Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

@starbuck

Bu noktada sorun var işte. Sorunun temeli şu; Türklüğü savunmak adına hiçbir bilginiz olmadan fikir üretmeye çalışıyorsunuz. Bu organizasyon yeni bir organizasyon değil, tecrübesiz değiliz yani. Organizasyonu yıllardır yapan bir şirket varken onların elinden alınması ve yandaş firmaya verilmesi var organizasyonun. Yani, bu benim yorumum ama en yorumsuz tabirle yıllardır organizasyonu yapan şirketin elinden alınıp tamamıyla yeni bir firmaya verilmesi gibi stratejik bir hata var. Seneye Dünya Turuna girmeyi hedefleyen bir organizasyonda böyle bir değişim yapmanın mantığı yok.

Scudo
@Berke

Bu size son mesajım.
Yıllar önce Ateizm Derneğini sanal ortamda kurduğumuzda bir söz vermiştik.
"Bu ülkenin aşırı dincileri ile mücadele ettiğimiz gibi din düşmanı militan ateistlerle de mücadele edeceğiz"
Sn Berke
bir toplumda yaşanan elim bir olay bir millete mâl edilemez.
Gidin ateist Fransa'ya.
Orada da tecavüz, hırsızlık, öldürme gibi insan odaklı kadim sorunları göreceksiniz.
Ancak bir hiç bir zaman "tüm kötülüklerin anası ateizm" demediğimiz gibi müslüman bir toplumda vuku-a gelen elim bir olayda da Müslüman halkları sorumlu tutmadık.
Sorun; din, dil, ırk, etnik köken, renk gibi zenginlik sergisi farklılıkların ötesinde "insan" sorunudur.
Umarım bu mesajdan sonra hangi nedenden dolayı kadın olgusunun podyumda sergilenmemesi gerektiğini kavramışsınızdır.

Sn @drumbanger bu organizasyonun "yandaş" firmaya tevdi edildiğine dair deliliniz nedir?

bir fotoğraf da benden olsun
çok zevkli oldu benim adıma

Dosyalar

• IMG20160424140124.jpg
    IMG20160424140124.jpg
    87,5 KB · Okunma: 93
  • Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@Kudret Kurtcebe abi cırcır olmadın inşallah :) mevzi alacağın yeri de biliyorsun, oturarak nasıl çıktılar ki orayı? ben son 10km'de yetiştim de eve.

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
@Zfr

cırcır olmaya razıydım ,:koptum:resmen 4 pedalşör oturarak çıktı, buradan yukarıya bi 100 metre daha tırmandılar,aşağıdan 3 kişi geliyor idi ama halkaya 4 'üncü eklendi.

@taner07

Benim de bugünkü etaptan aklımda kalan isimlerden biri Gonçalves oldu. Kendisini daha önceden bilmiyor olsam da, tarzı ve vücut proporsiyonu Kapadokya etabı için iddialı olacağı izlenimi veriyor. Bugünkü etabın kazananı Niemiec yarınki etap için oldukça iddialı olabilecek yapıda. Yalnız, bugünkü etabın sonuna doğru çok tükenmiş göründü. Yarın daha çok Durasek'e domestiklik yaparken görebiliriz Niemiec'i. Genel klasman favorisi Durasek için tam anlamıyla belirleyici bir etap olma profilinden uzak Kapadokya etabı. GC iddialıları Elmalı zirvesini bekleyecekler.

Kapadokya etabının bu seneki tura ayrı bir hava katacağını umuyorum ve geçtiğimiz senelere göre olumlu bir değişiklik olarak görüyorum. Etap profil itibariyle de ilginç gelişmelere yol açabilir. Tura katılan bir çok genç bisikletçi var. Bunların bir kısmı yokuşlarda dökülebilir, tecrübesizliklerinin acısını bu etapta çekebilirler. Bu da onlara iyi bir tecrübe olur :)

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/kudret-abi-png.66192/

evet mavi formalı ayağa kalkıyor,diğerleri oturuyor.bura oldukça uzun bi eğimdir meşhur yoros kalesi.bura arnavut kaldırım idi asfalt dökülmüş.

@Kudret Kurtcebe

Vay canına, domestik olabilir onlar öyle bir şova giriştiklerine göre, puncher olsa sprinte kalkardı zaten, bravo valla insan işi değil.

@Kudret Kurtcebe

Sn Kudret Kurtcebe bey

Azminize hayranım.
Azminiz, sağlığınız ve ömrünüz bereketli ve uzun olsun.
Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Böyle olmaz
Böylede olmaz
Hiç bir organizasyon bu riski almamalı. Yarışçılardan birinin dikkati dağılsa düşse bütün peleton yerlebir olur.
Bu çok tehlikeli ben bisiklette olsam
yarışı bırakır gülmekten katılırım.

• Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
@Zekeriya Çab aaa böyle yarış mı olur, biraz efendilik lazım, devlet ciddiyeti lazım değil mi ama, bizdeki yarışlar tbmm tv seviyesinde bir heyecanla oluyor, örnek almalılar, bu kadar da sululuk olmaz ki cağnım.

Valla o değilde torku şu etaplarda şu adamlara karşı bir varlık gösteremiyor üzülüyorum. Geçen seneki gibi olsalar böyle çerez rakipleri yerlerdi. Son olaylar çok geriletmiş. Koskoca takım (dopingten 2 yıl ceza alıp yeni dönmüş) Mustafa Sayar'ın elmalı etabında birşeyler yapmasını bekliyor. Kapanırlar seneye. Bu gidiş bunu gösteriyor. Olay Mustafa'ya kadar düştü. Yazık.

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/13055549_1162970410402198_2058016159614728113_n.jpg?oh=a4847e639376f54587e54c23567c1254&oe=57AFACE4

beylerbeyi inişi asla böyle bir daha olmaz..

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/13083181_1162970680402171_1826006809759416243_n.jpg?oh=7eab6ee40c307677148f5b007ef6e1e2&oe=57A4210F

zabıta ile muhabbet iyi idi hepsine teşekkürler ,trafik polislerine ,yunuslara valla helal olsun kuş uçurtmadılar beykoz sahilde, tek araç sokulmadı.

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12108852_1162971220402117_3656871398011855213_n.jpg?oh=48414214215d4defffedb13856198ce2&oe=57A3A6C4

yuşa eğimi burada resim çekecektim ama yoros eğimine yöneldim.

selamlar
izleyemedim ilk etabı. internet üzerinden tekrarını izleyebileceğim bir yer var mı ?

@Kudret Kurtcebe

Abi tamda eğime pusmuşun harbiden kurt gibisin yavaştan yavaştan bol bol fotoda çektin oradan tabi :)..

@MertAG

o anda naklen yayına çıktım herhalde,yalnız tam çekerken yakın plan ,orda azizlik yaptı cep,birde çok kötü çekiyor valla yapılacak bi şey yok.

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi sen rahat ol, biz seni gördük ya orada, bu bize yetti. Forumda ses kayıt falan olsaydı o anda herkesin söylediği şey az çok belli zaten. Burada bile art arda düştü mesajlar, "Kudret abiyi gördük, Kudret abi değil mi o?" falan diye.

Burada bizler, bir sürü insan bilgisayar başında, tv başında yarışı takip ederken sen üşenmeden kalkıp gittin oradaydın ya, gerisi zerre kadar önemli değil. Eminim çoğu kullanıcı aynı şeyi düşünüyordur; yarışı izlerken seni de görmek keyif kattı yarışa :harika: sağlıcakla kalasın hep, saygılar :tskler:

Geri