyor... Biz vururken (eleştirirken) fazla hırpalıyoruz milletçe öldürüyoruz farkına varmıyoruz.
Biz hangi yerli markamızı sevebildik ki Salcano'yu sevelim. Tamam onlar bir hata yapıyor ama bir iki kez öldürüyoruz.
Salcano gelişsin, Torku büyüsün, bisiklette dünya markası olalım diyorsak yıkıcı değil yapıcı olmalıyız. Kanatindeyim.
@Ahmet.KOÇ
Ya Greipel ya da Modolo alacaktı zaten, orası belli. Gorili takımı erken yalnız bıraktı. Bakalım yarın ne olacak? Yarınki etap yine ikisinden birinin.
Torku zorlamaya devam eder. Hatta dağlarda da devam.