Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

@Ahmet.KOÇ twitterdan resmi hesap hocam; (link) . Lotto öne gelip ana grubu 3e bölmüş :eek::eek: 20 saniye farkla en önde Lotto'nun liderliğinde 38 sporcudan oluşan grup.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Scudo
@Zekeriya Çab

zekeriya dostum dünki mesajını okuyunca bu işte bir tuhaflık var demiştim. Rüzgarı ne yazıkki bodoslama yiyecekler.

Rüzgar ön grubu 38'den 24'e düşürmüş. Demek ki önden ciddi çarpraz rüzgar yiyorlar.

Öndeki 24 kişiyle ana grup arasındaki son zaman farkı 40 saniye.

Önde giden 24 kişi : Ferrari, Broeckx, Dockx, Frison, Greipel, Hansen, Henderson, Wallays, Boeckmans, Bilbao, J. Gonçalves, Arroyo, Mas, Aristi, Stacchiotti, Sanz, Cecchin, Toffali, A. Banaszek, Kuzmin, Stalnov, Satlikov, Graziato, Malucelli.

Lotto'nun 8 yarışçısı da ön grupta. Rural'ın 4 yarışçısı mevcut.

nereden izleyebiliriz.

Ferrari, Broeckx, Dockx, Frison, Greipel, Hansen, Henderson, Wallays, Boeckmans, Bilbao, J. Gonçalves, Arroyo, Mas, Aristi, Stacchiotti, Sanz, Cecchin, Toffali, A. Banaszek, Kuzmin, Stalnov, Satlikov, Graziato, Malucelli.

düzde kırmızı alarm demek ferrari goril-greipel

Yeni zaman farkları: 32 kişilik grup 1.03 önde, ana grup ise 1.50 geriden takip ediyor. Genel klasmanda ilk 10'da yer alan Bilbao, J. Gonçalves, Arroyo ve Stalnov ön grupta yer alıyor.

43. km'deki sprint kapısı sonuçları: 1. Maxim Satlikov, 2. Greg Henderson, 3. André Greipel.

Lotto soudal geçen sene rüzgarlı Tour de France 2.etabını Greipele kazandırmışlardı yine aynısı olabilir

@Kudret Kurtcebe

Daha çok şeyler döner abi bu etapta. Görünen o ki Lotto-Soudal elemanları rüzgarlı ve yağmurlu havada ne kadar rakip dökebilirsek kardır diye düşündüler.

@Kudret Kurtcebe görünen öyle bir şeyler dönecek gibi bakalım, bu arada tekrar hatırlatmakta fayda var TRT 3-Spor'da yayın başladı, önce özet, sonra etaba doğru, sonra da yarışı verecekler.

Öndeki 24'lü grubun ilk saat itibariyle katettiği mesafe 52 km. 52 km/s oldukça iyi bir tempo.

@Kudret Kurtcebe

Abi bu etapta 54'lü 55'li bile gider. Anadolu'nun dümdüz bozkırında pedallıyor adamlar :)

Ahmet Örken, etap başlamadan evvel "Önlerde yer almak istiyorum" şeklinde bir röportaj vermiş, ama işler pek öyle gitmiyor gibi. Az kaldı canlı yayına göreceğiz neler dönüyor. Bu arada Torku'nun formaları Exuma üretiyormuş, ilk defa gördüm :)

Cg9qedhWYAAzOzW.jpg

@Murat Eren

gelecek vadeden genç bisikletçilerin yetiştirildiği yerden bu foto tea zamanında
team sky froome almasaydı düne kadar froomeyi de tanımıyorduk sadece güzel bir hizmetçi idi
demek ki orada izleyenler bu 3 gençten birinin hizmetçi olabileceğine karar verdi diğerlerine dediler hizmetçi bile olamaz..

biraz da şans tabi bu olay şeye de benzetile bilir quaresma ile ronaldonun transfer hikayesine.. biri şimdi nerde biri nerde

• Beğen
Tepkiler: Murat Eren
@Kudret Kurtcebe
Kudret bey Niemiec Caja Rual'li bisikletçilere sizde biraz çalışın gibisinden hareket yapmıştı. Önde kaçan takım arkadaşları olunca iki bisikletçide haliyle Niemiec'e yardım etmek istemediler.

Bugün güzel bir sprint finishi olur. Gözlerimiz bayram eder. Umarız Ahmet kendi evinde kürsüde olur.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Geri